- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #12.541
Umarım inşallah canım duanıza talibimKuzum kuruma çizgisi gibi ama inşallah vardır

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım inşallah canım duanıza talibimKuzum kuruma çizgisi gibi ama inşallah vardır
Yaaaaa güzel düşün aşkoooo bir bakmışsın iki çizgiiiiii ay heyecan bastı yaaaaaaBekliyorum bişey çıkmayacakta işte uyku uyuyamam kendimi biliyorum![]()
Haber et mutlaka bebeğim inşallah güzel haberler verirsinLupus Antikoagülan taraması yüksek çıkmış canım. Yarın öğlen giderim inşallah![]()
Erken gebelik testiydi o inşallah vardırTestin birinde var ben gördüm
Evet ya bı söylemedi ne olduğunu nette baktım bende de pek birşey anlamadım lupus Antikoagülan taraması 87 çıkmış yüksekmiş yaniNeymiş o yüksek çıkan ay yüzyüze çok uzun uzun anlatacak sanki üç cümlelik şey söylicek en fazla
Boz aşko sendeeee senin bata kaç kaldı aşko
Öğlen gibi giderim canım inşallah kötü birşey değildir yaİyi düşünelim iyi olsun kuzum kötü birşey yoktur inşallah ya doktorlar öyle telefonda konuşsalar biryerleri eksilirmoralini bozma kuzum birşey yoktur inşallah yarın mı gideceksin ne zaman gideceksin
Ay hadi inşallah kuzum erken gebelik testinin erken çıkması var olduğunu gösterirİnşallahh canım inşallahh
Erken gebelik testinde 5-20dk arası doğrudur yaZıyordu bi 20dk sonra bakmışımdır heralde var gibiydi kurudukça koyulaştı. Diğeri sabah yaptık akşam üzeri gördüm vardı. Ama daha önce yaptığım hiç bir testte asla mninik bir iz bile çıkmazdıo yüzden bi bilemedim
![]()
Gönlünden geçeni olsun inşallahUmarım inşallah canım duanıza talibim![]()
Tamam kuzucum inşallahHaber et mutlaka bebeğim inşallah güzel haberler verirsin![]()
Kuzum üzme kendini yarın göreceksin bak kötü birşey demeyecek doktor bize de haber ver olur mu merak ederiz seniiiiiÖğlen gibi giderim canım inşallah kötü birşey değildir ya
Ben niye yiyorum onlar yesin ben suçlu değilim ki valla şikayet ederim sayfa sahibineAşkosus gıı ban yicen
(Nisan 2023 anneleri 707.sayfa)
Ayy ağzınız bal yesin beAy hadi inşallah kuzum erken gebelik testinin erken çıkması var olduğunu gösteririnşallah sağlıklı bir şekilde bebiş vardır
![]()
23. Güne girdimBoz aşko sendeeee senin bata kaç kaldı aşko
Bakmak da yasak aşkoBen niye yiyorum onlar yesin ben suçlu değilim ki valla şikayet ederim sayfa sahibine![]()
Hepimizin inşallahGönlünden geçeni olsun inşallah![]()
Hadi be İnanmam beni şakalıyonBakmak da yasak aşko![]()