Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Buradan Rossman, Gratis, Watsons yetkililerine sesleniyorum 🤣🤣 bizi görün, yurtdışından neyimiz eksik acaba.. bizim günahımız ne.. geceleri, haftasonları nöbetçi eczane peşinde koşuyoruz..
Kız ben eczanelerden istemeye utanıyom artık bıktılar benden😂 intten toplu sipariş yapcak bişi yok😂😂
Ehh nerde o günler 😏😏😏gitdiyimiz yer ancak çocuklar için büyükler için olsa zaten nolur tesettürlüyüm ben her yer kamera giremem ki havuza ☹️☹️
Tüh keşke girebileceğin biyer olsaymş ne iyi gelirdi
Sanki evde ekmek yokmuş gibi bi eksiklik hissediyorum almazsam 🤣🤣🤣🙈
Ahahahah bak bu ben şuan evdekiler bitti ve evde birşeylerin eksikliği hissediliyor ama iyiki yok kız olsa bata 7 gün kala ruh hastası gibi test yapardm ben😂😂

Kız ben eczanelerden istemeye utanıyom artık bıktılar benden😂 intten toplu sipariş yapcak bişi yok😂😂

Tüh keşke girebileceğin biyer olsaymş ne iyi gelirdi

Ahahahah bak bu ben şuan evdekiler bitti ve evde birşeylerin eksikliği hissediliyor ama iyiki yok kız olsa bata 7 gün kala ruh hastası gibi test yapardm ben😂😂
He ben yaptım 6 gün var bak hamileyim 😍😍😍🤪🤪🤪🤪🙈🙈🙈

Eklentiler

• 33C8B916-646D-451E-9D7C-FA38C3B23469.webp
    33C8B916-646D-451E-9D7C-FA38C3B23469.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 45
Aaa ne güzel:) hayırlı olsun annesi 🤲
Darısı bizlere inş🤲

Kalça ve kemiklerim ağrımış mıydı adete b hafta kala?
Bende adet agrısı vardı canım bacaklarıma iniyordu olucam zannediyodum hep mide ekşimem vardı oda şirketteki yemeklerden sanıyodum😂 aşırı uyku hali vardı kalkamıyordum bide vucudum ayaklarım gerçekten alev gibiydi

Back
X