• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mucizemmm16 Mucizemmm16 @mucizeyimben @Demgey3 @Lale95 @melek076 @sevdaluk1911 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ R Random3 @Gzmyts53 Ginnys Ginnys W wish2401 ve diğer kızlar doktorla konuştum içtiğin ilaçları bırak dedi sağlıklı bi gebelik değil doğal yollarla kanamayla düşmesini beklicez bikaç gün eğer düşmezse kürtaj olucak dedi 😭😭😭 koca 1 yıl beklemiştik çok sevinmiştik yıkıldım valla ağlıyorum hıçkıra hıçkıra öğrendiğimden beri 😭😭😭 nasip değilmiş 😭 lütfen dua edin kürtaja gerek kalmasın o zaman toparlanamam😭😭😭
Kuzum böyle düşünme bize herşeyi veren Allah toparlanacaksın ve hiç merak etme bundan sonra ki ilk denemede hamile kalıyor herkes sende öyle olacak doktorun söylediklerini uygula ne kadar süre verecek neler yapmanı önerecek hepsini yap hayırlısıyla önce sağlık önceliğimiz sağlık canım benim Kendini toparlayacaksın bu süreci atlatacaksın hayırlısıyla kuzum❤️

Mucizemmm16 Mucizemmm16 @mucizeyimben @Demgey3 @Lale95 @melek076 @sevdaluk1911 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ R Random3 @Gzmyts53 Ginnys Ginnys W wish2401 ve diğer kızlar doktorla konuştum içtiğin ilaçları bırak dedi sağlıklı bi gebelik değil doğal yollarla kanamayla düşmesini beklicez bikaç gün eğer düşmezse kürtaj olucak dedi 😭😭😭 koca 1 yıl beklemiştik çok sevinmiştik yıkıldım valla ağlıyorum hıçkıra hıçkıra öğrendiğimden beri 😭😭😭 nasip değilmiş 😭 lütfen dua edin kürtaja gerek kalmasın o zaman toparlanamam😭😭😭
Canım benim çok üzgünüm ve ne hissettiğini çok iyi anlıyorum 🙏😔 aynı şeyi 3 kere yaşadım ve daha ileriki haftalarda. Eminim sağlıkla kendiliğinden atacak vücudun, gerek kalmayacak kürtaja. Ben hep kendim düşürdüm. Ve beterin beteri var tatlım, dış gebelik değil en azından ya da daha ileriki haftalarda daha çok yıkılırdın allah korusun. Sen sağlıklı ol, bebeğin de en kısa zamanda sağlıkla gelecektir. Allah bi daha yaşatmasın kuzum

Kuzum böyle düşünme bize herşeyi veren Allah toparlanacaksın ve hiç merak etme bundan sonra ki ilk denemede hamile kalıyor herkes sende öyle olacak doktorun söylediklerini uygula ne kadar süre verecek neler yapmanı önerecek hepsini yap hayırlısıyla önce sağlık önceliğimiz sağlık canım benim Kendini toparlayacaksın bu süreci atlatacaksın hayırlısıyla kuzum❤️
İnşallah ❤️🙏 en az hasarla atlatırım umarm tek isteğim kendi kanamayla düşsün

Canım benim çok üzgünüm ve ne hissettiğini çok iyi anlıyorum 🙏😔 aynı şeyi 3 kere yaşadım ve daha ileriki haftalarda. Eminim sağlıkla kendiliğinden atacak vücudun, gerek kalmayacak kürtaja. Ben hep kendim düşürdüm. Ve beterin beteri var tatlım, dış gebelik değil en azından ya da daha ileriki haftalarda daha çok yıkılırdın allah korusun. Sen sağlıklı ol, bebeğin de en kısa zamanda sağlıkla gelecektir. Allah bi daha yaşatmasın kuzum
Ay senin adınada çok üzüldüm canım rabbim sağlıklı gebelik versin inşallah🙏 İnşallah kendiliğinden atar, adet kanaması gibimi gidiyor peki kendiliğinden atıldığında 😔 aminn kimseye yaşatmasn inşallah🙏

Canım benim inan seni çok iyi anlıyorum benzer şeyleri yaşayalı daha 1 ay anca oldu biliyosun. Şimdi illa üzüleceksin ama sağlıksız olduğunu daha sonra öğrensen daha çok üzülecektin, inşallah kürtaja gerek kalmadan atlatırsın bu süreci ama kürtajdan da korkma basit bir işlem. Önemli olan şu an senin sağlığın. Ve bu süreci atlatınca rahmin gebeliğe daha hazır ve aç olucak o yüzden inşallah hemencecik sağlıklı yavruna kavuşacaksın. Böyle durumlarda elimizden tevekkül etmekten başka bir şey gelmez biliyorsun, senin için bol bol dua edicem🤲🏻

