Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tüh be olsaydı iyiydi 😅😅 Öyle yapıyorum kuzum valla ne buldumsa yiyorum özellikle sabah kahvaltısını güzel yapmaya çalışıyorum aralarda bişeyler yemeye çalışıyorum
Bizim apartmanın altında eczane var canım her an alabilme potansiyelim var ne yazık ki 🤣🤣🤣 kefir tüketmeye de çalış canım çok faydalı 😍

Bizim apartmanın altında eczane var canım her an alabilme potansiyelim var ne yazık ki 🤣🤣🤣 kefir tüketmeye de çalış canım çok faydalı 😍
Püüü bizim altta olsa kapıda falan yatardım kesin 🤣🤣🤣🤣 almak istiyosan al kuzum hiç tutma kendini şahsen ben tutamıyorum 😅😅😅 şu markettekilerden mi kuzum

Püüü bizim altta olsa kapıda falan yatardım kesin 🤣🤣🤣🤣 almak istiyosan al kuzum hiç tutma kendini şahsen ben tutamıyorum 😅😅😅 şu markettekilerden mi kuzum
Ay çok güldüm buna 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Yok aşkım bari 2 gün kala yapayım bu kadar dayandım biraz daha dayanırım galiba 🤣🤣 aslında onun orjinalini tüketmek çok daha güzel ama bulması ve uğraşması zor kuzum annem kaç kere öldürmüştü 🤣🤣🤣 ben markettekileri tüketiyorum onlarda iyi 😘

Ay çok güldüm buna 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Yok aşkım bari 2 gün kala yapayım bu kadar dayandım biraz daha dayanırım galiba 🤣🤣 aslında onun orjinalini tüketmek çok daha güzel ama bulması ve uğraşması zor kuzum annem kaç kere öldürmüştü 🤣🤣🤣 ben markettekileri tüketiyorum onlarda iyi 😘
Hep gül 💕💕😘 hep gülelim kuzucum 💕💕 An itibariyle batına 4 gün kaldı ayy meraktan ben çatlıycam 🤣🤣🤣🤣 tamam kuzum onlardan alayım bende o zaman 😘😘😘

@Niqu Mucizemmm16 Mucizemmm16 R raainbow bitliKedi bitliKedi @Fang @Veziir _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @Lale95 @Random3 ve diger kizceler bu ay calismayanlar cogumuz kışlık hazirliklar yapicaz bebis falan dusunmuycez bu ayi kafamiz rahat gecircez tamammı askolar yapalim atalim buzluga konserve şişelerine maksat hem kışlık hazırlık olsun hemde vakit gecsin
Domateslerimi yaptım biraz patlıcan da közledim sırada biber atmak var turşu var var da var 😂 ben çalışmıyorum zaten tatlım kışa belki katılırım size

Hep gül 💕💕😘 hep gülelim kuzucum 💕💕 An itibariyle batına 4 gün kaldı ayy meraktan ben çatlıycam 🤣🤣🤣🤣 tamam kuzum onlardan alayım bende o zaman 😘😘😘
Ay mesajını seveyiiimm seniiinnn hep beraber gülelim inş bebeğiiiimmm ❤️ Ay evet ya 4 kaldı aslında biraz belirtilerim var ama umutlanmak istemiyorum kendimi negatife hazırladım 😂😂 pazartesi erken gebelik alırsam yaparım belki 🤭🤭

Gidicem canlar inşallah bu ay hepimize uğur getirsin 😍
Moralim çok bozuk dün Sivas Kangal yolunda ki kazada ölenlerden biri arkadaşımın annesiymiş şok oldum çok üzgünüm 😞
Amin kuzum 😍
Ay canım çok üzüldüm yaaaa başınız sağolsun Allah mekanını cennet eylesin sevenlerine de sabrını versin inşallah 🥺🥺

Ay mesajını seveyiiimm seniiinnn hep beraber gülelim inş bebeğiiiimmm ❤️ Ay evet ya 4 kaldı aslında biraz belirtilerim var ama umutlanmak istemiyorum kendimi negatife hazırladım 😂😂 pazartesi erken gebelik alırsam yaparım belki 🤭🤭
Amin kuzummm inşallah 💕💕💕😍😍 ayy çok heyecanlıııığğğ al ve yap bekliyorum 😍😍😍 ya ne diycem aşko ben bu ay adetten bi kaç gün sonra maydanoz kekik suyu vs içtim ya acaba onlardan mı gecikme olcak yine geçen seferki gibiyim bomboş olmıycak gibi 🙄

