Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amaaan bende yoruldum doktorlarla uğraşmaktan o kadar haklısınki birşeyde diyemiyorum 😒 derdimiz bitmiyor kilomuzdur yumurtlamamızdır bat tarihimizdir 😂😂😂😂
Ben de ilk kez yumurta takibi yaptırmaya basliyicam ayın 10'unda inşallah ilaç hsg vs bi şeye gerek kalmadan bu ay tuttururuz yaaa 🙏🙏 kadın olmak coookkkk zooorrrrr🥴🥴🥴

Amaaan bende yoruldum doktorlarla uğraşmaktan o kadar haklısınki birşeyde diyemiyorum 😒 derdimiz bitmiyor kilomuzdur yumurtlamamızdır bat tarihimizdir 😂😂😂😂
Yaa aman be ilaçlardan midem kalktı gidicek artık 🤣🤣🤣🤣 zaten yan etki yapıyo valla uğraşamıyciğim bitmiyo vallahi 😅😅😅😅

Beni de ekleyin arkadaşlar bu topige yumurtlayip tutturamayanlarda bugün 😃
Hoşgeldin canım gel gel buyur 🥰 ne tutunabiliyoruz ne tutturabiliyoruz tavukların yumurtaları mı boş horozlar mı sorun bilemiyoruz bi civcivimiz 🐣 olmadı hep rafadan hep rafadan🤣🤣🤣🤣

Ben de ilk kez yumurta takibi yaptırmaya basliyicam ayın 10'unda inşallah ilaç hsg vs bi şeye gerek kalmadan bu ay tuttururuz yaaa 🙏🙏 kadın olmak coookkkk zooorrrrr🥴🥴🥴
İnşallah hiçbirşeye gerek kalmadan gelir bebişiniz biran önce 🙏
Ben her ay hamilelik belirtileri gösterip asla hamile kalamayanlardanim o yüzden artık adet günümü en az 3 gün geçmeden test almıyorum 😃
Aaa sen yeni geldiğin için bizim delilikleri bilmiyorsun biz bu topicteki tüm kızlarla belirtilerin alasını yaşıyoruz hunilerimiz var birer tane takıp takıp geziyoruz😂😂😂

Ben her ay hamilelik belirtileri gösterip asla hamile kalamayanlardanim o yüzden artık adet günümü en az 3 gün geçmeden test almıyorum 😃
O zaman seni çok tebrik ediyoruz tatlım ama biz başaramıyoruz sende aramıza katıldığına göre sende artık beklemeyi başaramayanlardan olcaksın🤣🤣🤣🤣

Yooo alcaksın yapıcaksın aşko çok üzgünüm ama yapıcaksın 🤣🤣🤣🤣
Niyet ettim bu ay ve bebe tutturacagım aya kdar test yapmamaya ben eczanedenn almaya utanıyom int de sipariş girmedim bu iş tamam🤣🤣 zaten heran oldum olcam şeklndeyim ağrısı bugün bolca vardı🤣

Neeee valla ben şimdi sipariş vercem giderken erkeni kaseti ne varsa dolduracağım çantaya dağın başında test araması olmasın diye😂😂😂
Doldur aşko aklında kalxagına çantanda kalsın 😂😂 ay ben tek çizgi görmekten yoruldum sinirleniyorum falan bu aralar germeme krarı aldm kendimi test falan sipraiş vermiyorum 😂😂

İnşallah hiçbirşeye gerek kalmadan gelir bebişiniz biran önce 🙏

Aaa sen yeni geldiğin için bizim delilikleri bilmiyorsun biz bu topicteki tüm kızlarla belirtilerin alasını yaşıyoruz hunilerimiz var birer tane takıp takıp geziyoruz😂😂😂
Amiinn inşallah hepimiz için 🙏🙏 Şuan 5dk'da gorebildim o hunileri bence 😂😂😂 bana da takar mıyız ya bir huniii kocam burada olsa ona en büyük huni lazım olurdu o benden beter her ay 😂😂

Niyet ettim bu ay ve bebe tutturacagım aya kdar test yapmamaya ben eczanedenn almaya utanıyom int de sipariş girmedim bu iş tamam🤣🤣 zaten heran oldum olcam şeklndeyim ağrısı bugün bolca vardı🤣
Hatırlıyormusunuz bende kendime söz verdim bu ay erken yapmam diye ahahaha sipariş listemi atıcam size sırf bungalova gitcez ya dağ oralar bulamam çatlarım merakımdan diye🤣🤣🤣

Amin kuzummm inşallah 💕💕💕😍😍 ayy çok heyecanlıııığğğ al ve yap bekliyorum 😍😍😍 ya ne diycem aşko ben bu ay adetten bi kaç gün sonra maydanoz kekik suyu vs içtim ya acaba onlardan mı gecikme olcak yine geçen seferki gibiyim bomboş olmıycak gibi 🙄
Kuzum ben her ay belli aralıklarla kekik suyu içiyorum bende hiç gecikme olmadı ama maydonoz suyuyla ilgili birşey diyemem 🙁

Hoşgeldin canım gel gel buyur 🥰 ne tutunabiliyoruz ne tutturabiliyoruz tavukların yumurtaları mı boş horozlar mı sorun bilemiyoruz bi civcivimiz 🐣 olmadı hep rafadan hep rafadan🤣🤣🤣🤣
Yılın sorusu bence bizler için 😂😂 daha civciv çıksın da yumurta mı tavuktan çıkar tavuk mu yumurtadan umrumda değil vallaa

Back
X