- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #12.001
Aşko Uğur getirsinKız ben spermler ölmesin diye içine sıkılan jelden aldım bereketinde artırıyormuş hatta doktor demişti ki o jeller tüp bebekte sperm toplanıp içine konuşan jellermiş hareketimi artıyor diye döllemeyi falan yaparken kullanıyorlarmış bu teknolojiyle üretilmiş
Ahahhahahahahha yaBen kısaltıyoruz demedim mi
Cinsiyet topiclerinde geziyorum iyi miBen kısaltıyoruz demedim mi
Hadi inşallah ama kız olursa jelden sonra yani bugğn ki spermden tutmuş olur erkekse önceki ama ondada çok beklemişse sperm yine kız çıkar kız asidik olunca oluyor erkek bazik ortamda bakalım bugün asidik takıldık yarın yine bazik yaparız pH ımızı öyle öyle bunalacak çocuğumuzuAşko Uğur getirsin
Bilmem
Önce test için töbe etCinsiyet topiclerinde geziyorum iyi micinsiyet bakacağım ilerki zamanlarda
Geldi diğerleri yok kesin onlarda pompaBilmem
Yok aşko yeminimi bozmamÖnce test için töbe et
Bizi çatlatacak meraktan bence sabırlı kız bende bu sabırsızlıkla iyiki yakında değiliz peşinde şuna bi işe diye gider gezerdim heraldeÖnce test için töbe et
Ozaman tersi olacaksa yine kız yada erkek aman ne olursa ikiside ayrı güzel ikisinide seviyorum ikiside olur uyar bana hatta ikizdeYavrum altın bilezik erkek çocuğudur
Ben doğuluyum ve şiddetle onların kafa yapısını değiştirmek istiyorumYavrum altın bilezik erkek çocuğudur
Çıkarlar az sonra bu sessizlik hoşuma gitmedi
Çok sabırlıyım ama patlamam umarımBizi çatlatacak meraktan bence sabırlı kız bende bu sabırsızlıkla iyiki yakında değiliz peşinde şuna bi işe diye gider gezerdim heralde
Ekşın var bence kızzzÇıkarlar az sonra bu sessizlik hoşuma gitmedi
Yapsan nolur ki hı ne olacak sanki senceÇok sabırlıyım ama patlamam umarım
Çevremde şuana kadar kim altın gördüyse erkek çocuğuna hamileydi bende aynı şekildeydi görmüştüm sonra cinsiyeti erkek çıkmıştıOzaman tersi olacaksa yine kız yada erkek aman ne olursa ikiside ayrı güzel ikisinide seviyorum ikiside olur uyar bana hatta ikizde
Kız çocuğu ayrı güzel erkek de öyleOzaman tersi olacaksa yine kız yada erkek aman ne olursa ikiside ayrı güzel ikisinide seviyorum ikiside olur uyar bana hatta ikizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?