• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaaa kuzum çok çok sevindim 😍😍😍 hiç bir işleme gerek kalmadı çok şükür 🤲🏻🤲🏻😘 dış gebelik olmayıp normal gebelik olduğunu ve normal yollarla gebe kalabildiğini öğrendin kuzum bu çok güzel birşey ❤️ Ayrıca bu olanlardan sonra bence rahmin gebeliği gördüğü için çok bekletmeyecek tekrar gebelik oluşacak Allah’ın izniyle 😍 oh oh kuzum ne güzel tam gaz devam bol bol değerlendirmeler yapın 😘😘😍❤️
Sağol kuzum evet kalmadı şükür🙏🥳 inşallah öyle olur çok fazla kimyasaldan hemen sonra bir iki ay içinde hamile kalıp sağlıklı gebelik yaşayan var umudum o yönde Rabbim sağlıklısını nasip etsin inşallah🙏😍 şurda bat tarihini beklerken heyecanlanmayı bile özledim😂😂

@Demgey3 @melek076 Mucizemmm16 Mucizemmm16 @mucizeyimben Ginnys Ginnys Lale95 Lale95 R Random3 ucge ucge W wish2401 @000umutlu000 @miresl nicklerini hatırlayamadığım herkes kontrolden geliyorum ptesi 520 çıkan betam bugün 240 çıktı doktor bikere daha muayene etti kanaman gelmiş dahada artıcak inşallah dedi betan çok güzel düşmüş kesin olarak dış gebelik değil artık eminiz buna dedi cuma tekrar kan ver betanın düşmesini beklicez dedi 🥰 ne kdar süre dikkat etmemiz gerekiyor bidaha denemek için dedim beklemenize gerek yok dedi 🥳🥳🥳🥳 tam gaz geri dönücem 😂😂😂
Super canim cok sevindim 🥳🥳🥳 beta guzel düşmüş regli sonrası sahalara geri dönüş 🤣🤣
✨💜

Yaaaa kuzum çok çok sevindim 😍😍😍 hiç bir işleme gerek kalmadı çok şükür 🤲🏻🤲🏻😘 dış gebelik olmayıp normal gebelik olduğunu ve normal yollarla gebe kalabildiğini öğrendin kuzum bu çok güzel birşey ❤️ Ayrıca bu olanlardan sonra bence rahmin gebeliği gördüğü için çok bekletmeyecek tekrar gebelik oluşacak Allah’ın izniyle 😍 oh oh kuzum ne güzel tam gaz devam bol bol değerlendirmeler yapın 😘😘😍❤️
Merhaba canim bir sey sorcagim dış gebelik sonrasi normal yollarla hamile kalinmiyor mu?

@Demgey3 @melek076 Mucizemmm16 Mucizemmm16 @mucizeyimben Ginnys Ginnys Lale95 Lale95 R Random3 ucge ucge W wish2401 @000umutlu000 @miresl nicklerini hatırlayamadığım herkes kontrolden geliyorum ptesi 520 çıkan betam bugün 240 çıktı doktor bikere daha muayene etti kanaman gelmiş dahada artıcak inşallah dedi betan çok güzel düşmüş kesin olarak dış gebelik değil artık eminiz buna dedi cuma tekrar kan ver betanın düşmesini beklicez dedi 🥰 ne kdar süre dikkat etmemiz gerekiyor bidaha denemek için dedim beklemenize gerek yok dedi 🥳🥳🥳🥳 tam gaz geri dönücem 😂😂😂
Bebeğim çok sevindim yaaa şu haşimize bak benek olsun diye seviniyoruz kimyasal oluyor düşsün diye seviniyoruz yani bu hayatta herşey bizim için o nedenle ben eminim ki sen şimdi sahalara daha iyi bir dönüş yapacaksın şimdilik sağlığını takip etmeye devam et aman diyim ihmal etme kendini bu süreci güzel atlat ve sonra bam bam bam 🥳🥳🥳

Amin kuzum inşallah🙏🥰Bidaha bi hafta test yapmam artık ben aldım ağzımın payını😂😂😂 delirir bekleriz burda hep birlikte 😂 sen nasıl oldun ağrılrın nasıl

Evet evet bitsin şu süreç tamamen kocayı darlamaya devam😂😂😂
Adamlar ekşından bıktı artık görev gibi oldu diye🤣

