Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yapıcaz bişeyler aşko

Nasıl olacak bilmiyorum ama stresten uzak olmam lazım

Hayırlısı olsun aşkom hala umut var daha 11. Gündesin. Benimde bu gün döngümün 21. Günü yumurtlama akıntısı gibi akıntım olmuş az önce fark ettim. Ne alaka şimdi hiç anlamadım ya
Tekrar mı yumurtlama acaba? 🙄 Sen yine de bi değerlendirme yap istersen. Ya da yerleşmeyle alakalı olabilir mi ki?

Kuzum hic uzulme anca rahim kendine geldi anca toparlaniyosun zaten. Benim yumurtlama uzeri 18. Gün hala regl olmadim. Testim 2 gun önce negatif di ama ufakta olsa umut var icimde. Hem sen neden daha vaktin varken bu kadar umutsuz oldun bi bakalim gün doğmadan neler doğar
Umutsuz yaşayamayız biz 🌸

Bişi dicem guleceksiniz bana😅🙈 kizlar ben test yapmaya korkuyorum🙈 valla negatif gormekten dolayi sanirim korku geldi 2 gundur icime normalde dün eczanenin önünden gectim istesem alirdim ama negatif göreceğimi dusundugum icin almiyorum. Nazarlara geldim surekli test yapan ben😂😂😂😅😅 bitliKedi bitliKedi Mucizemmm16 Mucizemmm16 Veziir Veziir Ginnys Ginnys ve diger guzel hatunlar
Ayy aşko bende çok korkuyorum 🤣🤣🤣
Önceki gün aldım 2 tane yapıcaktım hatta bekliyim dedim normalde bekleyemem şimdi yarın yapcam çok korkuyorum yapmaya vazgecebilirim🤣🤣🤣

Kızlar kürtaj sonrası ilk adeti oldum bu ay ne zaman yumurtlama oldu bilmiyorum korunma olmadı ama bebekde düşünmedik bu ay ve ben kafama göre fitil kullandım adete 7 8 gün kala fitilden sonraki gün akıntıyla çok az peceteye pembe iplik gibi şeyler gördüm ertesi günde aynı oldu 3 gün pembe leke geldi peceteye sonra kesildi fitilden olur mu bu sizce hiç böyle bişey yaşamadım neden oldu anlamadım hemen gebelik olacaginida düşünmüyorum aslında

Kızlar ya midemi üşütmüşüm sanırım hem bulanıyo hem ayy afedersiniz ama ishal gibiyim bi değişik hastanede hasta mı oldum ne anlamadım 😕 M Mavimiresl _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 Demgey3 R Random3 Veziir Veziir R raainbow M mucizeOldu ne iyi gelir sizce ya 😕
Geçmiş olsun aşko nane limon kaynat iç mide bulantısını kesiyor ishal İçin leblebi yiyebilirsin ilaç veya değişik bitkiler kullanma bu süreçte ne olur ne olmaz belki bir bebişimiz vardır oralarda bir yerlerde❤️🌸

Bişi dicem guleceksiniz bana😅🙈 kizlar ben test yapmaya korkuyorum🙈 valla negatif gormekten dolayi sanirim korku geldi 2 gundur icime normalde dün eczanenin önünden gectim istesem alirdim ama negatif göreceğimi dusundugum icin almiyorum. Nazarlara geldim surekli test yapan ben😂😂😂😅😅 bitliKedi bitliKedi Mucizemmm16 Mucizemmm16 Veziir Veziir Ginnys Ginnys ve diger guzel hatunlar
Bir de bunun ardından müjdeli haberlerin gelse tadından yenmez. Test yapmadan kana direk gidersin orda öğrenip bize sürpriz dersin 🥳🤩

Geçmiş olsun aşko nane limon kaynat iç mide bulantısını kesiyor ishal İçin leblebi yiyebilirsin ilaç veya değişik bitkiler kullanma bu süreçte ne olur ne olmaz belki bir bebişimiz vardır oralarda bir yerlerde❤️🌸
Sağol kuzum yapıp içeyim çok kötü oldum ya bişeyim yoktu kahvaltıdan sonra başladı 😐 ayy ağzın bal yesin bebeğim inşallah 😍🤲🏻

ayy korkuyomm😅
evet bikac gun daha bekleyip oyle yapcam. Tabi regl gelmezse

Askim diyorum ki 2-3 gun daha bekleyim zaten randevu alsam da carsambaya anca bulabilirm özelden kendi doktorum prof ve cook uzun saatler beklemek zorunda kalıyorum kapisinda. Oda zor oluyor. Suanlik regl olmadim hala. Bikac gun daha bekleyim cunku gitsemde bekle diyecek. Yumurtlama varsa degerlendir diyecek. Adet söktürücü icin falan cok erken. 1 hafta gecikmeye normal diyo doktorlar. Ahh pozitif olsada sevinsek topikcek🥰🥰
Bunu bilmiyorım benim doktorlar genelde oldun oldun olmadın gel bakayım diyor hemen ne yapacaksa yada yapıcaksam söylüyor o nedenle bilemiyorum tabi doktorun böyle yönlendiriyorsa o zaman bekle ama kan vermenin sana bir sakıncası yok ki kan için beklemeni gerektiren bir şey yok adet günün geldiği işin kan verebilirsin doktor görünmesen bile.ben orda olsam koşmuştum kan vermeye beklerken de insan azcık rahatlamak istiyor kız belirginlik istiyor sen istemiyormuşsun ben duramazdım valla 😂

Kızlar kürtaj sonrası ilk adeti oldum bu ay ne zaman yumurtlama oldu bilmiyorum korunma olmadı ama bebekde düşünmedik bu ay ve ben kafama göre fitil kullandım adete 7 8 gün kala fitilden sonraki gün akıntıyla çok az peceteye pembe iplik gibi şeyler gördüm ertesi günde aynı oldu 3 gün pembe leke geldi peceteye sonra kesildi fitilden olur mu bu sizce hiç böyle bişey yaşamadım neden oldu anlamadım hemen gebelik olacaginida düşünmüyorum aslında
Doktora gözükmeni isterim icinde parça kalmış olabilir belki fitil içini temizliyordur kürtaj sonrası düzensizlikler başlar

Back
X