- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #16.181
Sen Allah için buhara oturmadan önce bi kendini oku üfle olur muııııı ayağım takıldı maydonoz tarlasına düştüm deeğğ
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen Allah için buhara oturmadan önce bi kendini oku üfle olur muııııı ayağım takıldı maydonoz tarlasına düştüm deeğğ
![]()
Etme etme ben düşünemiyorum bile gözgöze gelsek adamların yüzündeki hayat kırıklığını görüp telaşlanıp kovanın içine otursak yedi düvel bir araya gelse bizi toparlayamazahahahah ay hayal ettmde öyle yakalandığımızı karnıma ağrılar girdi
Lan gülmekten yazamıyorumAhahahah evde yokken yap adam şoka girmesin
Kahkahaa attm yemin ederim![]()
Mucizemmm16 tek bi zerresini heba etmek istemiyor buharı olmazsa suyu suyu olmazsa duşu derken dörtt bi yandan kuşatıyor durumu
![]()
Sana yeni şarkı buldum aşko şiir diyinceAdam evdeyken yaparmıyım kız aklını yitirirşiirler yazdığım kadın Buhara atıyor kendini ne hale geldi bu diye
evet en son bahçede maydonozların içinde ultrasona girer
![]()
Ahahahahahha kız adamı uyandrcam kahkaha atcam diye şimdiEtme etme ben düşünemiyorum bile gözgöze gelsek adamların yüzündeki hayat kırıklığını görüp telaşlanıp kovanın içine otursak yedi düvel bir araya gelse bizi toparlayamaz![]()
RezillikEtme etme ben düşünemiyorum bile gözgöze gelsek adamların yüzündeki hayat kırıklığını görüp telaşlanıp kovanın içine otursak yedi düvel bir araya gelse bizi toparlayamaz![]()
Pko yok diye düşünüyorum heralde Ya olsa söylerdi doktor ultrasonda yada kanda anlaşılıyor mu bu baktığında hiç bişey demedi bu konuda herşey iyi demiştide pko ile ilgili o yüzden çok bilgim yok açıkçasıYavrum dur bunuda söylemeden geçemicem size pko olan varsa aranızda mutlaka inofolic combi kullansın ben bu ay onu kullandım birde
Peki bu durumu gören bebe gelmiyorum diye utanırmı hiç sanmamLan gülmekten yazamıyorumasla ziyan etmem
![]()
Doktorla eşler bir olur tımarhaneye yatırılırız heh alın size buluşma görüşme çok istiyorduk Ya görüştük şimdi ne halt yicez derizAhahahahahha kız adamı uyandrcam kahkaha atcam diye şimdiyanan dötümüzemi yanalmm adamlarn gözünde hayal kırıklıgınamı yoksa doktora bu durumu anlatmaya çalşmayamı
![]()
Ulan var ya öldüm gülmekten aşkoNolur kaza bela görmeden şu maydonoz işini bitir tamam mı aşko![]()
Ahahahah yatırılırız vallaDoktorla eşler bir olur tımarhaneye yatırılırız heh alın size buluşma görüşme çok istiyorduk Ya görüştük şimdi ne halt yicez deriz![]()
Tamam aşkım çok teşekkür ederim ❤Kuzum Buhara oturduktan sonra ekşını yap bekle biraz hemen sonrada duşunu al yat![]()
Yumurtalıklarda oluyor geneldePko yok diye düşünüyorum heralde Ya olsa söylerdi doktor ultrasonda yada kanda anlaşılıyor mu bu baktığında hiç bişey demedi bu konuda herşey iyi demiştide pko ile ilgili o yüzden çok bilgim yok açıkçası
He vallaha burda zor oluyo yazması hahahhahhaAhahahah yatırılırız vallakız orda toplu tedaviler buluruz biz kendimize heee topic mopic uğraşmayz
![]()
Ne üst leveli ya bayağı level üstüne level atlayacağız hakkımız yaPeki bu durumu gören bebe gelmiyorum diye utanırmı hiç sanmamdoğunca anlat anan senin için neler yaptı maydanoz suyunamı oturmadı kafasndan mı dökmedi diye seni dokuz ay krnmda taşıdımın üst levelı
![]()
O ney bebeğim ilaç mığ folik asit miğYavrum dur bunuda söylemeden geçemicem size pko olan varsa aranızda mutlaka inofolic combi kullansın ben bu ay onu kullandım birde
Aşko bende şimdi seni etiketliycektim aşkom nerdesin acayip makara dönüyo az geri gir okuKızlarrrr ben geldiiiimmm misafirlikteydiiimmm giremedim ama bi maydonoz mevzusu geçiyor anladığım kadarıyla sırada ne var ne yapıyoruz anlatın bakalımaşkolar ben ikinci kez yumurtluyorum galiba inanılmaz kasık ağrım ve akıntım varrrr
![]()
Mucizemmm16
_Umutlu_Pozitif_ R raainbow
sevdaluk1911
![]()
Kuzum folik asit ama bence çok iyi folik asit aynı zamanda yumurtalık kalitesi arttırıyorO ney bebeğim ilaç mığ folik asit miğ
Ben kaçtım tuvalete eşim neye gülüyosun demesin diye geberdim burda gülmektenAhahahahahha kız adamı uyandrcam kahkaha atcam diye şimdiyanan dötümüzemi yanalmm adamlarn gözünde hayal kırıklıgınamı yoksa doktora bu durumu anlatmaya çalşmayamı
![]()