Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İşte bende gördüm gibi çizgiyi ne biliyim inşallah vardır yaaa 😅 görmek istediğimiz için mi görüyoruz acaba anlamadım ki😅
Bilmiyorum ki ben görmemiştim çekip direkt buraya attım arkadaşlar bana gölge var dediler sonra bakınca cidden var gibi ama kısmet bakalım batı beklicez mecbur 😂

Kızlaar birşey sorucam ya Mucizemmm16 Mucizemmm16 Lale95 Lale95 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ M mucizeOldu Demgey3 Demgey3 ve aklıma gelmeyen gören diğer kızçeler ben lazere gidiyordum bat tarihim 5 eylül şuan
ondan öncede
8 agustos battı uygulamalar
15 i ve 23 arası yumurtalama gösteriyor tabi değerlendirdik şuan benim lazere gitme tarihlerim geldi sizce ne yapmalıyım gitsem sıkıntı çıkar mı acaba aklımda karıştı iyice
Gitmesem baya sarkcak kafam allak bullak bir yıldır olmuyor bebiş ama işte umut ya olduysa birşey olurmu diye tereddütte kaldım

Kızlaar birşey sorucam ya Mucizemmm16 Mucizemmm16 Lale95 Lale95 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ M mucizeOldu Demgey3 Demgey3 ve aklıma gelmeyen gören diğer kızçeler ben lazere gidiyordum bat tarihim 5 eylül şuan
ondan öncede
15 i ve 23 arası yumurtalama gösteriyor tabi değerlendirdik şuan benim lazere gitme tarihlerim geldi sizce ne yapmalıyım gitsem sıkıntı çıkar mı acaba aklımda karıştı iyice
Gitmesem baya sarkcak kafam allak bullak bir yıldır olmuyor bebiş ama işte umut ya olduysa birşey olurmu diye tereddütte kaldım
Canım bence sen gittiğin yerle anlaş bu ay esnetsin tarihi adetten hemen sonra git ve diğer tarihleride adetten sonrasına alırsan bu sayede şüpheye düşmezsin

kuzu ikiside 10 ölçüyor ama sanmiyorum bugun yoktu olsaydi cikardi bence islerimi yapiyimda bide ovulasyon yapcam ne durumda lh bakcam. Adete yakinda koyulasiyor genelde. Bat 7 zaten varsada yoksada belli olur 4-5 güne cok skldm gebelik testi yapmaktan. Folik asit baska marka aldim eczacinin onerimiyle belkide o yapiyor bana hafif bulanti falan. Normalde hic belirti aramam bu ayda farkli farkli hallerim oldu. Hayirlisi olsun artik
bata çok az kaldı canom inşallah sevinçle karşılarsın bat ı : )

ondan öncede
Canım en son ne zaman gittin lazere?
Kuzum valla aklına takılacaksa gitme bence 2 hafta sonra gidersin. Şimdi lazer gebelik açısından zararlı mı zararsız mı bilmiyorum ama bana sorarsan yani benim başıma gelseydi gebelik ihtimalim varsa 2 hafta ertelerdim galiba. Ama yine de tabi ki son karar senin canım. İnternette bununla ilgili birşeyler yazıyor mu acaba doktorlar felan ne diyor bi araştırmak lazım canım

Kahverengi değil açık kirmizi renkdi
Eşim benden çok şaşirdi senin daha vaktine var bu nasil olur 🤣
Adete 8-9 gün kala ilişki sonrası kırmıxı lekelenme benden de geldi, valla bak inanmazsan önceki yazdıklarıma bak 😂🥰 inşallah senden de güzel haber alırız❤️

Canım en son ne zaman gittin lazere?
Kuzum valla aklına takılacaksa gitme bence 2 hafta sonra gidersin. Şimdi lazer gebelik açısından zararlı mı zararsız mı bilmiyorum ama bana sorarsan yani benim başıma gelseydi gebelik ihtimalim varsa 2 hafta ertelerdim galiba. Ama yine de tabi ki son karar senin canım. İnternette bununla ilgili birşeyler yazıyor mu acaba doktorlar felan ne diyor bi araştırmak lazım canım
45-50 gün oldu gideli zaten 45 günde bir gel diyordu internette okudum biraz prof.ların yazdığını falan o ışınlar bebeğe ulaşacak boyutta değil özellikle daha çok başındaysa falan diyo sadece anne kasılmalarında bebek etkilenebilir vs yazıyor 🤷🏻‍♀️ Bilmeden ilk ay gidende çok var 🤷🏻‍♀️ Ama hani olurda tuttuysa ve şuan tutunma aşamasndaysa bir etkisi olurmu onla ilgili hiç birşey yazmıyor beni korkutanda o kısmı🥹

Efektsiz cek kuzu bunlari. Bide ayir ortadan ikiye azcik bana benze😂 bende goruyorum biseyler
Ahahaha aşko adam kızıyor o son çekip attığımı çekerken bile yeter bakıp durma daha günün var varsa vardır kafayı takma dedi oyüzden çokta şey yapmıyorum olan neyse o artık nasip kısmet onu ortadan ikiye ayırdığını adam görse beni psikoloğa götürme kararı alır ahahaha erkekler anlamıyor😂😂

Back
X