• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın
Senin bata daha var neden erkenden yapıp üzüyorsun tatli canını
Kuzum 25 ci gündeyim çıksaydı çıkardı ama aslında program pazar günü adet günün gösteriyor
Ama ben genellikle 28 29 da adet oluyprjm 28 de cuma günü
En son adet tarihi 27 agustos
Cok erken değil bence yA
Neyse sağlık olsun :) yapcak bişi yok yola devam

Kuzum 25 ci gündeyim çıksaydı çıkardı ama aslında program pazar günü adet günün gösteriyor
Cok erken değil bence yA
Bilmek olmaz datlummm gün doğmadan nelee doğar 😍😍hcg ilk önce kanda artış yapar sonra idrara geçer,senin yumurtlama tarihinden çok geçmemiş ki,erken yumurtlama oldukta adetden 3-4gün önce ögrenmek oluyor gebeliği
Mesela ben oğluma hamile oldugumda adetim 1gün geçti kaset test yaptim çok çok silik çizgi gördüm ,1hafta boyunca hergun test yaptim hepsi silik çıktı kizarmadi,adet gecikmesinin 8ci günü testim kızardi,tabi o zamanlar kanda hcg falan çok bakılmıyordu
Demem o ki, daha bata var strese sokma kendini🥰

Bilmek olmaz datlummm gün doğmadan nelee doğar 😍😍hcg ilk önce kanda artış yapar sonra idrara geçer,senin yumurtlama tarihinden çok geçmemiş ki,erken yumurtlama oldukta adetden 3-4gün önce ögrenmek oluyor gebeliği
Mesela ben oğluma hamile oldugumda adetim 1gün geçti kaset test yaptim çok çok silik çizgi gördüm ,1hafta boyunca hergun test yaptim hepsi silik çıktı kizarmadi,adet gecikmesinin 8ci günü testim kızardi,tabi o zamanlar kanda hcg falan çok bakılmıyordu
Demem o ki, daha bata var strese sokma kendini🥰
Tamm kuzum ılıskıye girebilirim herhalde yA bu hafta dimi ne diyosjn persembe yaptık en son mfk en son ılıskısını yapmadık vallla komsrve yaptım diye yorgundum
Dogru diyosusnn yanlış hesaplamış da olabılırım

Tamm kuzum ılıskıye girebilirim herhalde yA bu hafta dimi ne diyosjn persembe yaptık en son mfk en son ılıskısını yapmadık vallla komsrve yaptım diye yorgundum
Dogru diyosusnn yanlış hesaplamış da olabılırım
Evet girebilirsin keyfine bak😜🤣 inşaallah adetin geciksin testi o zaman yaparsin

Ben artık kipkirmizi gormesem testlere inancimi kaybettim
Aaa sen adet mi oldun aşko ben anladım söyledim zaten benim ki gibiydi işte kimyasal yaşıyorsun kimyasal gölgeden ileri gitmiyor testte apaçık belli testler yalan söylemiyor aşko kimyasal olabilme ihtimalini her zaman bilmeliyiz canım asla üzülme önümüzdeki ay haberini alırız ❤️🥰🌸

Günaydın kızlar nasilsıniz? dün çok yorgun ve uykusuzdum giremedim,sabah okudum bi etiket çakmamışsınız☹️☹️☹️
Kızzz aşkoo _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ erken gebelik mi yaptin çennn😍😍ama çok erken yapmişsin canim geçen ayda erkenden yapmiştın ama hevesimiz kursagimzda kaldi
Günaydın canım 🌸 evet hemde çoook erken kuzum zaten öylesine yaptım beklemiyordum tabiki sonuca göre kendimi gaza getirmicem geçen ayki gibi olmak istemiyorum aşko hayırlısı bata kadar beklicez artık böyle😀😀

Cok erken değil bence yA
Aşko adet olmadan umut hep var sakin ol bekle bakalım 🌸❤️

