- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #2.301
Sarımsıysa biraz adet belirtisi mi acabaYok hayır beyaz krem gibi
Ay artık test yapsam da kafam rahatlasa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sarımsıysa biraz adet belirtisi mi acabaYok hayır beyaz krem gibi
Ay işte ben buYok tatlim ben 7/24 uyuyan biriyimsabahlar erken kalkiyorum, sıcakta git gel yapincada halsiz oluyorum ve klimayla aşk yaşayarak uyuyorum
Benim için tek uyumak belirti değilbide aşermek
![]()
Ayy bebiş var bence yaaa bidaha testmi yapsan28 yada 29 bi takvimim 28 biri 29 gösteriyor bakalım artık kısmet neyse o artık canım ben az önce yanımızdan geçen birinin parfümü yumurta gibi koktu ve afedersiniz ama çıkardımadete doğruda midem hassastır ama çıkarmazdım
![]()
Benim beyaz krem gibi akıntım yok canım krem renginde yapışkan akıntım varKuzum benimde bata 5 gün falan var aynı krem gibi beyaz akıntım hayr olsun inşallah![]()
Çatlaman nezaman olmuştuSarımsıysa biraz adet belirtisi mi acaba
Ay artık test yapsam da kafam rahatlasa
15 Ağustos canımÇatlaman nezaman olmuştu
He farklı ozmaan kuzum benim direk beyaz renkteBenim beyaz krem gibi akıntım yok canım krem renginde yapışkan akıntım var
İnşallah canım bat yaklaşıyor bekleyeyimAy işte ben bubuldugum fırsatta uyurum yumurta vs hep kokar bana midem hep bulanıktır sağolsun aşermek desen ohoooo
kocam diyo zaten hamile kalsan anlayamıcaz maşallahın var
Ayy bebiş var bence yaaa bidaha testmi yapsan![]()
Ee kuzum sen test yapsan çıkar ki yapsana15 Ağustos canım
14 Ağustos yumurtlamaÇatlaman nezaman olmuştu
Alamadım ki bugün salak gibi kaldım şimdi de sabaha kadar bekleEe kuzum sen test yapsan çıkar ki yapsana
3 yıldır evliyim 1 yıldır deniyoruz ama hiç şu testi yapmadım nedir nasıl yapılır bilmiyorum yardımcı olmak isterdim ama ben yardımcı olursam yanlış olurKızlarrmiraclebeyb R raainbow @Demgey3
_Umutlu_Pozitif_ @Lale95
Mucizemmm16 M melek076 @ucge ve diğer güzellerimmmm ilkini 5 dk geçti çektim 15 dk sonrada alttakini çektim sizce hangisi doğru sonuç kafam karıştı
diğer fotoyada ekledim ama 15 dk geçtikten sonra sonda olan test sizce durum nedir hiç bilgim yok bu konuda ??
Yok kız olmazsın inşallahAlamadım ki bugün salak gibi kaldım şimdi de sabaha kadar bekle
Sabah da idarımı tutup hemen dm mağazasına koşsam altıma yapar mıyım sence
Düşünsene sabah adet oluyormuşum
Yok kıızzz nerde kocam gecede pek yorgun uyuyor uyanıyo işe gidiyor biz bu ay baya es geçtikKizlar nerdesiniz yaa?yumurtlama günlerini mi değerlendiriyorsunuz![]()
Yarın eğer altıma yapmadan gidersem belki ilk idrarda çıkarYok kız olmazsın inşallahaltınada yapmazsın hemen koş gel
![]()
Bu bende de var 3 gündürBende de cok akıntı var
Bi yandan da adet agrısı var
Anlamadım bende![]()
Ay çok tuhaf yaBu bende de var 3 gündür![]()
Tabii ki canım buyurCanım bi kaç merak ettiğim soru var yardımcı olur musun![]()
Bekleyelim bakalım az kalmışİnşallah canım bat yaklaşıyor bekleyeyim![]()
Hiç sorma bi ara adet mi oluyorum hayırdır dedimAy çok tuhaf ya![]()
Ahahha tamam canısı inşallah güzel haber vermek için etiket yaparımBekleyelim bakalım az kalmışben kampta olcam yaparsan kaçırırsam falan etiketle bütün hepsini okuyamam oralarda
![]()