• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum esim rahatsizdi o 2 günü degerlendiremedim maalesef. Aslinda 6-7-8 degerlendirme süper olcakti
Neyse öncesini tam yapmışsın ona takılmamıza gerek yok ama beklemedesin zamanın var erken yapmışsın ha bu kata rağmen çıkmazsa bilelim ki döllenme olmadı

Canim ben baya agri sanci cektim ama 7 Eylül gecesi. Yumurtlama agrisi oluyor genelde. Bence 7-8-9 yumurtlama catlama oldu. 7 gecesi birliktelik oldu oda gec vakitte 1 gibi
Bide 1 gece oncesinde oldu.artik nasip catlamaya denk geldiyse dollendiyse ne mutlu bize😅
Gelmişse benziyor ya inşallah olur

Kızlar aşkolar bi kaç gün olmıycam sırtım çok ağrıyo benim bütün gece hiç yatamadım omuriliğimden yayılan bi ağrı var daha önce merdivenden düşerken vurduğum yerden sağlı sollu yayılıyo ağrı kendimi berbat hissediyorum netten baktım hep saçma sapan şeyler cikiyo iyice sinirlerim bozuldu bişey olursa etiketleyin aşkolar _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @Demgey3 @Lale95 @miresl bitliKedi bitliKedi @Veziir Childdevelopment Childdevelopment @melek076 @raainbow Ginnys Ginnys ve diğer kızlar görüşürüz bebeklerim ❤❤❤
Yatıp bol bol dinlen vitamin mutlaka kullan

Pik gördükten 16 gun sonra regl oluyorum kuzu ben. Dedigin gibi belki erkendir. Ama burda cogu kişi yumurtlama görüp 11-12. Gun gebeligini ogrendi hatta bitliKedi bitliKedi yumurtlama degerlendirmesi yapip 10. Gün ogrenmisti.
Kız bu arada bitliKedi bitliKedi baya erken giriş yapmış maşallah en çok istediğim böyle hemen çıkan beklemekte sıkıcı oluyor bitliKedi bitliKedi bana belirtilerini yazarmısın aşkooo

evet bır sure vucudun da senınde dınlenmen gerekecek bu donem ınan cok ıyı gelecek..
ben zaman gecmez nasıl olacak dıyordum ama 3 regl gectı bıle.
ınsallah guzel haberler verebılırım kuzum..
normal canım hemen düşmüyor , ama kanama baslayınca hızlı dusus oluyor
Evet bencede iyi gelecek🙏
Banada suan gecmez gibi geliyor ama neler geldi gecti buda gecer Allah'ın izniyle...
İnşallah canim düşsün bir an evvel

Yarına kadar böyle devam ederse gidicem bebeğim hiç dayanamıyorum ağrıdan midem bulanıyo kaslarım titriyo noldu anlamadım ama aşırı sinirim bozuldu keyfim yok sizinkini de kaçırmıyim yazarım arada yine
Aşkoo bizim sensiz keyfimiz kaçar neşemizsin sen girebildiğin zaman gir aşko evet geçmezse muhakkak git kuzum

Kız bu arada bitliKedi bitliKedi baya erken giriş yapmış maşallah en çok istediğim böyle hemen çıkan beklemekte sıkıcı oluyor bitliKedi bitliKedi bana belirtilerini yazarmısın aşkooo
Canım ben ilişkiden 8-9 gün sonra yakaladım çizgiyi. Sık idrara çıkma özellikle gece ve de akıntı kuruluğum benim belirtilerimde 3 gebelikte de

Canım ben ilişkiden 8-9 gün sonra yakaladım çizgiyi. Sık idrara çıkma özellikle gece ve de akıntı kuruluğum benim belirtilerimde 3 gebelikte de
Nasıl hızlı başladı çabuk bitti kimyasal mı oldu 😔 akıntı kuruluğu nasıl bir durum şimdi bizde sürekli akıntı oluyordu o olmayacak sanırım dimi .birde sende rahim bölgende göbek deliğinin alt kısmında şişkinmişsin gibi bir şey oldu mu ben sürekli derim kalınlaştı zannedip elliyorım normal derim ama içerden sanki midemiz yemek yeriz şişer ya onun gibi bir his oluyor

Kızlar kafam çok karıştı ya🙄
Benim normalde adet tarihm 13 eylül olacaktı ama geç yumurtlama olduğu için (3-4 eylül) 17/18 eylüle sarktı .Bugün 19 eylül fakat hâlâ adet olmadım evde idrar testleri negatif bugün hastanede kan verdim şimdi sonuç geldi 3.9 hcg.
Dr tarlusal yazdı grbelil yok diye sizce ilaca başlıyayım mı yoksa 2 gün sonra testi tekrarlasam mı?
3.9 hcg kesinlikle gebelik yok demek midir?

Kızlar kafam çok karıştı ya🙄
Benim normalde adet tarihm 13 eylül olacaktı ama geç yumurtlama olduğu için (3-4 eylül) 17/18 eylüle sarktı .Bugün 19 eylül fakat hâlâ adet olmadım evde idrar testleri negatif bugün hastanede kan verdim şimdi sonuç geldi 3.9 hcg.
Dr tarlusal yazdı grbelil yok diye sizce ilaca başlıyayım mı yoksa 2 gün sonra testi tekrarlasam mı?
3.9 hcg kesinlikle gebelik yok demek midir?
Kuzum adet söktürücü kullanmamanı öneririm daha çok yeni olabilir ordan artış olabilir bilemeyiz

Nasıl hızlı başladı çabuk bitti kimyasal mı oldu 😔 akıntı kuruluğu nasıl bir durum şimdi bizde sürekli akıntı oluyordu o olmayacak sanırım dimi .birde sende rahim bölgende göbek deliğinin alt kısmında şişkinmişsin gibi bir şey oldu mu ben sürekli derim kalınlaştı zannedip elliyorım normal derim ama içerden sanki midemiz yemek yeriz şişer ya onun gibi bir his oluyor
Canım düşükle sonuçlandı maalesef test yaptırdım pıhtılaşma çıktı bende bir kürtaj bir düşüğüm var sebebi buymuş maalesef. Benim vajina bölgemi çimdikleyip çekiştiriyorlardı sanki böyle garip bir baskı gibi bir şey vardı. Ben normalde akıntısı olan biriyim ama sanırım döllenme itibariyle resmen tertemiz çamaşırlarla buluştum 😂 ve kısa süren ama sık sık gelen gece çişlerimden anladım özellikle. Bir çok gebe akıntısının yoğunlaşmasından anlıyor ben de tam tersi mesela.

Back
X