Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dip köşeleri falan temizliyormu?yeni eve çiktigimda alıcam robot süpürge
Ama buharli mopa takmş durumdayim🤣🤣yeni ev falan bekleyemiycem🤪🤪🤪
Hayatimda yaptigim hayatimi kolaylastiran seyleri yaziyorum asko sen karar ver artik siralamasini önem sirasina göre yapicam

1- kurutma makinası
2- robot süpürge
3- philips actifry fritöz
4- hamur yogurma makinasi ( cok gerekli degil ama benim gibi zamandan tasarruf ve mikser tutmayi sevmeyenler icin 😅😝)

Dip köşeleri falan temizliyormu?yeni eve çiktigimda alıcam robot süpürge
Ama buharli mopa takmş durumdayim🤣🤣yeni ev falan bekleyemiycem🤪🤪🤪
Valla cok guzel temizliyor benimki haritasiz olandan 125 m2 evim gayet temiz yapiyor. Benden guzel supurdugu kesin😅😅 ama ben haritalandirmali istiyorum roborock almak istiyorum bunu kv deme vercem. Roborock da cok hevesim var hep niyetleniyorum bi nasip olmadi bu ay alacam dedim eşimin arabasi ariza yapti baya masrafi var🤷🏼‍♀️ Yani bi denklestirip alamiyorum.

Bat tarihin mi geçti yoksa 😍
Askim ben yumurtlama erken gördüm pik oldugundan 16. Gün regl olurum bugun bat günüm olmadim. Ama yumurtlamaya göre hamilede degilim🤷🏼‍♀️ Bekliycem bakalim dün test yaptim bisey cikmadi olsaydi cikardi heralde. Takvime göre bat pazar ama hep 16. Gun regl olurum

Hayatimda yaptigim hayatimi kolaylastiran seyleri yaziyorum asko sen karar ver artik siralamasini önem sirasina göre yapicam

1- kurutma makinası
2- robot süpürge
3- philips actifry fritöz
4- hamur yogurma makinasi ( cok gerekli degil ama benim gibi zamandan tasarruf ve mikser tutmayi sevmeyenler icin 😅😝)
Teşekkürler canim, inşaallah bu dediklerini yeni ev için alırım
1-2-4 benimde en çok istediklerimden
Birde bulaşik makinası

Aşkolarrrr Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ miraclebeyb miraclebeyb M melek076 R Random3 R raainbow M Mavimiresl Lale95 Lale95 M mucizeOldu sevdaluk1911 sevdaluk1911 ve diğer canlarımmmm bugün ovu testini tekrarladım dediğimiz gibi olmuş bugün pikkk tam da değerlendirme günü bugün 😍😍❤️ Üstteki dün alttaki bugün 😍
4E4D65C2-886A-4232-AE77-768C67B3514B.webp

BAB700A5-87D2-4CDA-99AA-1EE83AB1D029.webp

Valla cok guzel temizliyor benimki haritasiz olandan 125 m2 evim gayet temiz yapiyor. Benden guzel supurdugu kesin😅😅 ama ben haritalandirmali istiyorum roborock almak istiyorum bunu kv deme vercem. Roborock da cok hevesim var hep niyetleniyorum bi nasip olmadi bu ay alacam dedim eşimin arabasi ariza yapti baya masrafi var🤷🏼‍♀️ Yani bi denklestirip alamiyorum.
Ay çok iyi ya😍😍ev süpürmek baya zamanimi alıyor,bizim ev iki katlı, süpürgeyi aşağı yukari taşimaktan çok yoruluyorum, inşaallah alırım ben de ama Roborock fiyati çok yüksek 😑😑😑
Bide süpürüp siliyormu?yoksa yalniz süpürüyormu?