Beybiler kızçeler @miresl @canancan11 @melek076 @mucizeyimben Mucizemmm16 Mucizemmm16 @ W wish2401 R raainbow R Random3 Lale95 Lale95 @Veziir kızlar unuttuğum varsa kusuruma bakmayın yani hepimiz işte ben test yaptı. Birisi 4:30 diğeri 10:00 civarı ikiside negatif…. Malesef 3 numaralı yumurtam tutmadı yarın 14. Gün ama zaten ben çok nadiren regli oluyorum.4. Kez oluşan yumurtam olduğu için muhteremler yine olmam doktorun işaret ettiği 4. Yumurtaya kaldı iş ona bakıcaz artık onun için zaman sayımın 2 ekim en erken bakalım kısmet ben yine her gün hcg testi yapacağım 50 tane sipariş vermiştim 🥴 20 tanesi geldi inşallah bu sefer tutar.olabiliyor işte böyle şeyler testte yumurtlama görsemde bazen olmuyor ama yumurtlama harici bir pik durumu söz konusu Olmuştu doktor güzel demişti inşallah oradan bir yol bir şey çıkar bekleyelim görelim aşkolarım
Hadi bakalım o 4.yumurta döllenecek 💪😎 kuzum bazen bütün şartlar olgunlaşmış olsa da olmuyor, bazen de doktorların bu ay yumurta yok olmaz dediğinde bile oluyor. Çok var böyle arkadaşımız. Çok kafaya takmadan, sakince ekşın dıkşın devam 😁 gerisi Allah'a kalmış
Hıhh bu süper haber. Dedim ben sana kanama geldiyse korkma düşecek diye. Prof olduk düşüklerde evelallah 😎😁 genelde en az 1 adet bekletirler ama biz de korunmadık, Allah sağlıkla bi an önce nasip etsin bebeğim 🙏❤️

Ohh bee çok iyi kuzum çok şükür düşmüş 🤲🏻🤲🏻 dönüşün mıhtışem olucak💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻Rabbim saglikli ve hayirli evlatla sevindirsin hepimizi🤲🏻

Beybiler kızçeler @miresl @canancan11 @melek076 @mucizeyimben Mucizemmm16 Mucizemmm16 @ W wish2401 R raainbow R Random3 Lale95 Lale95 @Veziir kızlar unuttuğum varsa kusuruma bakmayın yani hepimiz işte ben test yaptı. Birisi 4:30 diğeri 10:00 civarı ikiside negatif…. Malesef 3 numaralı yumurtam tutmadı yarın 14. Gün ama zaten ben çok nadiren regli oluyorum.4. Kez oluşan yumurtam olduğu için muhteremler yine olmam doktorun işaret ettiği 4. Yumurtaya kaldı iş ona bakıcaz artık onun için zaman sayımın 2 ekim en erken bakalım kısmet ben yine her gün hcg testi yapacağım 50 tane sipariş vermiştim 🥴 20 tanesi geldi inşallah bu sefer tutar.olabiliyor işte böyle şeyler testte yumurtlama görsemde bazen olmuyor ama yumurtlama harici bir pik durumu söz konusu Olmuştu doktor güzel demişti inşallah oradan bir yol bir şey çıkar bekleyelim görelim aşkolarım
İnşaallah 4 numarali yumoşun bu işi bitirir tam gaz devammmm💃🏻💃🏻💃🏻

Hadi bakalım o 4.yumurta döllenecek 💪😎 kuzum bazen bütün şartlar olgunlaşmış olsa da olmuyor, bazen de doktorların bu ay yumurta yok olmaz dediğinde bile oluyor. Çok var böyle arkadaşımız. Çok kafaya takmadan, sakince ekşın dıkşın devam 😁 gerisi Allah'a kalmış

