Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok gafil avladı beni 🤣🤣 neyse o gecikme olmadan yapma dedi ama ben bat günü sabahı yaparım o kadar sabrettiğime şükretsin 🤣🤣🤣
Niye batı soyluyon kız benim eşim sorar he iki gün gecikti diyorum halbuki 2 gün kaldı mesela geçen ay öyle dedim sonra regl geldi noldu diyor havalardan dolayı gecikti diye geçiştiryordum 🤣🤣🤣 haha Allah affetsin.

Niye batı soyluyon kız benim eşim sorar he iki gün gecikti diyorum halbuki 2 gün kaldı mesela geçen ay öyle dedim sonra regl geldi noldu diyor havalardan dolayı gecikti diye geçiştiryordum 🤣🤣🤣 haha Allah affetsin.
Şey gibi doktora tahlil yapsın diye 1 hafta geciktim dememiz gibi🤣🤣🤣 ben geciktim diyince benim ki olursun merak etme diyo adam alıştı artık 🤣🤣🤣

Tabi aşko diyorum olursa olur olmazsa alıştık zaten modunda adam 🤣🤣🤣 Hevesleniyorum üzülüyorum ya sonra kızıyo napsın 🙄🙄🙄 yani inşallah ondandır 🤣🤣🤣
Hsg cekildin mi sen canım bak faydası oluyor tüpler kapalıysa açılıyor rahim ağzı enfeksiyondan kapanıyor felan ben hsg çekilince öğrendim bunları yoksa bir kaç sene daha olmayacaktı tabi varsa şimdi eğer. Rahim agzin kapanmış spermler gitmesi mümkün değil dedi bana doktorum bir sürü de ilaç yazdı bu ay gebe kalırsın diye yolladı beni 😂

Aynen canım öyle yapacağım bir de dr arıyorum içime sinen bir tane bulursam benden iyisi yok. Yaptın mı domatesleri
Domatesleri hallettim. Yarin da sebze alcam buzluk icin. Ah o doktoru bulana kadar zaten sknti icimize sinen doktorla yola devam etmek cok iyi. Bende basladim bugun ekşınlara😃 letuda bitti. Keçiboynuzu özü aldim bide

Back
X