Kız bu devirde iş velinimet bırakılır mı🤭biz sana özet geçeriz 🤣
Tamam özet geçin hepsini okucam diye şaşı oldum ya😂😂😂
Az kaldı zaten eminim diyecekler 🤣🤣🤣🤣 yaa artık eczaneye girerken yüzümü kapatıp giriyorum test alcaksam
😂😂😂😂 maske alsak kendimize tanımazlarda aslnda bi düşünülür bu fikir☺️😂
Test yaptım bebeğim yine boşa gitti yaa 🙈 tüüü dedim attım çöpe işte 🤣 KOCAMAN BİR NEGATİF. Yarına gelir benim en sevmediğim renk ❤️
Boşa gitmedi sonucu öğrenmiş oldun inşallah önümüzdeki ay uğurlu gelir sana😍
Kızlarrr ben geldim 😅😅😅😅 mucize ilacın adııııııı
Biraz heycanlandım🤣🤣🤣
Bide heyecanlandırıyor bakarmısın😂😂
🤣🤣🤣🤣 o iğneler de vardı bişeyler
Vardı tabi neden bu kadat kadın hamile kalamıyoz biz hadi bunuda açıklasınlar 😂
Tahmin edin hiç bilmiyorsunuz 🤣🤣🤣 @Safiye19 Mucizemmm16 Mucizemmm16 R raainbow Demgey3 Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ ve diğer kızçeler😅😅
Clomifen miş adı 🙈
Eee bizde alıp içebiliyozmu hee bilgilendir hadii hadiii😂😂
@Niqu Mucizemmm16 Mucizemmm16 R raainbow bitliKedi bitliKedi @Fang @Veziir _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @Lale95 @Random3 ve diger kizceler bu ay calismayanlar cogumuz kışlık hazirliklar yapicaz bebis falan dusunmuycez bu ayi kafamiz rahat gecircez tamammı askolar yapalim atalim buzluga konserve şişelerine maksat hem kışlık hazırlık olsun hemde vakit gecsin
Tamam sabah çalışırım akşamda konserve yaparım sonrada uyurum beynim bişeyle uğraşmazsa hep bebek düşünüyor boş kalmamam lazım 😂
Aşkoo yaaa üzülme dicemde işte insanın içi bi üzülüyor istemesede inşallah yeni ay uğurlu gelir bebiş gelir artk🥰

Aşkolar benim bat günüm yarın ya ara ara ağrım oluyo geçiyo sıcak basıyo falan bunlar normalde asıl olan bugün öğleden beri içerden vajinaya doğru bir batma oluyo iğne batması gibi az az da beyaz kremsi akıntı var 🙄 bide sol kasığım arada ağrıyo batıyo yine mi enfeksiyon acaba eğer öyleyse vallahi deliririm hunileri takarım 🙄🙄🤣🤣
Ay inşallah enfeksiyon değildir yine ama bi doktoramı gözüksen sen artk
Tebrik ederim aşko 🤣🤣🤣 ben her ay yapmıycam diyip yapıyorum boşyere 🤣🤣🤣 ama daha bırakcam ya kilo almak istiyorum önce aslında 🙄 kaç gündür de sıksık yemek yemeğe çalışıyorum odağını değiştirmem lazım acilen 😅😅😅😅 güzel haberlerle inşallah kuzum yapınca etiketle muhakkak 😍😍
Bende kilo vermek istiyorum benden sana verseler kiloları ikimizde mutlu oluruz bu teknoloji niye yok hala acaba😂😂😂

Ay inşallah enfeksiyon değildir yine ama bi doktoramı gözüksen sen artk

Bende kilo vermek istiyorum benden sana verseler kiloları ikimizde mutlu oluruz bu teknoloji niye yok hala acaba😂😂😂
Ay gidip doktorlarla ve onların iğrenç ilaçlarıyla uğraşamıycam aşko 😂😂😂😂 zaten bakmıyorlar doğru düzgün 5 saniye ultrasonla bakıp ne anlıyorlar ki görüntü bile gelmez 🤣🤣🤣
Ayy aşko keşke olsaaağğğ yollayın vermek istediğiniz kiloları alarım hemen hiç hayır diyemiycem 😅😅😅😅

Neler olmuş burda kaçırdım okuyamadım ama bunu gördüm biri test diyince hissediyorum galiba ahahaha🤣 inşallah güzel haberler verirsin bizlere pazartesi 😍🥰

Ay gidip doktorlarla ve onların iğrenç ilaçlarıyla uğraşamıycam aşko 😂😂😂😂 zaten bakmıyorlar doğru düzgün 5 saniye ultrasonla bakıp ne anlıyorlar ki görüntü bile gelmez 🤣🤣🤣
Ayy aşko keşke olsaaağğğ yollayın vermek istediğiniz kiloları alarım hemen hiç hayır diyemiycem 😅😅😅😅
Amaaan bende yoruldum doktorlarla uğraşmaktan o kadar haklısınki birşeyde diyemiyorum 😒 derdimiz bitmiyor kilomuzdur yumurtlamamızdır bat tarihimizdir 😂😂😂😂

Tamam özet geçin hepsini okucam diye şaşı oldum ya😂😂😂

😂😂😂😂 maske alsak kendimize tanımazlarda aslnda bi düşünülür bu fikir☺️😂

Boşa gitmedi sonucu öğrenmiş oldun inşallah önümüzdeki ay uğurlu gelir sana😍

Bide heyecanlandırıyor bakarmısın😂😂

Vardı tabi neden bu kadat kadın hamile kalamıyoz biz hadi bunuda açıklasınlar 😂

Eee bizde alıp içebiliyozmu hee bilgilendir hadii hadiii😂😂

Tamam sabah çalışırım akşamda konserve yaparım sonrada uyurum beynim bişeyle uğraşmazsa hep bebek düşünüyor boş kalmamam lazım 😂

Aşkoo yaaa üzülme dicemde işte insanın içi bi üzülüyor istemesede inşallah yeni ay uğurlu gelir bebiş gelir artk🥰
Nasip bebeğim bakalım inşallah hepimize uğurlu gelsin 💕💕🤲🏻🤲🏻

Back
X