Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar belim kopuyor ağrıdan azıcık ayakta kaldım yemek yaptım 1.5 en fazla anam sanki saatlerdir ayaktayım sanarsın ağrıdan.belimin kemikleri ayrılıyor sanki.bacağıma vuruyor ağrısı
Bu soylediklerin bir zamanlar ayni beni anlatiyor. Gebelik olabilir canim bat ne zaman

Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Lale95 Lale95 M melek076 M Mavimiresl R Random3 Ginnys Ginnys M mucizeOldu ve diğer aşkolar ovu testini yaptım bugün galiba bir kaç güne yumurtlama olacak hafif kızarmış gibi geldi bana siz ne diyorsunuz 🥰
C32A6B4F-8771-4012-B17A-47A8F852F1DE.webp

Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Lale95 Lale95 M melek076 M Mavimiresl R Random3 Ginnys Ginnys M mucizeOldu ve diğer aşkolar ovu testini yaptım bugün galiba bir kaç güne yumurtlama olacak hafif kızarmış gibi geldi bana siz ne diyorsunuz 🥰Eki Görüntüle 3134051
Olabilir sıvı alımlarına çok dikkat ederek yap şimdi benim böyle olduktan 5 gün sonra Yumurtlama oldu 6. Günde pik seviyesine geldi bende şaştım inşallah çok güzel yumurtlama gelir burdan hadi bakalım

Olabilir sıvı alımlarına çok dikkat ederek yap şimdi benim böyle olduktan 5 gün sonra Yumurtlama oldu 6. Günde pik seviyesine geldi bende şaştım inşallah çok güzel yumurtlama gelir burdan hadi bakalım
Kuzum 2.5-3 saat neredeyse hiç bişey yemedim içmedim öyle yaptım çok dikkat ediyorum 🌸 inşallah canım benim çok sağol 😘

Benimde yoğun akıntı var bugün ve leke şeklinde kahveyle karışık geldi yumurtlama mi anlayamadım kasıklarım da öyle agrimada yok 🤷🏼‍♀️ erken mi yumurtladik bu ay 😂
Kuzum benim de öyle ya bir kaç gündür yoğun akıntı ve kasık ağrısı var 🌸 bence ya erken yumurtlama yada iki yumurtlama olacak herhalde 😍😍🌸

Bata çok var döllenme olduysa yeni tutunuyordur bile ama cidden bugün çok zor geçiyor bakalım sonrası güzel olsun inşallah başka ne belirtileriniz vardı
Bel agrisi ozellikle sag kismimda ve sag kasigimda agri olmustu enn erken. Aglamistim agridan duramiyordum resmen. Ve bu belirtiler bende yumurtlamadan bir hafta sonra falan belirginlesmeye baslamisti. Arkadasimla bulusmustuk biraz yurudum belim koptu diyordum. O da sende fitik olabilir diyordu o kadar cok oldu ki cunku😀
Sizde batma oluyormuydu içerden iğne batırıyorlar gibi oluyor bir yarım saat oldu geçti inşallah tutuyordur
onu cok hatirlamiyorum ya demek ki cok olmadi

Back
X