Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız o saatte yaparsam bi daha uyuyamam ki. Bi de negatif çıkarsa iyice kahrolurum. En iyisi kendimi zorlayıp hiç kalkmamak. Uyuyabildiğim kadar uyuyup sakin kalmam lazım. Şimdiden negatif çıkarsa pazarımız zehir olacak onu düşünüyorum
Beni çiş bırakmıyor ki annem ben ne yapayım mecbur kalkıyorum iyi kötü o dk öğreniyorum.

Yaa biliyo musun bence pozitif çıkacak 😍 midem ekşiyor yanıyor çok fena, kasıklarım sürekli ağrıyor, halsizim hep uykum var. Bunlar normalde yaşadığım şeyler değil o yüzden çok umutluyum. Olmazsa da napalım, alıştık zaten 🤷
Benim yumurtlama dündü iki gündür midem çok ağrıyor ya senin ağrı var mı sağ kasığımda bıçak saplandı sanki bugün 🤣 hadii inşallah positif olur yarın testin 💕

Yarın sabah hcg yine yap varsa elinde başka markayla yap bunun dışında Ovulasyon devam et değerlendirebiliyorsan değerlendir.fakat eğer imkan varsa bi kan ver en en basit böylece hcg olma ihtimalini de aradan kaldır herzaman da bu testler doğru değildir ya canım ama kan öyle değil hemen sonuç aklındakileri ayrıştırmak önemli birde doktor görünsen yumurtaysa ultrason İle bakılsa kaç mm olmuş hani bunlar önemli bizde burda kan olayı yok diye ben olabildiğince ultrason İle işimi yapıyorum farklı markalar ile test falan bu şekilde
Kendi doktorum pozitif test gorursen pazrtsi icin gel demisti ama pozitif degil maalesef🤷🏼‍♀️ Ama pazrtsi test yaptirabilirim eger regl olmazsam. Bu aksam degerlendiremem kv dem kalmaya geldi🤷🏼‍♀️ Dün degerlendrmistim. Ama duruma göre iki uc gune olmazsam regl baska doktora giderim. En geç 30 günde gelmiş regl im geneli 27 gün olmusum. Bir iki güne belli olur bugunde 27. Döngü gunundeymisim

Bekle tabii aşkısı ama ben 2 gebeliğimi 11.gün öğrendim. Sadece biri geç çıktı, o da dış gebelikti zaten. Allah sağlıkla, hayırlısıyla versin hepimize. Umarım yarın güzel bi gün olur ❤️ ben yatıyorum kötü hissediyorum kendimi. Hepinize iyi geceler çiçeklerim 🌸
İyi geceler bebişim güzel haberlerle uyan inşallah 🙏💗

Kendi doktorum pozitif test gorursen pazrtsi icin gel demisti ama pozitif degil maalesef🤷🏼‍♀️ Ama pazrtsi test yaptirabilirim eger regl olmazsam. Bu aksam degerlendiremem kv dem kalmaya geldi🤷🏼‍♀️ Dün degerlendrmistim. Ama duruma göre iki uc gune olmazsam regl baska doktora giderim. En geç 30 günde gelmiş regl im geneli 27 gün olmusum. Bir iki güne belli olur bugunde 27. Döngü gunundeymisim
Kuzu senin geçen aylarda yine böyle olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. İnşallah bebiştendir diycem ama testte çıkmıyor acaba geç döllenme mi oldu? Bence de eğer pozitif çıkmazsa başka bir doktora görün

Kuzu senin geçen aylarda yine böyle olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. İnşallah bebiştendir diycem ama testte çıkmıyor acaba geç döllenme mi oldu? Bence de eğer pozitif çıkmazsa başka bir doktora görün
Evet canim genelde adet zamani da bu sekilde oluyor ama adete bir iki gun varken koyulasmaya baslardi. Simdi ise pazrtsi gununden itibaren bu sekilde hatta bi ara pozitif gibi oldu sonra tekrar silindi dalgalandı. Bebekte yok gunumde gecmeye basladi aklim iyice karisti.

Evet canim genelde adet zamani da bu sekilde oluyor ama adete bir iki gun varken koyulasmaya baslardi. Simdi ise pazrtsi gununden itibaren bu sekilde hatta bi ara pozitif gibi oldu sonra tekrar silindi dalgalandı. Bebekte yok gunumde gecmeye basladi aklim iyice karisti.
Bekleyelim bakalım canım güzelmhaberler verirdi belki belli mi olur. Çok da stres yapma o da geciktiriyor zaten

Back
X