- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #11.561
Kızmıyorum aşkoooo sakinlikteyim oldukçaGörmedim aşko ne kızıyosun yahu kaçırmışım yazmıyoring bat![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızmıyorum aşkoooo sakinlikteyim oldukçaGörmedim aşko ne kızıyosun yahu kaçırmışım yazmıyoring bat![]()
Evet tamam harika 2-3 gün kala tam zamanı aşko
Gerçekten mi çok sevinirim dönüp dönüp kontrol etmekten derse bakamıyorumTamam kuzum çaxarız etiketisana iyi dersler
![]()
Ozaman akşam sabah yapalım oyyyy gelsin cücüklerYumurta çatladıktan sonra 24 saat canlı kalıyor akşama yaparsan tam zamanı bir sorun yok![]()
Aşko napıyosun kııızzPeki❤❤
Aşko bilmiyorum ki belki bebiştendirKızlar ya benim bugün midem bulanıyor bayağı ya midemi bozdum yada hastalaniyorum. Adet değil ama daha var birde bulantim olmaz kasik agrim da var regl mi olacam acaba ya
Şimdi oturdum aşko❤ sen napıyosun bebeğimAşko napıyosun kııızz![]()
selammm kuzummm inshaAllah sebebi bebiştir ama ne zaman senin bat ?Kızlar ya benim bugün midem bulanıyor bayağı ya midemi bozdum yada hastalaniyorum. Adet değil ama daha var birde bulantim olmaz kasik agrim da var regl mi olacam acaba ya
3 gunum var daha yaaa eşim günüm 1 hafta gecmezse asla izin vermiyorum kan vermene laboratuvar i bosuna mesgul ediyorsun diyorAşko bilmiyorum ki belki bebiştendirkaç kaldı bata ay sen bat günü olmazsan hemen kan versene
![]()
Selam canimmm inşallah yaaa sabahtandir midem bulaniyor diyete bağladım ama 1 aydir dieytteyim. 3 günüm kaldi tahminimce canimselammm kuzummm inshaAllah sebebi bebiştir ama ne zaman senin bat ?
Ay bu erkekler bir gün beni delirtecek3 gunum var daha yaaa eşim günüm 1 hafta gecmezse asla izin vermiyorum kan vermene laboratuvar i bosuna mesgul ediyorsun diyor
Bende eşimle temizlik yaptık oturdum şimdi yoruldum yeterli artık rahat rahat dinlenicemŞimdi oturdum aşko❤ sen napıyosun bebeğim![]()
İnşallah olmazsın yaKızlar ya benim bugün midem bulanıyor bayağı ya midemi bozdum yada hastalaniyorum. Adet değil ama daha var birde bulantim olmaz kasik agrim da var regl mi olacam acaba ya
Hic sorma ya beni de delirtiyor hep biz uğraşıyoruz testleri de gizli gizli yapıyorum zaten ay testim var gidi0 yapsam mi yaAy bu erkekler bir gün beni delirtecektamam aşko bekleyelim bakalım
hadi inshallah bakalım hiç test yapmadın değil mi ? bence de yapma bekle gecikmeyi.. normalde miden bulanır mi adetten önce filanSelam canimmm inşallah yaaa sabahtandir midem bulaniyor diyete bağladım ama 1 aydir dieytteyim. 3 günüm kaldi tahminimce canim
Yok normalde hiç bulanmaz yapmistim 2 gün önce buraya atmıştımhadi inshallah bakalım hiç test yapmadın değil mi ? bence de yapma bekle gecikmeyi.. normalde miden bulanır mi adetten önce filan
Bence bekle canım ama sen bilirsin illa yapacaksan da yarın ilk idrarla yapYok normalde hiç bulanmaz yapmistim 2 gün önce buraya atmıştım