Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız saçmalama sonucun iyi kötüyü düşünmeee @Gzmyts53 16 değerle öğrendi ve çok sağlıklı ilerliyor maşallah 🙏🏼
Ayy evet öyleymiş doktorda hayır öyle düşünme gebesin 2 gün sonra tekrar bakalım kana dedi🙏❤️ Sağlıkla ilerlesn inşallah sende güzel haberler ver
Kız bu mu düşük benim 16 çıktı diyorum 🙄
Ay kuzum bian int yazanlardan korktum ama doktorda gebesin hayırlı olsun dedi 2 gün sonra kontrol edelim dedi🥰

Aradım kızlaar dediğin gibi hamilesin öyle düşünme çok erken böyle çıkması normal hayırlı olsun gebesin dedi🙏🥰 2 gün sonra gel kan alıp değerine tekrar bakalım 2 katına çıkıyor düzenli olarak hem için rahat etsin hem değeri görelim dedi ❤️ Ay inşallah sağlıklı ilerler ☺️
Sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına al inşallah canım benim ❤❤❤

Ederim ama yarın da cikabilirmis öyle dedi
Tamam kuzum ne zaman çıkarsa 😍
Aradım kızlaar dediğin gibi hamilesin öyle düşünme çok erken böyle çıkması normal hayırlı olsun gebesin dedi🙏🥰 2 gün sonra gel kan alıp değerine tekrar bakalım 2 katına çıkıyor düzenli olarak hem için rahat etsin hem değeri görelim dedi ❤️ Ay inşallah sağlıklı ilerler ☺️
Bak kuzum boşuna stres yaptın üzdün kendini 😍 ay haydi tekrar hayırlı uğurlu olsun bebeğim güzel sağlıklı bir süreç olur inşallah 😍❤️

miraclebeyb miraclebeyb R raainbow @000umutlu000 Mucizemmm16 Mucizemmm16 @Lale95 @fnd_50 @Marulkafakz ve etiketleyemediğim diğer güzeller ❤️ Kızlar ben en son 25 Ağustos’ta ovu testi yapmıştım buraya atmıştım pike yakındı 1-2 güne pik olur dendi ondan sonra test yapamadım tatildeydim denk gelmedi ama gün aşırı değerlendirme yaptık. Yumurtlama büyük ihtimal 25-26 Ağustos gibi oldu belki daha geç. Bat tarihim kaydı büyük ihtimal o yüzden de biraz erken yaptım galiba testi 🤷🏻‍♀️ Kendimi bu şekilde avutmaya çalışıyorum kızlar 🤣🤣🤣 hala umudum var yani 🤣🤣
Bence kırmızılar gelmedikçe hala umut var bebeğim ❤❤❤ belki geç döllenme bilmeyiz kii ❤❤

Back
X