Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok tatlim ben 7/24 uyuyan biriyim🤣🤣🤣sabahlar erken kalkiyorum, sıcakta git gel yapincada halsiz oluyorum ve klimayla aşk yaşayarak uyuyorum
Benim için tek uyumak belirti değil 🤣🤣bide aşermek🤣🤣🤣🤣
Ay işte ben bu😂😂😂 buldugum fırsatta uyurum yumurta vs hep kokar bana midem hep bulanıktır sağolsun aşermek desen ohoooo 😅😅 kocam diyo zaten hamile kalsan anlayamıcaz maşallahın var😂😂
28 yada 29 bi takvimim 28 biri 29 gösteriyor bakalım artık kısmet neyse o artık canım ben az önce yanımızdan geçen birinin parfümü yumurta gibi koktu ve afedersiniz ama çıkardım 🤮😩 adete doğruda midem hassastır ama çıkarmazdım 🤷‍♀️
Ayy bebiş var bence yaaa bidaha testmi yapsan😍

Ay işte ben bu😂😂😂 buldugum fırsatta uyurum yumurta vs hep kokar bana midem hep bulanıktır sağolsun aşermek desen ohoooo 😅😅 kocam diyo zaten hamile kalsan anlayamıcaz maşallahın var😂😂

Ayy bebiş var bence yaaa bidaha testmi yapsan😍
İnşallah canım bat yaklaşıyor bekleyeyim 😍😀😀

Kızlarr miraclebeyb miraclebeyb R raainbow @Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @Lale95 Mucizemmm16 Mucizemmm16 M melek076 @ucge ve diğer güzellerimmmm ilkini 5 dk geçti çektim 15 dk sonrada alttakini çektim sizce hangisi doğru sonuç kafam karıştı 🤔🤔 diğer fotoyada ekledim ama 15 dk geçtikten sonra sonda olan test sizce durum nedir hiç bilgim yok bu konuda ??
3 yıldır evliyim 1 yıldır deniyoruz ama hiç şu testi yapmadım nedir nasıl yapılır bilmiyorum yardımcı olmak isterdim ama ben yardımcı olursam yanlış olur😅😅

Yok kız olmazsın inşallah 😂😂 altınada yapmazsın hemen koş gel 😂
Yarın eğer altıma yapmadan gidersem belki ilk idrarda çıkar
miraclebeyb miraclebeyb kuzum 🚬işini 3 e indirdim bugün de sakız aldım kendime arada çiğniyorum
Sende durumlar nasıl ? 😂
Sonuncusunu yani üçüncüsünü yakacam şimdi beraber içelim mi 😂

Back
X