- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.668
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #16.281
Tamam canimGitmez canım büyüyodur yumurta çatlama süresini yakalarsın bugün ilişkiye girin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canimGitmez canım büyüyodur yumurta çatlama süresini yakalarsın bugün ilişkiye girin
Onu dersen eskiden böyle riskli gebelik çler mi vardı millet hormon mu yiyordu herşey doğaldı kadınlar son günlerine kadar tarlada çalışıyorduBence böyle yapmaları daha iyi insan stres olmuyor çok kan al sürekli diye
Tutunmaya bir şey lazımsa verirdi zaten
Eskiden de ona bakarsan kimseye progesteron verilmiyordu
Herşeyi ilaca bağlama iyi düşün iyi olsun aşko![]()
Oda olabilir vallaDimi bende gölge gördüm de şey ya bizim gözler deforme olduher testte çizgi görüyoruz
![]()
Amin canim. Rabbim onlara güzel ömürler nasip etsinSen de en güzelini yaparsın tatlım acelen yok benim gibi izin ayarlama tarihi derdin yoksal gitsin bebeğim rızkı olan gelecek. Allah evlatlarımıza sağlık sıhhat versin
![]()
Benim de bugün kontrolüm var canım inşallah ikimiz de güzel haberler alırızKızlar gğnaydınnn
Saaat 10 da doktor kontrolüm var yumoslara bakcak doktor![]()
Bence yanlış hayatım çünkü bak ben 1,5 yıldan fazla olmuşum evleneli bunu anlatıyorum ama Almanya da değilmişsiniz eşinizin yanında diyor ama eşim sürekli Türkiye geliyordu ozaman zaten.herzaman herşey presedür değildir ki madem öyle ülkeye giriş tarihine değil evlilik tarihine baksın bunu söylememde fayda etmedi tabi kadına ayrıca kuralların maddeleri olmalı yaş evlilik süresi falan içeren bence çünkü bizim hem yaş hem evlilik süremiz almanyada olma süremden çoktu.ne yazıkkki bunu asla o kadına anlatamadım içimden hiç başarı dilemedim aynı kadın görümceme kanser olabilirsiniz demiş bunuda sonra öğrendim.şimdi gittiğim kadın ise bana kuralın esneyen yanlarının olduğunu hastanın durumuna göre tabiki hormon bakılması gerektiğini söyledi söyledi bence bu birazda kişilerin uyuzluğuyla alakalı kraldan çok kralcı olma kadın öyleydi.bence hormonlar bakılması için erken hareket etmek herzaman mantıklıdır kadın sağlığı için (ki bunu da doktorlar söylüyor ) 3 ay bir düzensizlik varsa engeç bakılmalı derler.bence bu çok daha doğru insan sağlığına yönelik bir durum..Almanya güzel şeyleri olabilir evet ama sağlıkta kötüler ciddi mana da ben bunu kabul ettim beklentimi düşürdüm malesef ki güzel yanlarına bakıyorum sadece şimdi yoksa mantığım sinyal veriyorBence yaptıkları bu sistem gayet mantıklı
İstiyorlar ki bir buçuk senenin altında bir teşhis koymamak
Mesela bazen buralarda okuyorum
4 aydır demeyip de olmadı diyip hemen kendime teşhis koyduran var
Tamam gerçekten insan emin olmak ister ama en azından 1 sene kadar normal yoldan denenmeli bence![]()
Benım yumurta gğzel büyümus bugunn 11 ci gün 11 mm büyümus carsmaba da cagırdıBenim de bugün kontrolüm var canım inşallah ikimiz de güzel haberler alırız![]()
Ay hadi inşallah canımKızlar çıktım doktor dan 11 mm büyümus
11 ci gündeyim
İns doktor aşılamaya gerek kalmayacak dedi
Carsamba da cagırdı benı yumurtalar içim
Güzel geçti muayene :)
Burdayım kuzum iyiyim çok şükürGüüüünnaaaayddddıııın kızçelerimmmm nasılsınız bu sabah.ben dün gece iyiydim oh şükür rahat uyudum.sabahları aşırı aç uyanıyorum hatta gece acıkıyorum artık neyin nesi anlamadım hayrolsun.budamı gebelikten acaba? Kızlar yazılanları okudumDemgey3 göremedim iyimi hiç yazmamış haberi olan varmı merak ettim.bugün okula gitmiyorum çok mutluyum hep uyucam sonrada ders yapıcam
![]()
Gitmez canım büyüyodur yumurta çatlama süresini yakalarsın bugün ilişkiye girin
A ad001Eki Görüntüle 3137969
Kızlar ya ben diyette olduğum için çok fazla sıvı alıyorum o yüzden idrarım çok seyrek oluyor peki de göremedim galiba bu ay ya genellikle 9 10 günde olur 10 gün biraz koyu gibi duruyor sizce pik miydi.Mucizemmm16
Veziir
bitliKedi M Mavimiresl
Lale95
iyilikperisi92
İns kuzumAy hadi inşallah canıme bişey kullanıyormusun yumurta büyümesi için Yani yumurtalar her ay büyüyor falanda işte sonra ne oluyorda olmuyor anlayamıyoruz inşallahhh olurda tutar yavrum bu ay senin ayın olsun inşallah
![]()
Cano 11 pil gibi kızEki Görüntüle 3137969
Kızlar ya ben diyette olduğum için çok fazla sıvı alıyorum o yüzden idrarım çok seyrek oluyor peki de göremedim galiba bu ay ya genellikle 9 10 günde olur 10 gün biraz koyu gibi duruyor sizce pik miydi.Mucizemmm16
Veziir
bitliKedi M Mavimiresl
Lale95
iyilikperisi92
Hemen kesın yapıyorsun hemennnnnSelam kızlar sanırım bugün benim yumurtlama oluyor kasığım da fena sancı var belime vuruyor döngümün 12. Günü bugün![]()
Hayırlı olsun canımEvet teyzemiz şuan için varım herhangi bir aksilik olmazda kimyasala dönmezse bınlar çeşitli testlerim ama korkular bırakmıyor gece çok aşırı sancı oldu regliden beter ağrıya uyandım uyumadım neyseki hafifledi ortadaki test normal olanı 25 ml valla hayırlısı artık Allah’tan
Aşko Bence pik 11. GünEki Görüntüle 3137969
Veziir
bitliKedi M Mavimiresl
Lale95
iyilikperisi92