Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Burçdaşım, batdaşım ❤️❤️ bugün yazdım ilk defa bi belirtiden şüphelendim. 2 ay önce hamile kaldığımda, yumurtlamadan 1 hafta sonra birden ani ve keskin ağrılar giriyordu tek taraftan. Hatta eşime acaba yerleşme ağrısı mı bu demiştim ve öyleymiş. Bugün de tam 1 hafta geçti ve aynı o ağrıları yaşadım yine. O yüzden bi ufak umutlandım sanki ama yine de kötüsüne alıştırıyorum kendimi. Sende bişey var mı?
Ayy kendimi Hurrem sultan sandim yaa Suluman söyledigi şiirler gibi olmuş burçdaşim falan🤣🤣😍😍ayy çok iyii yaa inşallah yine tutunma ağrısıdır 😍😍 dikkat et kendine
Benim gaz ve şişkinlik dışında bir belirtim yok ,karnim her an patlayacak gibi
Bide dün ögleden sonra göbekten aşağı vajinadan yukari kısımda baskı gibi ağrı oldu aniden,adetin ilk günü olurya sanki bir ağırlık çöker bak öyle birşey 1-2saat sürdü o agri sonra gitdi

Anam deli gibi kabız oldum dün ishaldim hiç bir şey yapmıyorum sürekli değişen bir durumum var 😂😂😂

Ayy kendimi Hurrem sultan sandim yaa Suluman söyledigi şiirler gibi olmuş burçdaşim falan🤣🤣😍😍ayy çok iyii yaa inşallah yine tutunma ağrısıdır 😍😍 dikkat et kendine
Bide dün ögleden sonra göbekten aşağı vajinadan yukari kısımda baskı gibi ağrı oldu aniden,adetin ilk günü olurya sanki bir ağırlık çöker bak öyle birşey 1-2saat sürdü o agri sonra gitdi
O bende sürekli var deliriyorum birde batıyor nedense

Aşko ben tv bile izlemiyoring annemler çok sever izlemeyi ben ayrı bi dünyadayım😅😅 bi üç kız kardeşi izliyodum onuda izleyemedim dün
Ben tv izlemiyorum ki kuzum, telfondan izliyorum
TV oğlumun yönetimi altında 🤣🤣bizim saatle geç başlıyor diziler gece 1-2yi buluyor bitmesi
O yüzden telefon daha iyi
Üç kız kardeşi fragmanlarin izliyorum ama

Ayy çok iyi😍😍ben olayi çözemedim ya kuyudan çıkanlar kasıtli yapilmişsa kimin işi aceba
Engin ölmemiş ola bilirmi?
Engin ölmemiş çıkarsa şaşırmam da işin içine daha büyük isimler mafya falan girecek çünkü mevlanın evinde para dolu valiz bulundu garip şeyler dönüyor çok heyecanlıydı

İnşallah fos çıkmaz bu ağrılarımız şekerim, hadi bakalım bikaç gün daha sabır 🥰

Engin ölmemiş çıkarsa şaşırmam da işin içine daha büyük isimler mafya falan girecek çünkü mevlanın evinde para dolu valiz bulundu garip şeyler dönüyor çok heyecanlıydı
Aa evet o kısma bende takildim
Ama ceyline de baya sinir oldum😑😑😑 hep gizli kapaklı işler çeviriyor burnu çöpten çıkmıyor

Ben tv izlemiyorum ki kuzum, telfondan izliyorum
TV oğlumun yönetimi altında 🤣🤣bizim saatle geç başlıyor diziler gece 1-2yi buluyor bitmesi
O yüzden telefon daha iyi
Üç kız kardeşi fragmanlarin izliyorum ama
Bende fragmanına bakmak zorunda kaldım bu hafta ya 😕 bi ara açar izlerim netten aşko napalım cok güzel gidiyo ilk bölüm cok hoş değildi ama bu bölüm güzeldi kaçırdım bi daha ki bölüm dehşet verici zaten😍😍 Ayy telefondan sadece sihirli annem izlerim😍😍 hatta bugün yine izledim en son perihan teyzeyi çağırcam el atsın bizim şu işlere aşko 🤣🤣🤣🤣

Back
X