- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #3.821
Teste karşı hassasiyetimiz var Hassstasıyıızzzz dedeeeeeKesin hissediyosun aşko![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teste karşı hassasiyetimiz var Hassstasıyıızzzz dedeeeeeKesin hissediyosun aşko![]()
Beni de ekleyin arkadaşlar bu topige yumurtlayip tutturamayanlarda bugün![]()
Kız bende öyleydim bu ay test almak bile gelmiyor içimdenTeste karşı hassasiyetimiz var Hassstasıyıızzzz dedeeeee![]()
Valla ya hemde nasıl hastasıyızTeste karşı hassasiyetimiz var Hassstasıyıızzzz dedeeeee![]()
Ben de ilk kez yumurta takibi yaptırmaya basliyicam ayın 10'unda inşallah ilaç hsg vs bi şeye gerek kalmadan bu ay tuttururuz yaaaAmaaan bende yoruldum doktorlarla uğraşmaktan o kadar haklısınki birşeyde diyemiyorumderdimiz bitmiyor kilomuzdur yumurtlamamızdır bat tarihimizdir
![]()
Yooo alcaksın yapıcaksın aşko çok üzgünüm ama yapıcaksınKız bende öyleydim bu ay test almak bile gelmiyor içimden![]()
Yaa aman be ilaçlardan midem kalktı gidicek artıkAmaaan bende yoruldum doktorlarla uğraşmaktan o kadar haklısınki birşeyde diyemiyorumderdimiz bitmiyor kilomuzdur yumurtlamamızdır bat tarihimizdir
![]()
Hoşgeldin canım gel gel buyurBeni de ekleyin arkadaşlar bu topige yumurtlayip tutturamayanlarda bugün![]()
Bu ben Allah’ım benden bir tane daha varBen her ay hamilelik belirtileri gösterip asla hamile kalamayanlardanim o yüzden artık adet günümü en az 3 gün geçmeden test almıyorum![]()
İnşallah hiçbirşeye gerek kalmadan gelir bebişiniz biran önceBen de ilk kez yumurta takibi yaptırmaya basliyicam ayın 10'unda inşallah ilaç hsg vs bi şeye gerek kalmadan bu ay tuttururuz yaaakadın olmak coookkkk zooorrrrr
![]()
Aaa sen yeni geldiğin için bizim delilikleri bilmiyorsun biz bu topicteki tüm kızlarla belirtilerin alasını yaşıyoruz hunilerimiz var birer tane takıp takıp geziyoruzBen her ay hamilelik belirtileri gösterip asla hamile kalamayanlardanim o yüzden artık adet günümü en az 3 gün geçmeden test almıyorum![]()
O zaman seni çok tebrik ediyoruz tatlım ama biz başaramıyoruz sende aramıza katıldığına göre sende artık beklemeyi başaramayanlardan olcaksınBen her ay hamilelik belirtileri gösterip asla hamile kalamayanlardanim o yüzden artık adet günümü en az 3 gün geçmeden test almıyorum![]()
Neeee valla ben şimdi sipariş vercem giderken erkeni kaseti ne varsa dolduracağım çantaya dağın başında test araması olmasın diyeKız bende öyleydim bu ay test almak bile gelmiyor içimden![]()
Niyet ettim bu ay ve bebe tutturacagım aya kdar test yapmamaya ben eczanedenn almaya utanıyom int de sipariş girmedim bu iş tamamYooo alcaksın yapıcaksın aşko çok üzgünüm ama yapıcaksın![]()
Doldur aşko aklında kalxagına çantanda kalsınNeeee valla ben şimdi sipariş vercem giderken erkeni kaseti ne varsa dolduracağım çantaya dağın başında test araması olmasın diye![]()
Amiinn inşallah hepimiz içinİnşallah hiçbirşeye gerek kalmadan gelir bebişiniz biran önce
Aaa sen yeni geldiğin için bizim delilikleri bilmiyorsun biz bu topicteki tüm kızlarla belirtilerin alasını yaşıyoruz hunilerimiz var birer tane takıp takıp geziyoruz![]()
Hatırlıyormusunuz bende kendime söz verdim bu ay erken yapmam diye ahahaha sipariş listemi atıcam size sırf bungalova gitcez ya dağ oralar bulamam çatlarım merakımdan diyeNiyet ettim bu ay ve bebe tutturacagım aya kdar test yapmamaya ben eczanedenn almaya utanıyom int de sipariş girmedim bu iş tamamzaten heran oldum olcam şeklndeyim ağrısı bugün bolca vardı
![]()
Yaaa hiç sorma her ay kendimi dinlemekten nerdeyse 30 yıldır fark etmediğim döngüleri fark eder oldum yaaBu ben Allah’ım benden bir tane daha var![]()
Kuzum ben her ay belli aralıklarla kekik suyu içiyorum bende hiç gecikme olmadı ama maydonoz suyuyla ilgili birşey diyememAmin kuzummm inşallahayy çok heyecanlıııığğğ al ve yap bekliyorum
ya ne diycem aşko ben bu ay adetten bi kaç gün sonra maydanoz kekik suyu vs içtim ya acaba onlardan mı gecikme olcak yine geçen seferki gibiyim bomboş olmıycak gibi
![]()
Yılın sorusu bence bizler içinHoşgeldin canım gel gel buyurne tutunabiliyoruz ne tutturabiliyoruz tavukların yumurtaları mı boş horozlar mı sorun bilemiyoruz bi civcivimiz
olmadı hep rafadan hep rafadan
![]()