• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyyy inşallah aşko inşallah 😍😍 sen elinden gelenin fazlasını yaptın aşko için rahat bekleyebilirsin 😘😘😍❤️ Biz şahidiz 🥰
Ahahaha çok şükür aşko bu ayıda başarıyla hallettim onun verdiği bi rahatlık var çünkü bazen öyle oluyor ki değerlendirme yapılamıyor aksıyor günler falan üzülüyordum mfk aldıktan sonra eşimde özen göstermeye başladı günlere bişeyi yapıyoruz bari tastamam olsun demeye başladı 🤣🤣🤣😃😃😃

Ahahaha çok şükür aşko bu ayıda başarıyla hallettim onun verdiği bi rahatlık var çünkü bazen öyle oluyor ki değerlendirme yapılamıyor aksıyor günler falan üzülüyordum mfk aldıktan sonra eşimde özen göstermeye başladı günlere bişeyi yapıyoruz bari tastamam olsun demeye başladı 🤣🤣🤣😃😃😃
Ay evet ya tam günlere uymadığında benim de içim çok huzursuz oluyor kaçırdığımı hissediyorum 🥹 çok iyi olmuş kuzum aynen yoksa mfk kullanıp günleri aksatınca bir anlamı kalmaz 🌸 enişte doğru demiş kuzum inşallah tastamam olmuşturrrrr ayyyy artık test yapacağın gün gelsiiinnn 😍😍❤️

Ay evet ya tam günlere uymadığında benim de içim çok huzursuz oluyor kaçırdığımı hissediyorum 🥹 çok iyi olmuş kuzum aynen yoksa mfk kullanıp günleri aksatınca bir anlamı kalmaz 🌸 enişte doğru demiş kuzum inşallah tastamam olmuşturrrrr ayyyy artık test yapacağın gün gelsiiinnn 😍😍❤️
İnşallah kuzuşum ya günler geçmiyor bu gğn sürekli giremiyorum valize eksikleri yerleştirdim onu koy bunu koy derken kaçırdığım bişeyler oldumu ya yatmadım daha yatsam okuyacağım 😀😀😀

İnşallah kuzuşum ya günler geçmiyor bu gğn sürekli giremiyorum valize eksikleri yerleştirdim onu koy bunu koy derken kaçırdığım bişeyler oldumu ya yatmadım daha yatsam okuyacağım 😀😀😀
Valla bebeğim bende çok giremedim bugün ya eşim şifayı kapmış grip oldu onunla ilgileniyorum bende 🫤 ama kaçırdığımız birşey yok herhalde ya yoksa çok fazla mesajlaşma olurdu bence 🤣🤣 ohhhh ne güzel tatil başlasın aşkoooo bol bol gezin eğlenin keyfini çıkarın 😍🌸
Çok teşekkür ederim bari sen gülmeseydin🤣🤣🤣🤣 nerde o bizimki _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ aşko bak ne hallere düştüm bunu çen yaptın hep çen🤣🤣🤣🤣
ahahahhaha aşko tamam iyice bir güleyim sonra gülmem bi daha 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Back
X