• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamile arkadaşlar merhaba size bir şey soracaktım.
22 Ağustos sat , bat 19 Eylül bugün. Ne gelen var ne giden. Ama 8 gündür şiddetli kasık ağrısı bel boşluğu ağrısı mevcut. Hiç regl olacak mışım gibi değilim. Bel boşluğum aşırı ağrıyor kasığımda öyle sanki orada bir top saklı ağırlık yapıyor gibi. Reglim hiç gecikmez benim. 28 günde bir regl olurum. normalde 4-5 eylülde yumurtlama yaşamam gerekiyor o günleri hep değerlendirdim sonra içime kurt düştü 7 eylülde ovülasyon yapayım acaba yumurtlama oldumu dedim bi baktım çizgi yine koyulaşma modundaydı şaşırdım 10 eylüle kadar ovülasyon yaptım ve 9 eylülde yumurtlama gördüm.belkide ikinci yumurtlamamdı başlarda yapmadım ovülasyon 9 Eylül’de yumurtlama gördüm yaptığım için belkide geç yumurtladım yada ikinciye yumurtladım, ondan biraz karışık hemen çıkmazsa diye bekliyorum. Bu şekilde şiddetli kasık bel boşluğu ağrısı yaşayan oldumu sizde de

Kızlar ya yine ben ıslak uyandım 😅 bugün gece fitil kullanmasam da baksam mı ondan mı değil mi diye Ginnys Ginnys Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Childdevelopment Childdevelopment ve diğer canlarım
dene takibi ne olacak kuzum bir günden bir şey olmaz sanırım ama yok beni dinleme daha önce enfeksiyon yaşamış birisine sormak lazım ben yanlış yönlendirmiş olurum fitil kullanmış birisi bir sor baika topiclerede sor bakalım vardır mutlaka aynı durumda birileri

Back
X