Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım o bende de oluyordu geçen ay yumurtlamadan sonra hep sancım oldu normal yani öyle düşünme önemli olan yumurtlamayı ve çatlamayı görmüş olman 🌸 inşallah tutmuştur 🤲🏻
Hiçbir sorunumuz yok her ay yumurtlama çatlama görüyorum ama döllenmiyor artık umutsuzluğa kapılıyorum 😢

Kızlarr miraclebeyb miraclebeyb @raainbow @Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Lale95 Lale95 Mucizemmm16 Mucizemmm16 @melek076 @ucge ve diğer güzellerimmmm ilkini 5 dk geçti çektim 15 dk sonrada alttakini çektim sizce hangisi doğru sonuç kafam karıştı 🤔🤔 diğer fotoyada ekledim ama 15 dk geçtikten sonra sonda olan test sizce durum nedir hiç bilgim yok bu konuda ??
Kuzum zaten 15 dk sonra kesin sonuç verir benimde öyle hafif gözüküyordu 10-15 dk geçince pikti yani daha koyuydu. Seninde yumurtlama yarın olur büyük ihtimalle

Canım kızlar nihayet kamptan döndüm, bugün miss gibi bi uyku çekmeyi düşünüyorum. Var mı kaçırdığım önemli haberler 😍
Bir saat önce seni düşündüm aceba kampda neler yapti diye😅😅😅hoş geldin sefalar getirdin
Asıl sen söyle yeni haberler varmı?😜😜

Çok şükür iyiyim canım. Benim yumurtlamadan 1 hafta sonra iki kere akıntıyla karışık kahve pembe açık kırmızı lekelenmem olmuştu birde ovulasyon testlerim koyulaşmaya başlamıştı adet günümde de pikti ovulasyon testi.
Yumurtlama haftamı tarif ettim böyle olmuş muydu sende de?

Ovulasyon bi hafta kala koyuluğu ne idi? T c ye yakın vs?

Son düzenleme:
Aşko dün yaptım attım ya etiket beceremedim 😀 gölge gibi bişey var ama fotoğrafta belli oluyor canlıda öyle seçemiyorum batı beklicem artık 😃😃😃 instagramda drmfk yaz canım ordan bilgi alabilirsin canlı videoları açıklamaları var eş paketi falan var bende bu ay aldım bakalım kısmet ama inanıyorum ben mfkya öneririm ☺️❤️
Nihalin bahçesi hayıt tohumu macunu kullanabilirsiniz, herkes çok memnun ben kullanmadım cunku vucudum 3 sene sonra kendı kendıne adet görmeye başlayınca ilaçsız şu an hiç ne bıtkısel ne baska bişi takvıye almak ıstemedım

Selam kızlar. Yarın regl günüm 3.güne randevu aldım pazartesine. Nisan gibi hormon baktırdım amh bakmadılar 1 yıl olmazsa hsg çekeriz dediler. 5 ay oldu ama ben sabırsızım yaştan dolayı. Süreç nasıl ilerliyor tekrar hormon testi isterler mi başka hastaneye gideceğim daha önce yaptırdım demeli miyim. Dediğim gibi asıl amacım hsg amh
Amh zaten özel bir test yüklü miktar bir ödeme alıyorlar o yuzden her türlü yaparlar cnm

Back
X