• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ateşin var mı kuzum korona değilse sevindim valla boğaz enfeksiyonudur o zaman kuzum ılık şeyler iç aşkım
İlgin için sağol aşko ❤️Evet bademciklerimin yarısını lazer yaptırmıştım çok iltihap oluyor diye ama yinede iltihap oluyor bazen
Su içiyorum zaten bütün gün hatta tuvalete gittim
Yinede sendikada olduğum icin bana rapor verdi bir hafta evde kal dedi ne olur ne olmaz

İlgin için sağol aşko ❤️Evet bademciklerimin yarısını lazer yaptırmıştım çok iltihap oluyor diye ama yinede iltihap oluyor bazen
Su içiyorum zaten bütün gün hatta tuvalete gittim
Yinede sendikada olduğum icin bana rapor verdi bir hafta evde kal dedi ne olur ne olmaz
Ayy güzel güzel dinlen bebeğim işte herseyde bir güzellik muhakkak vardır gören olalım inşallah çok çok geçmiş olsun kuzum ne demek bebeğim naptım ki sende sağol ❤❤

Ekşın var bebeğim yok be yani evet üzülmüş olabilirim azacuk 😅😅😅 ama ondan değil bebeğim zihnim çok dolu ondan yani düşündüklerimden kaçmak için sardım işe güce ama hangisinden kaçmak için bulabilirsem rahatlıycam 🤣🤣🤣 yapcak bişey kalmadı aşko daha bugün bitti 🤣🤣
Varda derdin anlatabilirsin canısı her zaman dinleriz gerek burdan gerek özelden❤️ Ama yoksa lütfen zihnini bulandırma 😃😃😃

Ayy güzel güzel dinlen bebeğim işte herseyde bir güzellik muhakkak vardır gören olalım inşallah çok çok geçmiş olsun kuzum ne demek bebeğim naptım ki sende sağol ❤❤
Dinlenip iyi olacağım inşallah 🙏❤️Bu arada sigara da içme dedi 2 den fazla o da ciğerler için ama ben şuan 4. İçtim 🙈🙈🙈
Yarın daha çok dikkat ederim artık
Şimdi yatıyorum telefona bakacak gücüm bile yok
İyi geceler canlarım ❤️❤️

Boğaz enfeksiyonu da ateş yapar bebeğim inşallah kolayca atlatırsın ılık duş al ilacı içmek istemezsen iyi gelir inşallah
Öğlen aldım aşko şimdi yatacağım
Çok halsizim ya telefona bakamıyorum o derece
Yarın görüşürüz iyi geceler tatlım ❤️❤️

Aşkolar negatif çıktı hızlı test ama
Yarın diğer sonucu bekleyeceğim artık
Ciğerler iyi yanı bademcikler şiş
Agrı kesici vermedi
Gebelik durumu olabilir diyince bol çay ve su dedi
Aşko bademcik şişse ateşi o yapar zaten tekrar çok geçmiş olsun bol bol dinlen yemene içmeme bak meyve falan yemeye çalış bol C vitamini atlatırsın bi kaç güne hayırlısıyla ❤️❤️

Varda derdin anlatabilirsin canısı her zaman dinleriz gerek burdan gerek özelden❤️ Ama yoksa lütfen zihnini bulandırma 😃😃😃
Sağol kuzum iyi ki varsın ❤❤ iyi ki varsınız ❤❤ sadece kendimi yalnız hissediyorum sanki ortada kalmışım gibi geçer inşallah ya 🙄🤣 bide eşim de demin idrar yaparken zorlaniyorum dedi ve sonrasında damlama oluyo dedi doktora git diyorum yok diyo gavur inadı var adamda ya

Sağol kuzum iyi ki varsın ❤❤ iyi ki varsınız ❤❤ sadece kendimi yalnız hissediyorum sanki ortada kalmışım gibi geçer inşallah ya 🙄🤣 bide eşim de demin idrar yaparken zorlaniyorum dedi ve sonrasında damlama oluyo dedi doktora git diyorum yok diyo gavur inadı var adamda ya
Nasıl ya sen bu kalabalıkta hemde bizlerle yalnız hissetmek ne demek aşko ya her an burda biz bizeyiz sen bunalmışsın biraz rahat bırak kendini❤️ Aşko eşindeki bu şikayet yeni başladıysa daha önce yoksa idrar yollarını üşütmüş olabilir bol su içmesini öner bi kaç güne geçmezse doktora gitsin tabi ki herşeyi hemen kafana takma kuzum

Nasıl ya sen bu kalabalıkta hemde bizlerle yalnız hissetmek ne demek aşko ya her an burda biz bizeyiz sen bunalmışsın biraz rahat bırak kendini❤️ Aşko eşindeki bu şikayet yeni başladıysa daha önce yoksa idrar yollarını üşütmüş olabilir bol su içmesini öner bi kaç güne geçmezse doktora gitsin tabi ki herşeyi hemen kafana takma kuzum
Zaten siz olmasanız delirirdim aşkım iyi ki varsınız❤❤ galiba bunaldim bebeğim ya geçer bi kaç güne 😐 aşko o daha öncede söylemişti git dedim randevu buldum aldım gitmedi utanıyomuş 🙄 hep böyle ama adam da hastane fobisi var ölse gitmiyo 🙄

Zaten siz olmasanız delirirdim aşkım iyi ki varsınız❤❤ galiba bunaldim bebeğim ya geçer bi kaç güne 😐 aşko o daha öncede söylemişti git dedim randevu buldum aldım gitmedi utanıyomuş 🙄 hep böyle ama adam da hastane fobisi var ölse gitmiyo 🙄
Sende aşko sende iyiki varsın ❤️ 10 dakika göremesem basıyorum etiketi gördüğün gibi sensiz eksiğiz🌺🥰 zaten bizim kızda Demgey3 Demgey3 nişan nişan ayağına kayıplara karıştı çok yorulmuştu uyumuştur kesin😂😂
Erkekler bizim gibi değil evet bu konuda malesef aşko özellikle bu konular olunca daha bi geride duruyorlar sağlığın utanması olmaz bi alışsalar şuna inat ediyorlar işte😀

Back
X