• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hımm o zaman güzel şeylerin belirtisidir inşallah aşko 😍😍 uyku bitarafıma girdiği için hahahahaha 🤣🤣🤣
İnşallah canım 🙏
Kız bu ne karmaşık iş seninkide allahtan enfeksiyon bnde yok bn şuan tıp okuyor olurdum bu sıvı ne acaba diye 🙈🙈🙈
Hahahaha iyi ki sende yok ama Ne güzel olurdu burda bir dr olaydı tırnağımız uzasa sorardık hamilelikten mi diye 🤣🤣🤣

Aşko anne babasız bir yaşam o kadar zor ki
Yani kimse bunu yaşamasın istiyorum
Mesela Allah sana maddi varlık verir ama başka bir şeyi alır
İşte en kötüsü de bu
Keşke insanlar manevi şeylere de değer verse bu zamanda
Ama yapacak bir şey yok
Desteğiniz benim için çok değerli bir şey 🙏❤️
Keşke kuzum ama herkes farklı yerden bakıyo hayata malesef keşke herkes aslında önemli olanın maneviyat olduğunu bilebilse o zaman dünya da daha yaşanır bir hale gelirdi. Seni üzmek istemezdim bebeğim 😔

Ben seni çok iyi anlıyorum
Bende sabah albümleri karıştırırken hüngür hüngür ağladım kendi kendime
O zamanlar şimdi kadar yalnız değildim
İşte insanız hayatta ne olacağı belli olmuyor 😞
Ben ailemden de bayağı uzaklaştım eşimin isi nedeniyle kv var burda ama samimi değiliz o yüzden de bunaliyorum

Canım kızlar @000umutlu000 Mucizemmm16 Mucizemmm16 M melek076 M mucizeOldu Ginnys Ginnys Childdevelopment Childdevelopment W wish2401 @Lale95 ve etiketleyemediğim diğer kızlar ❤️ Desteğiniz için çok teşekkür ederim dün gerçekten kötü bir gece geçirdim 🫤 ama eşimle konuştuk sakince, dün sinirle ve kızgınlıkla söylediğini ve pişman olduğunu, kendisinin de bebek istediğini söyledi tatlıya bağladık canlarım haberiniz olsun ❤️
Ben demiştim duygusal geçiş diyeee 😁 En yakın zamanda bebiş haberi de bekliyoruz🥰

Back
X