Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teyzeleri pirinç tanemi gördüm 😍🙏🏻 kalp atışını da duydum 🥰 bir hafta geç döllenme olmuş son adet tarihimi 13 Temmuz olarak değiştirdi normalde 7+1dim 6+1 çıktı ultrasonda 😍
Ay gözünüz aydın olsun Allah nazardan saklasın bir an önce sağlıkla doğumunu gör 😍

Olmustu canım ben pedle geziyodum cantamda hemde fena sancılar vardı hep kosuyodum tuvalete normaldede iğneyle geçirdigim için ara ara hala sancılar gelip gidiyor ama ztn en cok belirtim uyku hali mide ekşimem ve regl sancımdı
Maşallah cok teşekkür ederim güzel bilgiler için inşallah bizim ağrılarda reglden değil gebeliktendir 🥰

Aşko benim msjı gördün mü 😃
Hee kuzum smdi gördüm kaçırmısım gölge gibi var evet ama sana tavsiyem bu testlere pek güven olmuyor yarın iki tane farklı marka teste aynı anda batırman ins çiftler gelsin umutluyum senden güzel haberlerini ver yarın yap🤩🤩

Hee kuzum smdi gördüm kaçırmısım gölge gibi var evet ama sana tavsiyem bu testlere pek güven olmuyor yarın iki tane farklı marka teste aynı anda batırman ins çiftler gelsin umutluyum senden güzel haberlerini ver yarın yap🤩🤩
Yarın erken Sanki kuzum ya ben gölge falan görmek istemiyorum varsa kırmızı çizgi istiyorum bat gelsin😂😂

Yapınca paylaş canım
Canım şimdi yaptım ama pek anlayamadım sanki bir tık koyu gibi geldi bana yarın yada sonraki gün yumurtlama olacak gibi ama bilemedim
9704D3F1-3D99-4BFA-98D4-C053567685EA.webp

Back
X