- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #13.341
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu saatten sonra gelmez kuzumGelen giden yoknerdeyse tuvaletin üstünde geçireceğim günümü
![]()
İğneden çok korkuyorum aşko korkmasam alardımGel sen kan alkan alacak var mı aramızda medical personal
![]()
Hepinize dua ediyorum canım, rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallahİnşaallah kuzum dua edersin bana da
Hamilelerin duasi hep kabul olur![]()
Aşkım neyi kaçırdım bebeğim en son dün gece yazdığını gördüm onada cevap yazmıştım başka da görmedim ki aşko
Dövülesi değilse neylikler ona göre yapalım bişiler aşkoKız dediydim ya veli başımı veli başkanimi ne oyum işte
Yok bunlar dövülesi deyil![]()
Ayy bebeğim ben bunu görmemiştim bak aşağıda kalmış afedersin aşkım valla daha iyiyim çok şükür ❤❤ valla yordum aşko duramadımAşko sen nasıl oldun ağrıların var mıııı lütfen yorma kendini yaaa![]()
Aşkım neyi kaçırdım bebeğim en son dün gece yazdığını gördüm onada cevap yazmıştım başka da görmedim ki aşkokız ağlama yirim burdayım ❤❤❤
Ay aşko bende dedim bizim kız benim mesajları görmüyor herhaldeAyy bebeğim ben bunu görmemiştim bak aşağıda kalmış afedersin aşkım valla daha iyiyim çok şükür ❤❤ valla yordum aşko duramadımsen nasılsın bebeğim iyi misin?
Görmedim aşkım valla görsem yazarım dün eşim evde diye çok buraya adapte olamadım ama bugün yok hahhahah aşkım yaptım bitti süpürdüm falan filan bitti şükür biraz yine sırtım ağrıyo şimdi dinleniyorum geçer herhalde inşallah yaniAy aşko bende dedim bizim kız benim mesajları görmüyor herhaldeaman iyi bari yoksa unutuldum herhalde dedim
şaka şaka aşko seni merak ediyorum ya birde hasta hasta temizlik yapacağım yazmışsın iyice merak ettim çok zorlama bebeğim ya temizlik yapmadan duramıyorsan da çok yorma kendini oda oda ilerle dinlene dinlene bebeğim
İyiyim kuzum çok şükür dün kasık ağrım vardı birde akıntım çoğaldı acaba yumurtlamış olabilir miyim dedim çok düşündürdü beni ama zaten değerlendirme olmuştu tuttuysa ne ala
![]()
Biliyorum aşkım bazen bende göremeyebiliyorum bildirim düşmüyorGörmedim aşkım valla görsem yazarım dün eşim evde diye çok buraya adapte olamadım ama bugün yok hahhahah aşkım yaptım bitti süpürdüm falan filan bitti şükür biraz yine sırtım ağrıyo şimdi dinleniyorum geçer herhalde inşallah yaniayy aşko yumurtlama zamanı akıntı artıyo sonra şeffaf uzayan akıntıya dönüyo onu takip et bebeğim çatladığında da beyaza dönüyo azalıyo yani bende öyle bebeğim ❤ hadi vurduklarınız gol olsun bebeğim inşallah yaaa
![]()
Ayyy inşallah bebeğim yaaaBiliyorum aşkım bazen bende göremeyebiliyorum bildirim düşmüyorbenim eşimde 3 gündür evde hasta olunca işe gitmedi bende zar zor giriyorum yaaaa özgürlüğümüz kısıtlanıyor
aşkım uzan yat dinlen anca öyle geçer eşin gelene kadar da kalkma ayağa
valla aşko akıntım çoktu hatta iç çamaşırım iyice ıslandı
bugün bi ovu testi yapacağım aşko bugünde akıntı ve kasık ağrısı devam ediyor gibi belki de psikolojik
