Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zaten yiyebildigim tuzlu peynir ve zeytin 🙈 baska bişey almıyor mide 🤦🏻‍♀️ inşallah asko evde oglusla da ilgileniyorum zor oluyor 😕
Evet kuzum zor oluyo cocukta varken kolaylıkla bu dönemi atlat inşallah ❤🤲🏻 Bende kızımda sadece zeytin yemiştim ay bide turşu çok istiyodu canım onun dışında ekmek arası domates peynir anneme gidersem de orda yemek yiyebiliyodum anca kendi yaptığımı yiyemiyodum

😅😅 Regl çiçeyi mi🤣🤣yok gelme gıı,peşimden kimse gelmesin Eylüle yakarım🤣🤣🤣amin canim hayirlisi ile eylul ugur getirir
Gelicem işte bananesi 🤣🤣🤣 erken olcam aşko 21. Günüm bata bugünle 6 gün var ama müthiş bel ağrısıyla uyandım gaz zaten var hafiften karnımda ağrıyo sivilcem zaten pörtlemiş😂😂 çok üzgünüm yani gelicem 🤣🤣🤣

Evet kuzum zor oluyo cocukta varken kolaylıkla bu dönemi atlat inşallah ❤🤲🏻 Bende kızımda sadece zeytin yemiştim ay bide turşu çok istiyodu canım onun dışında ekmek arası domates peynir anneme gidersem de orda yemek yiyebiliyodum anca kendi yaptığımı yiyemiyodum
Bende öyle canım biseyler yapıyorum eşim yine idare eder de ogluş var onun için yapıyorum ama kendim yiyemiyorum 😕

Gelicem işte bananesi 🤣🤣🤣 erken olcam aşko 21. Günüm bata bugünle 6 gün var ama müthiş bel ağrısıyla uyandım gaz zaten var hafiften karnımda ağrıyo sivilcem zaten pörtlemiş😂😂 çok üzgünüm yani gelicem 🤣🤣🤣
Hakkında hayirlisi olsun aşko ,okudum az önce
36kq nedir yaa bebemisin sen😳kendine dikkat et olmaz ki öyle,tsh baktirdınmi?

Back
X