Hıhh bu süper haber. Dedim ben sana kanama geldiyse korkma düşecek diye. Prof olduk düşüklerde evelallah 😎😁 genelde en az 1 adet bekletirler ama biz de korunmadık, Allah sağlıkla bi an önce nasip etsin bebeğim 🙏❤️
Koz yoruldum devam edemiyorum dün ara verdim bugğn diyor ki benim ki bugün devam dimi 5. Yumurta varsa boş kalmasın diyor yol dedim Ovulasyon takip etmiyorum dedim hadi yaaa diyor en eğlenceli kısmı gitti prim yapamıcam diyor dedim ki çocuk yapıyoruz aşkım dedim o sırada oluyor o kendi kendine çocuğun kafasını da karıştırıyorsun böyle şeyler yapma diyor adam şaka gibi yaaa 🤣🤣🤣 bu arada ne diyicem aşırı heyecanlıyım ya nasıl bekleyeceğim hiç bunkadar heyecan olmamıştım bende hem test hem doktor hem ateş yumurta olgunlaştığını onayladığı gibi rahimde iyi bir kalınlığa gelmişti ya bu bile heyecan yaptırıyor şimdi bana kız sakinleşemiyprım sanki hamileyim ortada bir şey yok kendi kendime deliriyorım anam içimde bir sevinç sanki yerleşme kanaması olacak gibi sürekli öyle bir beklenti var içimde heralde aklımı yiyorum hayrolsun artık 😂😂😂 ben hangi günden sayayım sence yumurtam yükselişe geçtiği cuma mi pik yaptığı cumartesi mi çatladığı pazar mi bu günler bitmiyooooorrr 🥳🥳🥳

Bitirsin yaaa acaip heyecan oldum zaten yeter gören hamile sanar bir haller falan kız ben uslanmam valla sabah öğlen akşam hcg ile bakarım oldu mu oldu mu piştimi piştimi diye 😂😂😂
Yapma tatlim vallahi o testler strese sokuyor, stres oldukca maalum hormonlarimiz etkileniyor

Biz belli bir pozisyon deniyoruz tutsun diye bizimki ondan sıkıldı farklı yapalım diyo bende sadece o pozisyonda tuttu diye başkasına izin vermiyorum😂😂
Diz dirsek mi kız ben onu deneyeceğim ama normalde yapsam da bebek için olunca beni alıyor gülme eşimide salak salak gülüyoruz olmuyor bir türlü yani normal yapınca ve bebek için yapınca farklı oluyor ama başka pozisyon aklıma gelmiyor en popüler bu. Sen zaten gebe değilmisin ben seni kafamda hep gebe yazdım hamilesin diye düşünüyorum sürekli 😅

Yapma tatlim vallahi o testler strese sokuyor, stres oldukca maalum hormonlarimiz etkileniyor
Yok ya ben Ovulasyon da hcg de stres olmuyorum 2 sene geçti kız stres olursam ayıp artık daha alıştı bünye sadece bu sefer hcg yaparken heyecanlınikerkiyor çünkü iki sene önce bu denli olgun bir yumurtam oldu harbi altın yumurtaydı acaip heyecanlı değil mi mükemmellik abidesi gibi davranıyorum yumurtalarıma kendileri kıymetli olduklarını bilsinler diye daha ne yapayım be

Diz dirsek mi kız ben onu deneyeceğim ama normalde yapsam da bebek için olunca beni alıyor gülme eşimide salak salak gülüyoruz olmuyor bir türlü yani normal yapınca ve bebek için yapınca farklı oluyor ama başka pozisyon aklıma gelmiyor en popüler bu. Sen zaten gebe değilmisin ben seni kafamda hep gebe yazdım hamilesin diye düşünüyorum sürekli 😅
Kız siz neden bebek odakli yapiyonuz işinizi🤣🤣🤣bi salın kendinizi relax olun🤪🤪🤪

Yok ya ben Ovulasyon da hcg de stres olmuyorum 2 sene geçti kız stres olursam ayıp artık daha alıştı bünye sadece bu sefer hcg yaparken heyecanlınikerkiyor çünkü iki sene önce bu denli olgun bir yumurtam oldu harbi altın yumurtaydı acaip heyecanlı değil mi mükemmellik abidesi gibi davranıyorum yumurtalarıma kendileri kıymetli olduklarını bilsinler diye daha ne yapayım be
Yumurta yumurta olali böyle nazik davranış görmedi🤣🤣🤣🤣

Evet diz dirsek, bizde en başta çok gülüyoduk ama mecbur öyle yaptık tutsun diye😂 Ya şu an hamileyim ama kendimi hiç hamile moduna sokmadım çünkü nerdeyse hiç belirtim yok pazartesi 7+0 ilk ultrason randevum var eğer sağlıklı bi gebelikse zaten kese de bebek de görülür o zamana kadar eşim de ben de hiç hamile modunda değiliz sevinemiyoruz bile 😞

Back
X