• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gel yanıma aşko 🤣ama kış sizinkinden daha da zor geçer
Bazen dizimize kadar kar yağar
Yani kış nisana kadar geçmez
Hatta geçen sene biz oruç tutarken Ramazan’da kar vardı daha ufak tefek 🥰😍
Maşallah maşallah çok güzelmiş aşko nerdeeee ama belki bir gün yolum düşerse kapını çalarım ve seninde yolun düşerse sende bana gel olur mu çok güzel olur 🌸🥰

Zaten normalde de oynamayı sevmediğim için göze batmam insanlar garipsemez çok oynamazsam ama hiç oynamazsam da ayyy görümceye bak derler falan🤣🤣 En iyisi bedenş yormadan hep ortalarda gözüküp hiç iş yapmamak👍🏻😂
Hah tam olarak o ama sadece öylece ayakta kalmakta yorabilir bele dikkat ayakta çok kalmamak gerek sen kendini bilirsin zaten 😘🌸💕🤲

Aşko yumurtan bugün çatlamış işte akıntın bugün geldiğine göre 24 saat içinde patlat bi ekşın dikşın tamamdır 😍😃😃 öncesinde çatladıysa zaten bir öncesinin spermi duruyor içerde karşılaşma olur merak etme🤣😂😂😂
Bu akşam ekşın dıkşın var zaten aşko🤣🤣🤣 patlatıciğim🤣🤣🤣

Ayy aşkoo sağol valla 🥳🥳🥳
Rica ederim aşko senin kurtardıysam ne mutlu bana 😍😍❤️
Kızlar galibası yımırtam çatlamış akıntım krem gibi beyaz oldu dün zaten hiç yok gibiydi kasıklarım batıyodu falan inşallah kaçırmamışımdır ya hadi beni teselli edin kaçırmamışsındır diye🤣🤣🙄🙄 Demgey3 Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @Random3 @miresl R raainbow @Lale95 diğer canikolarım ❤
Aşko en son ne zaman ekşın oldu birde bugün olacak mııııı

Bebeğim dün yoktu önceki gece oldu bu gece yine ekşın dıkşın var
Ayyy aşko tabi ki denk gelmiştir bende herhalde 2-3 gündür yoktu ekşın sandım şuan hala önceki gecenin spermleri duruyordur bile bugünde bi ekşın patlatırsanız tam 12 den vurmuş olursunuz bırak kaçırmayı 🤣🤣🤣 ay hadi inşallahhhhh 😍😍😍

Ahahahah sende çok şey istiyorsun 🤣🤣🤣 aşko bekleyebildiğin kadar bekle çok erken yapmayalım bu ay 🤣🤣
Neee 🙊🙉🙉🙉 hatırlıyorsanız ben iki öncesinden trendyoldan üçlü predictor Early erken gebelik testi aldım valize atarım yanımda olmalı yaparım diye ne demek beklemek🤣🤣🤣🤣

Back
X