Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dizi önerileri alayım öyleyse 😊🥰 kizlar bu arada güzel haber eşimin nöbetleri azaldi nobet sonrasi eve gelecek artik com mutluyum bir stres kaynağım azaldi ,🥰🥰
Senin adina çok sevindim inşaallah tüm stres kaynaklarin biter bebişine kavuşursun😍😍
Dizileri de yazayim en çok sevdiklerimm
Yargi,Mahkum
Eskilerden Muhteşem yüzyıl 😊

Aşkolarr Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @raainbow Lale95 Lale95 @melek076 iyilikperisi92 iyilikperisi92 @sevdaluk1911 @Ginnys @miresl @Random3 @Cgh @mucizeyimben ve diğer aşkolar ❤️ Benim bugün kasığımda batmalar oluyor kasık ağrım var birde ayağa kalktığım gibi belim ağrımaya başlıyor hemen 😣 bu kadar erken belirtiler başlar mı yoksa psikolojik mi bunlar ya 😖 birde ben 24-25 Eylül’de pik gördüm 26sında çatladı ne zaman test yapmalıyım yumurtlama üzerinden mi saymalıyım çatlama üzerinden mi 🤷🏻‍♀️🥺
Aşko daha çok yeni ama 21. Günü unutma belki hani belli olmaz yani😍 testi en az 12 gün sonra yap aşko benim gibi üzülmemek için ❤️

Ay üst üstte glemıs
Olsjn devam edicez yolumuz da bak bu grubun en tatlıs enerjiği sensin 🙃 bizi hep motive ettin dinledin sana ihtiyacımız var ins hamile kalcaz bak gör
Aynen aşko napalım toparlayayım bi şu gribi en azından atlatsam eskisi gibi aktiş olcam aşko 😍 teşekkür ederim kuzum sizde bana çok iyi geliyorsunuz🌸❤️

Oohh sefan olsun aşko iyi yapmışsın uyu tabi dinlenmek hakkın❤❤ çok rica ederim maydonoz süt buharına otururken üstümüze cekette atıcaz ceketteki kerameti test etmek amaçlı aşko sana da tavsiye ederim 😂🤣🤣🤣
Sagol canim evet öglen uyudum kii gece sizi yalnız birakmiyim😂😂😂kizz benim eşim ceket giymez hırkasın atsam kerameti bozulur mu?😂😂😂😂
Şaka bir yana ilk okuduğumda bende yapmak istedim ama birden aklima geldiki bana sıcak yasak 😩😩😩benim rahmimde de varis var sıcak katiyyen olmaz damarlar daha da genişlenir
O yüzden yapanlara kolay gelsin🤲🏻🤲🏻
Ben yarın başka bişey yapicam 😈😈😈

Aşkolarr Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @raainbow Lale95 Lale95 @melek076 iyilikperisi92 iyilikperisi92 @sevdaluk1911 @Ginnys @miresl @Random3 @Cgh @mucizeyimben ve diğer aşkolar ❤️ Benim bugün kasığımda batmalar oluyor kasık ağrım var birde ayağa kalktığım gibi belim ağrımaya başlıyor hemen 😣 bu kadar erken belirtiler başlar mı yoksa psikolojik mi bunlar ya 😖 birde ben 24-25 Eylül’de pik gördüm 26sında çatladı ne zaman test yapmalıyım yumurtlama üzerinden mi saymalıyım çatlama üzerinden mi 🤷🏻‍♀️🥺
Çatlamadan sonra cano ay ins hep böyle debammeder belirtilerin 😅😅

İyi akşamlar bebeğim biz iyiyiz sen nasılsınnnn 😍😍❤️ Gece coştu bizim kızlar yine 🤣🤣🤣 değerlendirme sürecindeyim zaman geçmiyor geçse de test yapsam yaaaa sende durumlar nasıl kuzummmm 😍
Şükür datlum iyiyim çok şükür düne bakanda akıntım biraz azaldi, bugün baya çok iş yaptim
Ayy inşaallah bu ay golll olur 😍🤲🏻

Aşko daha çok yeni ama 21. Günü unutma belki hani belli olmaz yani😍 testi en az 12 gün sonra yap aşko benim gibi üzülmemek için ❤️
Ayyy 21. Gün pazara geliyor aşko misafirlerim olacak inşallah erken kalkarlar 🤣🤣🤣 ay evet aşko çatlamadan sonra 12. Gün yapayım diye düşündüm valla aklıma hep sen geliyorsun 🫤 üzülmeyelim bir daha inşallah 🤲🏻🤲🏻❤️

Canom yumurtlama sonrası olur böyle haller sen kafani rahat tutmaya çalış

Back
X