• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yanlış külliyen yanlış hesapla progestron bakmak bunu bir çok soruyor bilmiyor kafadan testi yapıyor.ama bu neye göre 21. Gün yapılıyor biliyormusun döngünün 14. Günü yumurtlamış kadına göre sen 14. Gün yumurtladıysan doğru yoksa yanlışşşşşşşş hemde kocaman yanlış progestron yumurtanın çatlayıp çatlamadığını gösteren bir tahlil o nedenle yumurtlamadan 7-8 hatta 9. Gün bakılır ne daha önce ne daha sonra ama bizde ezbere iş yapmaya bayılıyor doktorlar.döngünün 14. Günü nasıl tüm kadınlar yumurtlamıyorsa aynı çekilde 21. Günüde progestron artmıyor.diyelim ki 21. Günü daha yeni yumurtlayan bir kadın var ne olacak progestron dip yapacak çünkü daha yükselmedi 7-8 hatta9. Gün ama 10. Gün değil 6.gün değil bu çok çok net bilgi. Şimdi buna göre ver tahlilini yeniden baktır ne zaman yumurtlarsan ona göre
Ağzınız bal yesin yaa içime öyle bir su serptiniz ki,hafifleştim, öglen kırılan kanatlarim yeniden çıktı 🤣🤣yok aşko eşime 150tl ver tahlil yeniden yaptiricam desem eşimin de tsh firlar sinirden🤣🤣🤣🤣🤣

Off cok kötüdür diş ağrısı insanı deli eder 😔
Etmişti işte bide benim acı eşiğim yüksek Allahtan ki yoksa hiç dayanamazdım 🙄🙄 uyuşuyo artık ağrımaktan üstüste koyamıyorum karbonatlı şu az biraz hafifletti gibi ağrımı aşko Allah razı olsun bebeğim ❤❤

Ay aşko çatlıyor mu yoksa büyümenin sınırlarını mı zorluyor anlamadım inşallah çatlamadır bu🤣🤣🤣 afedersiniz ama idrarımı yaparken bile zorlanıyorum çok fena bi baskı var otururken aşırı ağrıyor uzanınca biraz daha hafifliyor
Aynı durumdayım bugün lh testi pikti dün yumurtlama olmuş bugğn devam büyümüş.yarın sabah havuca başlarım çatlasın sende ye hergün 5-6 tane ye bak nasıl çatlıyor

Ağzınız bal yesin yaa içime öyle bir su serptiniz ki,hafifleştim, öglen kırılan kanatlarim yeniden çıktı 🤣🤣yok aşko eşime 150tl ver tahlil yeniden yaptiricam desem eşimin de tsh firlar sinirden🤣🤣🤣🤣🤣
Yok ama şunu unutma yumurtladın tamam 7-8bikemdin 9 ama bu yumurtlama sonrası yapılır genel geçer değerler ve sözler için üzülme bu bilgide net jinekolog bilgisi rahat ol beybisi

Kocamıda seviyorum 😍 ama bu kadar ekşını hayır iyi güzel hoş ama yorgun düştüm arkadaşlar betim benzim soldu aahahaha 😂😂😂 bugün eşimle birlikte kayınvalidemle görüntülü konuşuyoruz bana hastamısın sen dedi ahahahaha yok dedim uyksuzum kafamdada saç havlum var he ahahaha😂😂😂😂😂 oda kahvaltıya çağırcakmışta hafta sonu diye vazgeçmi onlar kahvaltıyı 8 de yapıyor 9 da adam tepemdeydi ne kahvaltısı diyemedimmmm 🤣🤣🤣🤣
Oğlun bi rahat vermedi verseydi gelirdik kahvaltıya deseydin aşko 🤣🤣🤣🤣 az kaldı kuşum dayan 🤭🤭🤭

