Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde sırtım belim kopuyor iki gündür daha yeni kustum nedense midem çok bulandı🥴🥴
Ayy acaba bebiş mi var yaa inşallah öyledir 🙏
Günaydın güzel kadınlar 🌸
Bugün test günüm ama sabah unuttum, bi daha wc ye gittiğimde yaparım 🤭 ve bugün evlilik yıldönümümüz. Umudumuz yok tabii, eşim de ilk kez "bu ay olmaz" dedi. Ama yine de bakalım, Allah büyük ❤️ yıldönümünde böyle bi hediyemiz olsa çok güzel olurdu tabii
Yaa birlikte mutlu sağlıklı ömrünüz olsun🥰 bizimde dündü evlilik yıldönümümüz o kadar negatif görmekten yoruldumki gidip alıp yapmadım yoksa kesin yapardım bende çok istiyordum hediye gibi oldun diye ama inşallah sizin olur bebişiniz hediye gibi gelir size 🥰🥰🙏🙏

Bugün test günüm ama sabah unuttum, bi daha wc ye gittiğimde yaparım 🤭 ve bugün evlilik yıldönümümüz. Umudumuz yok tabii, eşim de ilk kez "bu ay olmaz" dedi. Ama yine de bakalım, Allah büyük ❤️ yıldönümünde böyle bi hediyemiz olsa çok güzel olurdu tabii
Musmutlu yıllarınız olsun :) inşallah çift çizgi görüp buraya da atarsın, olmazsa da gelecek aylar bizimdir

Canim benim yumurtlamadan sonra full siskinlik ve gaz oldu nasil gergindim anlatamam sana adet zamanima kadar sürmüştü
Valla canım şuan bende de inanılmaz şişkinlik ve gaz var ama belirti olarak düşünmedim ben bunları bu ay çok saldım ben galiba 😄

Yaa birlikte mutlu sağlıklı ömrünüz olsun🥰 bizimde dündü evlilik yıldönümümüz o kadar negatif görmekten yoruldumki gidip alıp yapmadım yoksa kesin yapardım bende çok istiyordum hediye gibi oldun diye ama inşallah sizin olur bebişiniz hediye gibi gelir size 🥰🥰🙏🙏
Sizin de mutlu, huzurlu yıllarınız olsun kuzum ❤️ Ne kadar var bata? Aman sağlıkla olsun da ne zaman olursa olsun 🙏 benim de tertemiz zaten 🙈 yok bişey.
Musmutlu yıllarınız olsun :) inşallah çift çizgi görüp buraya da atarsın, olmazsa da gelecek aylar bizimdir
Aynen diğer aya kaldık yine bebeğim, yok bişey ☺️ teşekkür ederim 🙏❤️

Tebrikler canım nice mutlu yıllarınız Olsun😍

Bu kadar erken belirti sanmıyorum 🤣 yediğim birşey dokunmuş olabilir

6A49B30C-E721-446B-A7AD-8D63DC1A3AD2.webp

Kızlar bugün 13. Günüm gebelik yok bende bidahaki aya inşallah 🥲

Daha önce de doğumgünümüze denk gelmişti, sonra yılbaşı gecesine falan ☺️ sağlıkla gelsin de başka bişey istemiyorum artık. Benim de 3 gün var aslında ama geçen gebeliğimi de aynı gün öğrendiğim için yıldönümü hatrına bakayım dedim

Canım benim amin 🙏❤️ inşallah diyelim ve sağlıkla... Olmazsa üzülmeyeceğim artık, olup da kaybetmek çok zor
Bizim de 28 Eylül yıl dönümümüz bakalım bize olacak mı bi sürpriz 🤣 belim ağrıyor sanki regl olacakmışım gibi hissediyorum

Back
X