Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam bebeğim❤ midemde bağırsaklarım da aşırı gaz var bebeğim donuyorum aşko çok soğuk ayağımda terlik patik çorap var üstüm üç kat yine de donuyorum ateşim yok 36.8 ama ayaklarımı hiç ısıtamıyorum 😕 erken adet olcam sanırsam 😐 kız aşkoo cebine taş doldur dışarı çıkarken🤣🤣🤣 bana öyle diyolar hep uçmayayım diye hahhahaha 🤣🤣🤣
Aynen bende öyleydim canim gaz bitdi, titreme başladı buz gibi ayaklarim
Soğuk oldu bize kesinlikle
🤣🤣 Bana da söylerler hep taş doldur🤣🤣🤣ama o bile tutmaz beni🤣🤣🤣

Aynen bende öyleydim canim gaz bitdi, titreme başladı buz gibi ayaklarim
Soğuk oldu bize kesinlikle
🤣🤣 Bana da söylerler hep taş doldur🤣🤣🤣ama o bile tutmaz beni🤣🤣🤣
Bende ki gaz bitmiyooğğ hiç bişey yiyemedim midem almadı 😕 üşümekte cabası aşko ayy noluyo bizeeeğğ 🙄😬 benide tutmaz kii 🤣🤣🤣 kayalarla gezmemiz lazım taş kesmez bizi🤣🤣🤣

Kuzum gelsin testim cesaret edersem yaparim. Yarin gelir heralde test.
Yap kuzu en azından belli olur
Biraz once cok guzel bi haber aldim. Bu msjim uzun zamandir bebek sahibi olamayan arkadaslarimiza gelsin. @Cgh A ad000 @Fang @mucizeyimben @iyilikperisi92 Lale95 Lale95
Ve diger guzel hatunlar

9 yillik evli sayisiz asilama ve 3 sefer basarisiz tüp bebek yaptıran arkadasim Hamile 🥰🥰 hemde dogal yoldan hamile 5+2 günlük dediki ben artık sayisiz kez uzunca yillar ugrastim hatta sperm den tiksinir hale geldim son 3hafta hep prezervatifle korundum cunku spermden tiksiniyordum zaten olmuyoduda gunum 5 gun gecti test yaptim inanki inanmadim halen daha inanamiyorum kese falanda gözükmüş

Buda Rabbimin bi mucizesi işte
Ya maşallah Allah bağışlasın inşallah darısı bizee olsun 🙏🏻🙏🏻

Nasılsin aşko?dinlene bildinmi?benimde şiddetli bel ağrım var sanki tam ortadan çatlayacak gibi
Karnimin altinda arabir ağrı girip çıkıyor ama belim hiç dayanmiyor
Sen sabah test yapicanmi?
Valla bilmiyorum aşko yarın yapıcam test adet olmazsam çünkü aynen dediğin gibi belim özellikle çok ağrım var bu akşama doğru başladı bel ağrısı karın ağrısı yani böyle adet olacakmışım gibi bir ağrı 😳

Beybi ben ilk kimyasalımda her gece abartısız şiddetli regli sancısıyla uyandım adet oldum diye hiç bir şey yok günlerce sonra ayıktım test yaptım meğer gebelikmiş vücut adete alışkın anlamaya çalışıyor birde gebelik veya bebek rahim ikisinde de kasılıyor sende bunu hissediyorsun
Bilmiyorum canım ya adet ağrısı gibi geliyor bu bana inşallah değildir inşallah olmam😟

Tekrar mı yumurtlama acaba? 🙄 Sen yine de bi değerlendirme yap istersen. Ya da yerleşmeyle alakalı olabilir mi ki?
Değerlendirdim aşko pkoda 21. Gün birliktelik öneriyordu mfk. Nasip bakalım
Kızlar ya midemi üşütmüşüm sanırım hem bulanıyo hem ayy afedersiniz ama ishal gibiyim bi değişik hastanede hasta mı oldum ne anlamadım 😕 M Mavimiresl _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @Demgey3 R Random3 Veziir Veziir @raainbow @mucizeyimben ne iyi gelir sizce ya 😕
Geçmiş olsun bebişim ya salgın var diyorlar aman dikkat et. Mide için ne yapılır bilemedim ama ishale patates haşlaması iyi geliyor diye biliyorum

Değerlendirdim aşko pkoda 21. Gün birliktelik öneriyordu mfk. Nasip bakalım

Geçmiş olsun bebişim ya salgın var diyorlar aman dikkat et. Mide için ne yapılır bilemedim ama ishale patates haşlaması iyi geliyor diye biliyorum
Sağol bebeğim❤❤ aşkım aşırı gaz var midem de özellikle yemek bile yedirmedi zorladım biraz bi parça ekmek peynir yiyebildim bu ne böyle hiç böyle olmamıştım bi an mide kanaması geçiriyorum sandım ağrı hiç geçmiyo ilaçta içilmiyo midem zaten hasta içsem daha beter olcam

Evet kızlar kaza kurşunu yemiş olabilirim üstelik kuluçkalık yumurta çıkarma dönemindeyim 🤓hayatımda ilk defa bugün akıntımda kırmızılık gördüm yumurtlama döneminde. Az önce maç yaptık ben berabere bitti diye düşünürken adam çaktırmadan gol atmış olabilir. Emin değilim dedi 😱 M Mavimiresl Mucizemmm16 Mucizemmm16 Lale95 Lale95 R Random3 Veziir Veziir

Evet kızlar kaza kurşunu yemiş olabilirim üstelik kuluçkalık yumurta çıkarma dönemindeyim 🤓hayatımda ilk defa bugün akıntımda kırmızılık gördüm yumurtlama döneminde. Az önce maç yaptık ben berabere bitti diye düşünürken adam çaktırmadan gol atmış olabilir. Emin değilim dedi 😱 M Mavimiresl Mucizemmm16 Mucizemmm16 Lale95 Lale95 R Random3 Veziir Veziir
Kuzu eger kursun iyi isabet ederse vakit kaybetmeden bi doktora gorunursun. Zaten eninde sonunda olacak bu iş😁 erken zamanda olmus olur😌

Ayy öyle mi cidden aşko inşallah ya of keşke erkenden test yapmasaydım ya ay geçen ayda böyle oldu sinirim bozuluyor artık he😝😝
Bozma bozma bebeğim nasip Rabbim nasip ettiyse her şekilde oluyo ❤❤❤ inşallah ta bebeğin seninledir kuzum ❤❤😍😍🤲🏻🤲🏻 daha erken dur bakalım hemen umutsuzluğa kapılıyosun doparlan🤗

Kuzu eger kursun iyi isabet ederse vakit kaybetmeden bi doktora gorunursun. Zaten eninde sonunda olacak bu iş😁 erken zamanda olmus olur😌
Zaten perşembe gideceğim bir doktora. Ben izin zamanından dolayı Kasım aralık diyordum ama nasip tabi ki hemen olacak diye bir şey de yok belki de kaçırmadan yakaladı ondan emin olamadı. Ben de sayarım artık şafak hiç hesapta yokken 😂

Back
X