Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bn normalde kokmaz ama yumurtala dönemi nadiren olurdu mesela bu dönem olmadı sadece bu sabah oldu bu durum şuan bir şey yok almıyorum koku garip yani.bekleyip göreceğiz 🥰😍
Hormonlar cok calismaya basliyor ya hamilelikte valla belki de ondan olabilir hicc belli olmaz. Tuylenme falan da cok artiyor diyorlar benim de en buyuk korkularimdan biri o. Ama ne zaman basliyor onu bilmiyorum benim neredeyse 2 aylik olacak insallah🥰❤️

Hormonlar cok calismaya basliyor ya hamilelikte valla belki de ondan olabilir hicc belli olmaz. Tuylenme falan da cok artiyor diyorlar benim de en buyuk korkularimdan biri o. Ama ne zaman basliyor onu bilmiyorum benim neredeyse 2 aylik olacak insallah🥰❤️
İyi günler nasilsıniz?tüylenme 4-5ayinda oldu bende😩😩karnım ne haldeydi, inşallah olmaz sizde
Birde sorum olucakti hamile oldugunuzu bilmeden önce adet ağrısı varmiydi?benim döngümün 27ci günü, bat 28 Eylül
Sabahdan beri bel agrisi başladı,karnim alt kısımlarinda tuhaf değişik regl agrilari girip çıkıyor sizde de olmuşmuydu?

Ay evet dün dedim ki bu kaşım bıyığım ne çabuk çıktı ya ne oluyor dedim saçımda sonradan bir haftada uzadı ki ben kuaförüm iyi takip ederim hayırlısı olsun canım ya ben razıyım halleder dururum amaaaa ay hadi çıksın ortaya minnoş

Back
X