Aşkolarrrr Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ miraclebeyb miraclebeyb M melek076 R Random3 R raainbow M Mavimiresl Lale95 Lale95 M mucizeOldu sevdaluk1911 sevdaluk1911 ve diğer canlarımmmm bugün ovu testini tekrarladım dediğimiz gibi olmuş bugün pikkk tam da değerlendirme günü bugün 😍😍❤️ Üstteki dün alttaki bugün 😍
Eki Görüntüle 3134522
Eki Görüntüle 3134523
Haydi koçummm
İki yiğit çıktı meydaneee
İkisi birbirinden merdane🤣🤣🤣 yağlı güleş tutun 🤣🤣🤣🤣🤣 çift kale maç da yapa bilirsiniz🤣🤣🤣🤣yeterki gollll olsun

🤣🤣🤣🤣Bebiş için istiyorum daha temiz ferah eve gelsin diye🤣🤣🤣
Kız öyle pamuklara sararak büyümez bebek, rahat olun azcık. Çocuğun mikroba da ihtiyacı var, bağışıklık kazanması lazım. Hem bebeğinle ilgilenmekten evi buharlı süpürgeyle temizlemeye zamanın olacağını sanıyosun zaar 🤣🤣

Ay çok iyi ya😍😍ev süpürmek baya zamanimi alıyor,bizim ev iki katlı, süpürgeyi aşağı yukari taşimaktan çok yoruluyorum, inşaallah alırım ben de ama Roborock fiyati çok yüksek 😑😑😑
Bide süpürüp siliyormu?yoksa yalniz süpürüyormu?
Benimkide supurup siliyor. Roborock ta supurup siliyor aparatlari var ben onla ugrasamam. Bende boyle bisey var onla siliyorum 5 dkkada

Eklentiler

• F3967EAD-7273-4A6D-8060-0389A567C5C1.webp
    F3967EAD-7273-4A6D-8060-0389A567C5C1.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 46
Kuzu bulasik makinasi yokmu sende
Yok canim😶😶malesef yok
Yeni evlendigimde bulaşik makineleri çok çok çok pahaliydi, paramız yetmedi
Sonrada hamilelik ,tedavi baya masraf çıktı bitürlü alamadım
Ama ihtiyaç listemde en 1ci bulaşik makinesi geliyor😅😅nefret ediyorum bulaşik yıkamaya

Kız öyle pamuklara sararak büyümez bebek, rahat olun azcık. Çocuğun mikroba da ihtiyacı var, bağışıklık kazanması lazım. Hem bebeğinle ilgilenmekten evi buharlı süpürgeyle temizlemeye zamanın olacağını sanıyosun zaar 🤣🤣
Kız ben işin şakasindayim ya🤣🤣🤣ne pamugu ne sarmasi🤣🤣🤣kafaya taktim o yüzden almak istiyorum 🤣🤣🤣🤣

Eki Görüntüle 3134522
Eki Görüntüle 3134523
Tecrübe konuşuyor yavrum 😎 biz yumurtayı gelişinden tanırız 🤣 hadi her gün fanfini finfon, o yumurtayı döllemeden gelmeyin döverim 🤣🤣

Yok canim😶😶malesef yok
Yeni evlendigimde bulaşik makineleri çok çok çok pahaliydi, paramız yetmedi
Sonrada hamilelik ,tedavi baya masraf çıktı bitürlü alamadım
Ama ihtiyaç listemde en 1ci bulaşik makinesi geliyor😅😅nefret ediyorum bulaşik yıkamaya
Kuzum insallah gonlune göre olur hersey🥰 aynen sen ilk bulaşık makinası al bosver mop falan. Bebek olunca o kadar detaylı ya zaten giremicen zamanlada istedigini alirsin

Kuzum insallah gonlune göre olur hersey🥰 aynen sen ilk bulaşık makinası al bosver mop falan. Bebek olunca o kadar detaylı ya zaten giremicen zamanlada istedigini alirsin
Amin tatlim çok teşekkür ederim
İnşallah bilaşık mikinisi de alicimmm mop da alicimmmm💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻evrene pozitifi
enerjimi bırakiyorum inşaallah yıl sonuna kadar alırım 😍😍

Back
X