Kocamıda seviyorum 😍 ama bu kadar ekşını hayır iyi güzel hoş ama yorgun düştüm arkadaşlar betim benzim soldu aahahaha 😂😂😂 bugün eşimle birlikte kayınvalidemle görüntülü konuşuyoruz bana hastamısın sen dedi ahahahaha yok dedim uyksuzum kafamdada saç havlum var he ahahaha😂😂😂😂😂 oda kahvaltıya çağırcakmışta hafta sonu diye vazgeçmi onlar kahvaltıyı 8 de yapıyor 9 da adam tepemdeydi ne kahvaltısı diyemedimmmm 🤣🤣🤣🤣
Budamı aynı olur beeee ben birde her seferinde müsait değiliz falan yapıyorum kaş göz 🤣🤣🤣 ama kayınvalideler çok düşünceli ama babaanne olamayacaklar bu kadar zorlarlarsa 🥸🥸

Aşko çok mecbur kalınca ikinci parolu içebilirsin birşey olmaz 😘 bu arada benim doktorum dedi ki hamilelik boyunca senin tek ilacın ağrı kesicin ateş düşürücün soğuk algınlığı için bütün hepsi için tek ilacın parol demişti yani bir zararı olmuyormuş bebeğim için ferah olsun ❤️
Sağol aşkım o kadarını bilmiyodum ❤❤ ben normalde macecik😂 içerim ama şimdi nolur nolmaz diye komşumdan istedim sağolsun oda verdi öyle içtim ❤❤ fazla ağrı kesici midemde kronik gastrit ülser vs olduğu için dokunuyo bebeğim o yüzden korkuyorum içmeye

Aynı durumdayım bugün lh testi pikti dün yumurtlama olmuş bugğn devam büyümüş.yarın sabah havuca başlarım çatlasın sende ye hergün 5-6 tane ye bak nasıl çatlıyor
Evet canim havuç çok güzel çatlatiyor
Mayıs'ta ultrasonla takip etdim ari ürünleri kullandim ve havuç yedim öyle bir çatlama ağrısı oldu ki,anlatamam rahim duvari kalinligi 15mm
Sonuç negatif olsa da en azından havuç iyi çatlatiyormuş onu anladım 🤣🤣🤣

Etmişti işte bide benim acı eşiğim yüksek Allahtan ki yoksa hiç dayanamazdım 🙄🙄 uyuşuyo artık ağrımaktan üstüste koyamıyorum karbonatlı şu az biraz hafifletti gibi ağrımı aşko Allah razı olsun bebeğim ❤❤
Canım onu yine tekrarla bu gece tut ağzında baya çok geçmiş olsun 😔

Kuzum progesterona hiç bakıp kafanı karıştırma benim 33 çıkmıştı kesin gebelik var denildi yoktu yani günü gününe regl olmuştum. Strese sokuyor insanı doğruda çıkmıyor yani
Bazen her şeyi bi kenara bırakip öylece devam edesi geliyor insanin
Testiydi ilaciydi derken ilişkiden soguduk

Allah yardimcin olsun canim,gargara yaptigin suya 1tatli kaşigi tuz ve karbonat ekle karıştır öyle yap,benim doktorum söylemişti çok işe yaradi

Evet canim havuç çok güzel çatlatiyor
Mayıs'ta ultrasonla takip etdim ari ürünleri kullandim ve havuç yedim öyle bir çatlama ağrısı oldu ki,anlatamam rahim duvari kalinligi 15mm
Sonuç negatif olsa da en azından havuç iyi çatlatiyormuş onu anladım 🤣🤣🤣
Şimdi sana başka bir bilgi daha verecek ama hemen heveslenip telaş etme ama bu ihtimal çok yüksek 15mm rahim gebelik zamanında bu kadar kalın olur bana Dr çarşamba 10mm de gebelik ihtimalinde var dedi.yeni yumurtanda bu kadar kalınlaştırmoş olabilir dedi yani bekleeee 🥳🤩🥳🤩🥳

Şimdi sana başka bir bilgi daha verecek ama hemen heveslenip telaş etme ama bu ihtimal çok yüksek 15mm rahim gebelik zamanında bu kadar kalın olur bana Dr çarşamba 10mm de gebelik ihtimalinde var dedi.yeni yumurtanda bu kadar kalınlaştırmoş olabilir dedi yani bekleeee 🥳🤩🥳🤩🥳
Evet canim biliyorummmm💃🏻💃🏻💃🏻ama benim 15mm mayista olmuştu,temmuzda kontrol etdirdim 9mm
Her ay değişik çıkıyor 🤣🤣

Back
X