- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #13.901
Size de geçmiş olsun canımya bırak şimdi buharlı muharlıyı alacak bir sürü şeyin olacak bebişe, ona ayır
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size de geçmiş olsun canımya bırak şimdi buharlı muharlıyı alacak bir sürü şeyin olacak bebişe, ona ayır
![]()
Niye aşko?Ben cok gerekli görmüyorum yaaa
Hayatimda yaptigim hayatimi kolaylastiran seyleri yaziyorum asko sen karar ver artik siralamasini önem sirasina göre yapicamDip köşeleri falan temizliyormu?yeni eve çiktigimda alıcam robot süpürge
Ama buharli mopa takmş durumdayimyeni ev falan bekleyemiycem
![]()
Valla cok guzel temizliyor benimki haritasiz olandan 125 m2 evim gayet temiz yapiyor. Benden guzel supurdugu kesinDip köşeleri falan temizliyormu?yeni eve çiktigimda alıcam robot süpürge
Ama buharli mopa takmş durumdayimyeni ev falan bekleyemiycem
![]()
Askim ben yumurtlama erken gördüm pik oldugundan 16. Gün regl olurum bugun bat günüm olmadim. Ama yumurtlamaya göre hamilede degilimBat tarihin mi geçti yoksa![]()
Teşekkürler canim, inşaallah bu dediklerini yeni ev için alırımHayatimda yaptigim hayatimi kolaylastiran seyleri yaziyorum asko sen karar ver artik siralamasini önem sirasina göre yapicam
1- kurutma makinası
2- robot süpürge
3- philips actifry fritöz
4- hamur yogurma makinasi ( cok gerekli degil ama benim gibi zamandan tasarruf ve mikser tutmayi sevmeyenler icin)
Ay çok iyi yaValla cok guzel temizliyor benimki haritasiz olandan 125 m2 evim gayet temiz yapiyor. Benden guzel supurdugu kesinama ben haritalandirmali istiyorum roborock almak istiyorum bunu kv deme vercem. Roborock da cok hevesim var hep niyetleniyorum bi nasip olmadi bu ay alacam dedim eşimin arabasi ariza yapti baya masrafi var
Yani bi denklestirip alamiyorum.
Kuzu bulasik makinasi yokmu sendeTeşekkürler canim, inşaallah bu dediklerini yeni ev için alırım
1-2-4 benimde en çok istediklerimden
Birde bulaşik makinası
Haydi koçummmAşkolarrrrMucizemmm16
_Umutlu_Pozitif_
miraclebeyb M melek076 R Random3 R raainbow M Mavimiresl
Lale95 M mucizeOldu
sevdaluk1911 ve diğer canlarımmmm bugün ovu testini tekrarladım dediğimiz gibi olmuş bugün pikkk tam da değerlendirme günü bugün
Üstteki dün alttaki bugün
Eki Görüntüle 3134522
Eki Görüntüle 3134523
Kız öyle pamuklara sararak büyümez bebek, rahat olun azcık. Çocuğun mikroba da ihtiyacı var, bağışıklık kazanması lazım. Hem bebeğinle ilgilenmekten evi buharlı süpürgeyle temizlemeye zamanın olacağını sanıyosun zaarBebiş için istiyorum daha temiz ferah eve gelsin diye
![]()
Benimkide supurup siliyor. Roborock ta supurup siliyor aparatlari var ben onla ugrasamam. Bende boyle bisey var onla siliyorum 5 dkkadaAy çok iyi yaev süpürmek baya zamanimi alıyor,bizim ev iki katlı, süpürgeyi aşağı yukari taşimaktan çok yoruluyorum, inşaallah alırım ben de ama Roborock fiyati çok yüksek
![]()
Bide süpürüp siliyormu?yoksa yalniz süpürüyormu?
Yok canimKuzu bulasik makinasi yokmu sende
Kız ben işin şakasindayim yaKız öyle pamuklara sararak büyümez bebek, rahat olun azcık. Çocuğun mikroba da ihtiyacı var, bağışıklık kazanması lazım. Hem bebeğinle ilgilenmekten evi buharlı süpürgeyle temizlemeye zamanın olacağını sanıyosun zaar![]()
Tecrübe konuşuyor yavrumAşkolarrrrMucizemmm16
_Umutlu_Pozitif_
Lale95 M mucizeOldu
sevdaluk1911 ve diğer canlarımmmm bugün ovu testini tekrarladım dediğimiz gibi olmuş bugün pikkk tam da değerlendirme günü bugün
Eki Görüntüle 3134522
Eki Görüntüle 3134523
Kuzum insallah gonlune göre olur herseyYok canimmalesef yok
Yeni evlendigimde bulaşik makineleri çok çok çok pahaliydi, paramız yetmedi
Sonrada hamilelik ,tedavi baya masraf çıktı bitürlü alamadım
Ama ihtiyaç listemde en 1ci bulaşik makinesi geliyornefret ediyorum bulaşik yıkamaya
Su damlatıyormu?haznesi küçük mü?Benimkide supurup siliyor. Roborock ta supurup siliyor aparatlari var ben onla ugrasamam. Bende boyle bisey var onla siliyorum 5 dkkada
Hangisi kuzum silme mopumu. Haznesi 2 bardak kadar su alir damlatma yok fis fis yapiyosun alti cırtlı hemen yika at yere tekrar tak. Robot supurgenin haznesi cok kucuk halıları bile silmeye kalkıyor sevmiyorum pek onun silmesiniSu damlatıyormu?haznesi küçük mü?
Amin tatlim çok teşekkür ederimKuzum insallah gonlune göre olur herseyaynen sen ilk bulaşık makinası al bosver mop falan. Bebek olunca o kadar detaylı ya zaten giremicen zamanlada istedigini alirsin
Haydi gol gol gol diyorum aşkoAşkolarrrrMucizemmm16
_Umutlu_Pozitif_
Lale95 M mucizeOldu
Eki Görüntüle 3134522
Eki Görüntüle 3134523