Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım inşallah 🙏ayy sağol sakinledim valla nasip nasip diye geziyordm ama birinden daha duyunca iyi geldi 🥰
Ne demek canım gerçek böyle bazen biz istediğimiz olmayınca kötü bişey olmuş gibi düşünürüz halbuki Allah bizi daha kötüsünden korumak için istediğimiz olmuyordur nasipse seneye inşallah yada bir kış tatili düşünürsünüz belli mi olur☺️🥰

Gece yola çıkcaktım akşam üstü pat diye arayp mesaiye çağırdılar eşimi tartıştı falan ama bizi ilgilendirmez gelceksin diyip kapattılar telefonuda kaldık böyle ay biraz kafa dağıtırız stresimizi atarız demiştik kaldık yani bende inşallah vardır bir hayır diyorum 😢
Vardır kuzum illaki içindeki hayrı görebilen olalım inşallah ❤❤ sağlık olsun üzme kendini 🤗

Al beni de yanınaa😵‍💫😵‍💫😥😥durumumuz ayni ya aniden bişey akıyo hemen wc koşuyorum regl geldi mi diye berrak su akıyo resmen🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ ağrı mahv etdi beni sag kasıktan başlıyor sag bacagima kadar vuruyor ağrısı
Bana bu yumurtlamaya yakın olmuştu daha olmadı.

Ne demek canım gerçek böyle bazen biz istediğimiz olmayınca kötü bişey olmuş gibi düşünürüz halbuki Allah bizi daha kötüsünden korumak için istediğimiz olmuyordur nasipse seneye inşallah yada bir kış tatili düşünürsünüz belli mi olur☺️🥰
Hadi inşallah kuzum o zamana bebişte olur belki ay umudum bitmiyordu😂
Vardır kuzum illaki içindeki hayrı görebilen olalım inşallah ❤❤ sağlık olsun üzme kendini 🤗
Sağol kuzum 🥰

Back
X