- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #10.881
Ya gidiyosa da ondan gebe kalamıyosak baksana millete dıkşınlanmadan gebe kalıyo bizimkiler yolu şaşırmışBoşuna öyle şeyler düşünüyorsun aşko o spermler mideye gitmiyor biliyorsunki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya gidiyosa da ondan gebe kalamıyosak baksana millete dıkşınlanmadan gebe kalıyo bizimkiler yolu şaşırmışBoşuna öyle şeyler düşünüyorsun aşko o spermler mideye gitmiyor biliyorsunki![]()
Kim bilir nereleri temizliyordurMucizemmm16 sen nirdesiiiğğnnn ekşın günlerinde bi sessizliğe bürünüyorsun aşko
dün bıdır bıdır konuşuyordun bugün ne oldu sana
![]()
Leyla da çok güzelBenim kızım olursa ismini Leyla koyardım çok hoşuma gidiyor yeni nesil isimleri bende sevmiyorumama oğlum olursa hiç bir fikrim yok
ayy az kaldı bebişin cinsiyeti ogrenmene
![]()
Kız çocukları çok seviyorum inşallah sağlıklı bir kızın olurLeyla da çok güzelevet bu ogrensem de rahatlasam ya aşırı merak ediyorum
![]()
Bende senin gibi düşünüyorumKizlar cinsiyeti daha öğrenmedik ama erkekse isim kolay bi kaç tane var aklımızda ama kız da yokfikirlerinize açığım
yeni nesil uyduruk isimlerden hoşlanmıyorum
![]()
Bir oğluşum var birde kızım olsun isterdim tabi ama hayırlısı sağlıklı olsun da yeterkiKız çocukları çok seviyorum inşallah sağlıklı bir kızın olur![]()
Rabbim gönlüne göre versinBir oğluşum var birde kızım olsun isterdim tabi ama hayırlısı sağlıklı olsun da yeterkikız hissediyorum en başından beri ama bilmiyorum yanilabilirim de
![]()
Uyduruk isimlerden bende hoşlanmıyorum ya, asel güzel ama cook varBende senin gibi düşünüyorum
Asel vesaire bunlar sarmıyor
Yapıştır gitsin aşkoEvet evet sabahki yumurtlamaya yaklaşıyordu bu pik değil t çizgisi C yi geçmedi ama yumurtlama olduğu net ama bana 18-20 arası yeterdi 21-22 gerek duymuyorum![]()
Yırtınıyoruz biz yine yok yine yokNasip kuzum demekki olacağı varsa her türlü oluyo bizdeki debenlemeye bak hele![]()
Yansın geceler o halde beybiiiii
Ahahaha bak buna güldümKim bilir nereleri temizliyordur![]()
ayıpsın yapıştırdım bileeee dinleniyorum bı arada sizi yokluyorumYapıştır gitsin aşko
Yırtınıyoruz biz yine yok yine yok
![]()
Aşko nasip napalım bir gün yolu bulacaklar inanıyorum enazından böyle motive ediyoruz kendimizi dur şimdi ahahahaYa gidiyosa da ondan gebe kalamıyosak baksana millete dıkşınlanmadan gebe kalıyo bizimkiler yolu şaşırmış![]()
Hiç ama hiç sevmemUyduruk isimlerden bende hoşlanmıyorum ya, asel güzel ama cook varhele bir ara asel lina cok modaydi
![]()
Etmeee ciddimisin yaaa hemen test al kontrol et ben dün yaptım negatiftim Allah korusun korkuyorum şu sıra olmaktan mayısta yeni atlattım ve çok ağırdıAşko yataktayım ölüyorum
Sanırım bunlar korona belirtileri
Bütün gün başımı kaldırmadım çok kötüyüm
Senden haber bekliyorum lütfen bana yaz etiket olur msj olurKızlar ne yapıyorsunuz
Ben ambulans bekliyorum hastaneye gitmedim koronaysam kimseyi bulaştırmak istemiyorum
Bugün bütün gün yattım
Halsizlik öksürük baş agrım var
Ve midem bulanıyor
Siz ne yapıyorsunuz R Random3 M MavimireslLale95
Ginnys
Mucizemmm16 M mucizeOldu G Gzmyts53 ve unuttuklarım
Bende çift aşılıyım martta olmuştum en sonEtmeee ciddimisin yaaa hemen test al kontrol et ben dün yaptım negatiftim Allah korusun korkuyorum şu sıra olmaktan mayısta yeni atlattım ve çok ağırdı
Aşı zamanın gelmiş bnde çift aşı artı Corona ama yinede korkuyorumBende çift aşılıyım martta olmuştum en son![]()