- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #13.221
Sağol kuzummm inşallaah hepimizinki artık sağlıkla gelsin ya çok bekletiyorlarÇok geçmiş olsun inşallah çabucak toparlanırsınve birdahaki bebişin en kısa zamanda sağlıkla gelsin
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol kuzummm inşallaah hepimizinki artık sağlıkla gelsin ya çok bekletiyorlarÇok geçmiş olsun inşallah çabucak toparlanırsınve birdahaki bebişin en kısa zamanda sağlıkla gelsin
![]()
Ayy hadi inşallaaaah tutsuun sevinmeye ihtiyacmz varAmin kuzum aminİyiyim bebeğim adetim bitti değerlendirmelere başladık büyük bir umutla bakalım inşallah bu ay tutar hepimizin
![]()
Yani eskiler öyle diyor ya ondan dedim neden olmasınKız öyle mi olabılıyommu![]()
Haydiii yap merak ediyoruuumTamam aşkooommm etiketlerim![]()
Gelecekleri zamanı biliyorlar keşke bize söyleselerSağol kuzummm inşallaah hepimizinki artık sağlıkla gelsin ya çok bekletiyorlar![]()
Gogus acım cok bardı size de yazmıştım hayır olsunYani eskiler öyle diyor ya ondan dedim neden olmasın![]()
Benim de her ay göğüslerim aşırı acıyor ya bence iyiye işaret inşallah önümüzdeki ay iyice etkisini gösterir ilaçlar da bebiş haberi verirsin bizeBu güzel bişi dimi bide kuzu bu ay hiç kaşık agrım olmadı ve goguslerım acıdı fena hem de hatta size yazmıştım memeler diye![]()
Bana cok gereksiz geliyor niyeyse normalle arasında hiçbir şey yok gibi doğal yolla oluyormuş gibiHadi hayırlısı olsjn denemısken sprem aşılmasına kadar git yA bence neden gerek duymadın kuzum
Aşılama mantığı ne gerçekten esimizin spermini doğru zamanda içimize mi sıkıyorlarBana cok gereksiz geliyor niyeyse normalle arasında hiçbir şey yok gibi doğal yolla oluyormuş gibi
Üzülme çiçeğim bizim 19 ay olmus gittim bu sabah kadın doğuma overler cok iyi hormonlar cok iyi hiçbir problemin yok gereksiz stres yapıyorsunuz ondan olmuyor dediEvet kuzum ve cok korktum kist felan oldum sandım
Sagolsun kızlar sakinlestırıdnbenı
Erken yumurtlamışım sanırım
Ya mfk felan kullandım doktorun vitmsınını kullandım kist oldjm sandım 26 cı da olmuşum aslında öyle cok fok da erken değil oldjm vallla bu ay da bitti kuzum elemdım
Ya ben anlamıyorum cidden nasıl bir şans işi bu şans mı yoksa başka bir şey miÜzülme çiçeğim bizim 19 ay olmus gittim bu sabah kadın doğuma overler cok iyi hormonlar cok iyi hiçbir problemin yok gereksiz stres yapıyorsunuz ondan olmuyor dedi
Kız cidden bi rüyada falan söylesinler ben valla kmseye söylemem keçileri kaçırmayı bırakırız en azındanGelecekleri zamanı biliyorlar keşke bize söyleseler![]()
Bende anlamıyorum yaa vallaYa ben anlamıyorum cidden nasıl bir şans işi bu şans mı yoksa başka bir şey mi
Evet onun gibi bir şeyAşılama mantığı ne gerçekten esimizin spermini doğru zamanda içimize mi sıkıyorlar
Ay keşkeKız cidden bi rüyada falan söylesinler ben valla kmseye söylemem keçileri kaçırmayı bırakırız en azından![]()
Hayr olsun canım geçen ay benimde öyle oldu adete yakın kesildi acısı bende umutluydum öyle hatta dr a gittim onun için dedi ki adete yakın içi su doluyor maşallah süt damarlarım çokmuş ondan da acıyormuşGogus acım cok bardı size de yazmıştım hayır olsun
Aynen bana da öyle dedi doktor kafamdaymış bütün problemÜzülme çiçeğim bizim 19 ay olmus gittim bu sabah kadın doğuma overler cok iyi hormonlar cok iyi hiçbir problemin yok gereksiz stres yapıyorsunuz ondan olmuyor dedi
Ya kafadan atmak gerçekten çok zor ya ben yapamıyorum yapabilen varmkAynen bana da öyle dedi doktor kafamdaymış bütün problem![]()