Günaydın canlarım akşam girmedim diş ağrısından mahvoldum ilaç da içmiyorum 😒 o bebiş olsun ve doğsun anlatacam ona beynim zonkluyordu ama sana bişey olmasın diye bi ağrı kesici içemiyordum diyecem💃🏻😍baya yazışmışsınız neysem kii bugün kurs yokmuş evdeyim 🤣🤣🤣 lale senin mesajını okudum her seferinde seni etiketlemek istiyorum adını unutuyorum 🙈🙈 Lale95 Lale95 bu kez tuttum aklımda 🤪🤪🤪
Hadi günü gelenler test yapın da günümüz şenlensin😍😍😍❤️
Mucizemmm16 Mucizemmm16 ve M melek076 nasıl oldunuz

Günaydın canlarım akşam girmedim diş ağrısından mahvoldum ilaç da içmiyorum 😒 o bebiş olsun ve doğsun anlatacam ona beynim zonkluyordu ama sana bişey olmasın diye bi ağrı kesici içemiyordum diyecem💃🏻😍baya yazışmışsınız neysem kii bugün kurs yokmuş evdeyim 🤣🤣🤣 lale senin mesajını okudum her seferinde seni etiketlemek istiyorum adını unutuyorum 🙈🙈 Lale95 Lale95 bu kez tuttum aklımda 🤪🤪🤪
Günaydın kuzum diş ağrısı çok kötü yaa😵‍💫😵‍💫😵‍💫delirten cinsten 🤣 Allah yardimcin olsun, inşaallah bebişler gelsin çekecekleri var bizden🤣🤣
İyi etdin tatlim🤣🤣test yaptigin zaman çak etiketi geleyim💃🏻💃🏻💃🏻
Benim adetin 24cu günü bugün, hiç bir belirti falan yok bitek söylemesi ayıp 2-3 gündür kabızlık yaşıyorum 🙈🙈🤣🤣🤣

Şu ıslaklık konumada da açıklık getireyim fitilden dolayı oluyormuş. Ben hiç bi topikte bulamadım çünkü genelde gebelere verilmiş onlarda bebeğin suyu sanmışlar. Ben yumurtlamam bitti hergün kullanıyorum şu an ve her kullanımdan sonra gece ıslaklık oluyor
Detaylı yazdım çünkü bende bazen topiklerde bakıyorum sormuşlar bişeyler olmuş tam cevabı bulacam cevap yazmamışlar 😅 yapmayın böyle açıklayın ki araştıranlar da bulabilsinler cevaplarını 🤗

Günaydın canım 🌸 evet hemde çoook erken kuzum zaten öylesine yaptım beklemiyordum tabiki sonuca göre kendimi gaza getirmicem geçen ayki gibi olmak istemiyorum aşko hayırlısı bata kadar beklicez artık böyle😀😀
Evet canim inşaallah ki pozitifdir ama erken olduğu için hemen umutlanma sabirla bekleyelim ay sonu çifte çifte yapariz testleri 💃🏻💃🏻💃🏻

Günaydın kuzum diş ağrısı çok kötü yaa😵‍💫😵‍💫😵‍💫delirten cinsten 🤣 Allah yardimcin olsun, inşaallah bebişler gelsin çekecekleri var bizden🤣🤣
İyi etdin tatlim🤣🤣test yaptigin zaman çak etiketi geleyim💃🏻💃🏻💃🏻
Benim adetin 24cu günü bugün, hiç bir belirti falan yok bitek söylemesi ayıp 2-3 gündür kabızlık yaşıyorum 🙈🙈🤣🤣🤣
Amin canım sağol🫶🏻 Aynen bi gelsinler bi 🥰🥰 adetine kaç gün var ki canım test yapacak mısın kabızlık da bi belirti

Amin canım sağol🫶🏻 Aynen bi gelsinler bi 🥰🥰 adetine kaç gün var ki canım test yapacak mısın kabızlık da bi belirti
Yok canim ben erken test yapmam asla🤣ya bat günü yaparim belirti olursa tabi , bat
28-29eylül
2-3gundur acayip gaz sıkışması, şişginlik be kabızlık
Hormonların etkisinden her halde
Bekleyip görücez inşaallah 🥰

Kuzum bende çok bir değişilik yok cok geçmiş olsun bebeğim❤❤ karbonatlı su ile çalkala çok iyi geliyo benim diş ağrımı 2 seferde kesti valla bugün yine çalkalıycam 1 su bardağına 1 çay kaşığı karbonat G Gzmyts53 söylemişti denedim cok iyi geldi ayy aşko Allah senden razı olsun.

Back
X