ama dediğin gibi akıntıyı takip ediyorum bakalım
ayyy inşallah inşallah siz güzel haberler verin bende arkanızdan geleyim yaaa
![]()
PatlatalımBu saatten sonra gelmez kuzumSen 3-4 gün sonra bi test patlat bebişiiiimm
![]()
Beni görmeİğneden çok korkuyorum aşko korkmasam alardım![]()
Hahaha yeminle yarıldımKoz yoruldum devam edemiyorum dün ara verdim bugğn diyor ki benim ki bugün devam dimi 5. Yumurta varsa boş kalmasın diyor yol dedim Ovulasyon takip etmiyorum dedim hadi yaaa diyor en eğlenceli kısmı gitti prim yapamıcam diyor dedim ki çocuk yapıyoruz aşkım dedim o sırada oluyor o kendi kendine çocuğun kafasını da karıştırıyorsun böyle şeyler yapma diyor adam şaka gibi yaaabu arada ne diyicem aşırı heyecanlıyım ya nasıl bekleyeceğim hiç bunkadar heyecan olmamıştım bende hem test hem doktor hem ateş yumurta olgunlaştığını onayladığı gibi rahimde iyi bir kalınlığa gelmişti ya bu bile heyecan yaptırıyor şimdi bana kız sakinleşemiyprım sanki hamileyim ortada bir şey yok kendi kendime deliriyorım anam içimde bir sevinç sanki yerleşme kanaması olacak gibi sürekli öyle bir beklenti var içimde heralde aklımı yiyorum hayrolsun artık
ben hangi günden sayayım sence yumurtam yükselişe geçtiği cuma mi pik yaptığı cumartesi mi çatladığı pazar mi bu günler bitmiyooooorrr
![]()
Valla ev işi bile yapamıyorumAyyy inşallah bebeğim yaaaaşko valla ya iyi oluo işe gitseler de bizi bize bıraksalar
❤❤ testi yapınca haber et bebeğim ❤❤
Kız olmayacaksın sana kalsa dün de bugünden için söküleceğim kesin diyordun nolduuu bak gelmedi yarında gelmeyecekPatlatalımama umarım yarın adet olmam ya
Sadece kasık ağrım var hafiften bide böyle bıçak sokuluyor gibi bir his
Bulmuş tabiii adam kendine prim yaptırıyor bana bugün shot gösteriyor bir tane kalmış sipariş edeyim keçiboynuzum bitmiş olmazki ya diyor.. üzerine yeni yumurta vardır vardır diyor.ben test yaptıkça seviniyor.görev varmı aşkım diyor çalışalım.adı görev adı bebek yapmak bizimkine eğlence olsun da nasıl olursa olsunHahaha yeminle yarıldımenişte bulmuş yolunu helal olsun
e her şeyi takip edince ondan geriliyosun heyecanlanıyorsun. Umutların boşa çıkmasın çiçeğim
pik olduğu günden hesaplıyoruz kuşum, 14 gün sonra bat. Ama en erken 11gün sonra pozitif çıkıyor testlerde. Erken yapıp da moda girme sonra hamile değilim diye
Al benden de o kadar aşko bende öyleyim valla yapamıyoringValla ev işi bile yapamıyorumeşim diyor ki ne yaptığım var ki sana köşemde oturuyorum diyor bende psikolojikmen yapamıyorum sen evde olunca diyorum
tamam aşkım saat 6 gibi yaparım 4 te su alımını kestim
![]()
Canimmm cok sukur diyeyim. Belirtiler basladi. Mide bulantisi yasiyorum cok fazla afedersin ama cikarma da yok. Sadece bulanti. Yatiyorum sadece telefona da pek bakamiyorum. İnsallah daha iyi olur ama 3.aya kadar devam ediyor diyorlar ya gozum korkuyor nasil dayanicam o kadar diyemehrunnisa kuzummm nasılsın nasıl gidiyor
hiç görmüyorum seni buralarda bebişli günler nasıl geçiyor
![]()