Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
37 de az değil normalde 36.5 falan değil mi Ya bişey dicem vücut ısınız yüksekken üşüyor musunuz yoksa ben üşüttüm mü ya normalde kolayına üşümeyen biriyim ateş basar çorap bile uzun süre giyemem falan ama bugün burda hava sıcak olmasına rağmen üşüyorum ayaklarım soğuk hiç ısınamadım eşim ve arkadaşlarım sıcak diyor ben üşüyorum 🫢
Yok canim ben yıllardır ölçüyorum 36.5 benim için çok düşük ısı,36.6 falan olduğunda ben regl olurum
Kız bende üşüyorum 🤣🤣hava azucuk sogudu dünden bu yana özlediğim titremeyi yaşıyorum 🤣🤣🤣🤣bana da soğuk oldu sanki,oglum hastaydi ondan bulaşti herhalde

Kızlar ben 22 yaşındayım arka arkaya iki gebeliğim oldu ilki 33 haftalıkken ölü doğumla sonuçlandı ikinci gebeliğimde Bi oğlum oldu şuan 2 yaş 7 aylık üçüncü gebelik düşünüyorum şuan ama pek emin değilim aynı zorlukları yaşamaktan korkuyorum

Kızlar ben 22 yaşındayım arka arkaya iki gebeliğim oldu ilki 33 haftalıkken ölü doğumla sonuçlandı ikinci gebeliğimde Bi oğlum oldu şuan 2 yaş 7 aylık üçüncü gebelik düşünüyorum şuan ama pek emin değilim aynı zorlukları yaşamaktan korkuyorum
Ahh canım çok üzüldüm, biz de kayıplar yaşadık ama ileriki haftalarda kayıp çok büyük bir yıkım. Çok şükür Allah sağ salim bir evlat vermiş. Benim 3 kaybın var ama hala umudum da var. Bir kez yaşaman hep yaşayacağın anlamına gelmiyor. Sağlıkla ikinci kuzunu alırsın kollarına inşallah 🙏
Gebeliğimde Progestan ve aspirin (coraspin) kullanan varmı
Evet ben kullanıyordum

Ahh canım çok üzüldüm, biz de kayıplar yaşadık ama ileriki haftalarda kayıp çok büyük bir yıkım. Çok şükür Allah sağ salim bir evlat vermiş. Benim 3 kaybın var ama hala umudum da var. Bir kez yaşaman hep yaşayacağın anlamına gelmiyor. Sağlıkla ikinci kuzunu alırsın kollarına inşallah 🙏

Evet ben kullanıyordum
Senede düşük tehlikesi yaptımı her günmü kullanıyodun

Demgey3 Demgey3 partalina_ partalina_ Veziir Veziir A ad000 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ M Mavimiresl Lale95 Lale95 Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi Ginnys Ginnys miraclebeyb miraclebeyb mutsuz ve umutsuz bir pazar sabahından günaydın canım kızlar ☺️ benim kendimi tanıdğım falan yok, tırttt test tertemiz. Boşuna tribe girdim, boşuna sizi de umutlandırdım. Bu ay da gol değil
Günaydın canim benim ☘️ sakın üzülme daha bata 3-4gün var, umutla beklemeye devam
Gol olucak en kısa zamanda 😍
Ben bu sabah ölçtüm yine 37 çıktı ateşim
Sabitlenip kalmış öylece 🤣🤣 bu sabah test şeytanı beni de dürtdü kız aceba yapsana🤣🤣🤣🤣nayrrr daha erken bekle dedim kendime🤣🤣🤣🤣🤣

Benim 3 kaybım olduğu için önlem amaçlı kullanıyorum. Evet her gün akşam içiyordum
Ben iki gün arayla içiyordum ve Bi ara çok aşırı kanamam olmuştu 10 gün bırakırdı doktor aspirini sonrasındada sürekli düşük tehlikem oldu gebelik ilerliyince bu seferde doktor kan sulandırıcı iğneye başlattı sonuç 20 gün erken doğumla oğlumu kucağıma aldım şuan bat bekliyorum eğer gebe kaldıysam doktor tekrar başlarıcak o ilaçlara ve uyuşmazlık iğnesi demir vitamin ilaçlar derken yine sürekli hastaneye git gel kan ver iğne vurul ve sürekli bebeğin hareketini takip et derken yine çok yorucu Bi süreç beni bekliyor bu yüzden istediğimden bile emin olamıyorum 😔

Ben iki gün arayla içiyordum ve Bi ara çok aşırı kanamam olmuştu 10 gün bırakırdı doktor aspirini sonrasındada sürekli düşük tehlikem oldu gebelik ilerliyince bu seferde doktor kan sulandırıcı iğneye başlattı sonuç 20 gün erken doğumla oğlumu kucağıma aldım şuan bat bekliyorum eğer gebe kaldıysam doktor tekrar başlarıcak o ilaçlara ve uyuşmazlık iğnesi demir vitamin ilaçlar derken yine sürekli hastaneye git gel kan ver iğne vurul ve sürekli bebeğin hareketini takip et derken yine çok yorucu Bi süreç beni bekliyor bu yüzden istediğimden bile emin olamıyorum 😔
Kuzumm anladığım kadar yaşın daha küçük 22 galiba
Kendini hazır hiss etmiyorsan beklemelisin, oğlun büyüsün, yaşadığın aci ve zorlukları az da olsa unut ,vucudun dinlensin sonra düşün
O dediğin kötü günleri bende yaşadım,kan uyuşmazligi, pihtılaşma sorunu,9 ay ancak doktor kontrolunde geçirmek çok ama çok zor

Kuzumm anladığım kadar yaşın daha küçük 22 galiba
Kendini hazır hiss etmiyorsan beklemelisin, oğlun büyüsün, yaşadığın aci ve zorlukları az da olsa unut ,vucudun dinlensin sonra düşün
O dediğin kötü günleri bende yaşadım,kan uyuşmazligi, pihtılaşma sorunu,9 ay ancak doktor kontrolunde geçirmek çok ama çok zor
Şuan şüphelerim var bakalım bat bekliyorum 9 gün var daha

Back
X