Kızlar ya doktora geldim şimdi kan verdim 13.30da çıkıcak kan ama moralim bozuldu 5+3 deymişiz keseyi göremedi yine dış gebelik değil dedi ama kana bakalm kese daha görünmüyor dedi beta daha yeterli seviyede olmayabilir dedi. Kan olarakta hormon istemiş beta istemiş böbrek için istemiş modum inanlmaz düştü 🥺🥺🥺
Mucizemmm16 Mucizemmm16 @mucizeyimben @Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @melek076 @miresl @loirily W wish2401 fnd_50 fnd_50 ve şuan hatrlayamadığım diğer kızlar 🥺
Canım ben şimdi gördüm yazdığını hiç modunu düşürme hiç üzülme bir bekle sonuçlar çıksın belli geç görünür kesen olmayacak diye bir şey yok güzel düşünelim güzel olsun tamam mı

Canım benim inan seni çok iyi anlıyorum benzer şeyleri yaşayalı daha 1 ay anca oldu biliyosun. Şimdi illa üzüleceksin ama sağlıksız olduğunu daha sonra öğrensen daha çok üzülecektin, inşallah kürtaja gerek kalmadan atlatırsın bu süreci ama kürtajdan da korkma basit bir işlem. Önemli olan şu an senin sağlığın. Ve bu süreci atlatınca rahmin gebeliğe daha hazır ve aç olucak o yüzden inşallah hemencecik sağlıklı yavruna kavuşacaksın. Böyle durumlarda elimizden tevekkül etmekten başka bir şey gelmez biliyorsun, senin için bol bol dua edicem🤲🏻
İnşallah tek isteğim sıkıntısız atlatmak bu süreci 🙏 inşallah sağlıkla gelir bidahakine teşekkür ederim kuzum❤️

Ya bi arkadaşım biliyo hamile oldugumu daha önce hamilelik yaşamış belki bugün kalp atışını bile duyabilirsin keseyi kesin görürsün demişti 🥺 o umutla gelince korktm herhalde ya🥺 bi sizinle paylaşabiliyorm herşeyi hemen kızlarıma yazaym dedim bide şey değer çıksın alttan muayene edelim dedi bazı doktorlar ilk zamanlar tehlikeli buluyor bunu senin bir bilgin varmı daha beklemeyi seçebilirim demi ultrasonda görmek için
Kalp atışını ben 7. Haftada falan duymuştum canım beşinci haftadan duyulmaz zaten sanmıyorum

Etiketlememişim kuzum
Canım ben şimdi gördüm yazdığını hiç modunu düşürme hiç üzülme bir bekle sonuçlar çıksın belli geç görünür kesen olmayacak diye bir şey yok güzel düşünelim güzel olsun tamam mı
Kuzum malesef sağlıklı değil yazdm ama etiketlemeyi unutmuşum nasp olmadı

Kuzum benim sakın ol seni çok iyi anlıyorum sakinleş lütfen ağla içini boşalt ama kendimi harab etme nolur çok zor biliyorum 😔 kolaylıkla atlat bu süreci inşallah kuzum

Ay senin adınada çok üzüldüm canım rabbim sağlıklı gebelik versin inşallah🙏 İnşallah kendiliğinden atar, adet kanaması gibimi gidiyor peki kendiliğinden atıldığında 😔 aminn kimseye yaşatmasn inşallah🙏
Evet düşüreceğin zaman 1-2 saat biraz şiddetli sancın olur. Sonra adet kanaması gibi devam ediyor, döngün de bozulmaz.

Üzülme diyemem ama sakin olmaya çalış ama biraz ağla şunu bil rahim temizlenirse düşük olmaz rahim temiz olursa güzel gebelik sağlıklı bebek gelir inşallah kürtaj olmazsın aöa olacak olursa biz yanındayız unutma nasıl korktuğunu ne hissettiğini çok iyi anlıyorum bende yaşadım bu nedenle sakin kalmaya çalış lütfen çok su iç 3 litre zamanla o kendiliğinden düşecek ama sen sakin kalacaksın olur mu.senin sağlığın şuan birinci planda herşey yoluna girecek yeniden şimdi kendini zamana bırak kendiliğinden düşmesi için vücuduna yardımcı ol olur mu 🌸

Ben 8 haftalıkken düşük yapmıştım öncesinde beta vs bakılmıştı gitmişken bebeğide görelim diye bekledim doktora gitmek için eşimde işten çıkmıştı sıkışıktık lekelenmem başladı birden gittim kalp atışını duyarım inşallah bişey olmamıştır diye doktor söyleyince dünya başıma yıkıldı sakşnleştiremediler beni çünkü hiç hamile gibi değildim aylarca kendime gelemedim Rabbim kimseye yaşatmasın kuzum çok zor

Back
X