Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşkoom misafirlerim var anca girebildim ya çok heycan yaptım diğer sıcaklık 37 dediğin mesajları okuyunca. Hayırlısı olsun aşko daha gününe vardı diye hatırlıyorum inşallah güzel haberler alırsın ❤️
Günaydın tatlim
Evet öncesi heyecanli gibi oluyor ama sonrasi yine hüsran
Bu sabaha ölçtüm 37den biraz inmiş
36.95 çıktı vücudumu tanıyorum regle doğru gidiyor ishal belirtileri bile başladi

Günaydın tatlim
Evet öncesi heyecanli gibi oluyor ama sonrasi yine hüsran
Bu sabaha ölçtüm 37den biraz inmiş
36.95 çıktı vücudumu tanıyorum regle doğru gidiyor ishal belirtileri bile başladi
Kizlar adetin ilk gunu gebe kalinir mi kanamam cok azdi sonlara gelince azalir ya öyleydi 2 aydir tam adet olamiyorum esimin israri uzerine iliskiye girdik ama ben hsg randevusu aldim 2 Eylül e ya

Bir saat önce seni düşündüm aceba kampda neler yapti diye😅😅😅hoş geldin sefalar getirdin
Asıl sen söyle yeni haberler varmı?😜😜
Güzel geçti yaa çok keyifliydi ama evimin rahatlığını çok özledim 11 saat uyumuşum valla 🙈 yok tatlım benim için daha çok erken. 3 Eylül bat. Ama bu ay bi beklentim yok zaten. Senden naber?

Kizlar adetin ilk gunu gebe kalinir mi kanamam cok azdi sonlara gelince azalir ya öyleydi 2 aydir tam adet olamiyorum esimin israri uzerine iliskiye girdik ama ben hsg randevusu aldim 2 Eylül e ya
Bilmem ki kuzum o konuda hiç malumatim yok
Adetin 8ci günü yumurtlama olduğunu duymuştum ama adetli halde hiç duymadim

Güzel geçti yaa çok keyifliydi ama evimin rahatlığını çok özledim 11 saat uyumuşum valla 🙈 yok tatlım benim için daha çok erken. 3 Eylül bat. Ama bu ay bi beklentim yok zaten. Senden naber?
Tabii ya insanin evi gibisi yoktur😍iyi etmişsin yarasınnnn💃🏻💃🏻bende yine hüsran 😐😐 lekelenme olmuştu bi hayli umutlandirdi beni, dün test yaptim negatif bugün itibariyle de vücut ısım düşüyor,yeniden sipariş edicem eş paketini

Bizde ayni şekilde 13. Ayimiza girdik ama hiçbir gelişme yok hâlâ kimyasak gebelik dahi 😓

Tabii ya insanin evi gibisi yoktur😍iyi etmişsin yarasınnnn💃🏻💃🏻bende yine hüsran 😐😐 lekelenme olmuştu bi hayli umutlandirdi beni, dün test yaptim negatif bugün itibariyle de vücut ısım düşüyor,yeniden sipariş edicem eş paketini
Ne zamanki bat kuzum test yaptım?

Back
X