- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #11.781
Evet yaa gıcık damarim tutdu yineHala popkek diyor kızafiyet bal şeker olsun löp löp et olsun
sen öyle ballandıra ballandıra anlatırsannnnn
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yaa gıcık damarim tutdu yineHala popkek diyor kızafiyet bal şeker olsun löp löp et olsun
sen öyle ballandıra ballandıra anlatırsannnnn
![]()
Evet kuzum bende çok korkarim,Allah muhafazaAman aşko Allah korusun dikkat et ben korkarım boğaza birşey kaçmasındanama öyle bir anlatıyorsun ki aşko sevmediğim birşey bile canım çeker galiba
![]()
Evet aşko çok güzel, yapması da aşırı zevk veriyorAaaa çok ciciş aşko kız![]()
Ya evet ya bende burda bir arkadas edindim bayağı iyi biri gibiydi cok destek oldu bana bircok ortak yönümüz varda ama kısa süre içinde kendinden uzaklasti menfaatci tavırları istediği olmadığında küsmeleri falan bende mesafe koydum ya insanlar neden düzgün arkadaşlık kuramıyor anlamıyorumAslında mesafeli olmak çok iyi, bende şimdi etrafimda olan herkesle mesafeliyimdir,bir tek yakın arkadaşim var ablam gibidir onunla çok yakınız yediyimiz içtiyimiz ayrı gitmez
Amma geriye kalan akraba,komşu,kuzen kendini arkadaş yerine koyanlar hepsiyle mesafeliyim
Çünki ancak zarar veriyorlar
Çok teşekkür ederim bebeğim sende yapabilirsin neden yapamayasın kiFenerin maçı varmış aşko oyaaaa sipariş mi alıyorsun aşko ne güzel maşallah el becerisi isteyen işleri yapanları takdir ediyorum vallahi
![]()
İyi yapmışsın aşko ya mantıklı değilse vakit kaybetmeye değmezEvet canim fiyatlar aldi başını gidiyor, hiç uyğun olmuyor satışı o yüzden o işi bıraktım
Parfüm satıyorum online siparişle 5 yıli tamamladim bileen sevdiğim iş
Ahahah tamam aşko tek sevmediğim şey ciğer galiba ya bi onu yiyemiyorumEvet kuzum bende çok korkarim,Allah muhafaza
Sen sevmedigin bir şey olursa söyle bana ballandırayim sana![]()
Şekerimiz düşük şurda yapmasanağğEvet yaa nefissss oluyorrrr nefisssskocaman çay bardagim var onunla bir taze dem çay yaninda da buzdolabindan çıkmış popkekk ohhhh misss
![]()
İnşallah kuzum ya ❤❤Üzülme kuzum benim mevsim geçişi hastalığı bile olabilir bizler bile bu aralar hasta gibiyiz kötüyüziyi düşünelim bebeğim
![]()
Yaaaa çok güzel duruyor aşko bunu sen mi yaptınÇok teşekkür ederim bebeğim sende yapabilirsin neden yapamayasın ki❤❤
_Umutlu_Pozitif_ aşko böyle bak örgüsüz de yapabilirsin kuzum boncuklarla
![]()
Evet bebeğim çok teşekkür ederim inşallah aşkımYaaaa çok güzel duruyor aşko bunu sen mi yaptınellerine sağlık bebeğim valla çok güzel bir uğraş maşallah
Allah bol ve hayırlı kazanç versin kuzummm
![]()
Çok güzel aşko kolay gelsinÇok teşekkür ederim bebeğim sende yapabilirsin neden yapamayasın ki❤❤
![]()
Sağol bebeğim ❤❤Çok güzel aşko kolay gelsin![]()
Zaman gerektiren işler aşkım birde yorucudur ya benim hemen boynum belim ağrırEvet bebeğim çok teşekkür ederim inşallah aşkım❤❤❤ örgü işiyle ilgili çok büyük hayallerim vardı ama zaman ayıramıyorum ki malesef tabi birde sermaye gerekli olmadı nasip ❤❤
Bugun kpss sinavina girdim canim bu kafayla hic bisi anlamadim nasil gecti
Çok şeker yaaÇok teşekkür ederim bebeğim sende yapabilirsin neden yapamayasın ki❤❤
![]()
Çok şükür kanaman başlamış, inşaallah çabuk atlatirsin bu dönemi canimBugun kpss sinavina girdim canim bu kafayla hic bisi anlamadim nasil gectiigneden sonra 6.gunum aksamustude lekelenmem başladı simdi normal regl kanamasina dönüyor sanırım asiri bir agrim yok nornal adet gibi yarin sabah kontrolum var. Sen nasilsin canim neler yapiyorsun ?
Sağol kuzum inşallahZaman gerektiren işler aşkım birde yorucudur ya benim hemen boynum belim ağrırbirde dediğin gibi inanılmaz arttı iplerin fiyatları bende bir ara kanaviçe işledim ama satmadım kendime işledim günden güne arttı bende bıraktım
ama bence güzel bir iştesin çünkü bebiş şeyleri çok rağbet görüyor
inşallah bir tane de kendi bebişine yaparsın kuzum
![]()
Ay evet bitsin artik iyilesmek normal hayatima dönmek istiyorum yarin insallah iyi haberler alirim bu seferÇok şükür kanaman başlamış, inşaallah çabuk atlatirsin bu dönemi canimsenin sağlığın herşeyden önemli ,kendini toparla ondan sonra gelsin ekşınnn gitsin dıkşiňn
![]()
Sağol bebeğim sanada inşallah hepimize inşallah kuzum❤❤Çok şeker yaaellerine sağlık
Allah bol siparişler,bol kazançlar nasip etsin gülüm
8 bile fazla bence ya 15 nedir yaSağol kuzum inşallah❤❤
cok fazla arttı evet geçen sene 8 liraya aldığım ip şimdi 15 lira aşko ve bir tanesinden 30 cm bir oyuncak çıkmıyo kanaviçede çok güzel kuzum ya çok merak ediyorum onuda
❤❤