Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız su icmiyorum bekliyorum saatlerce çişi niye ziyan olsun asko😅

Amannn alıştık artik negatif lere cokta koymuyo eskisi gibi😂😂 hele bu yalancilara daha bi alistim. Prodoctor yadacomfort ta cikiyor ya hemen diyorum hadi ordan s..tir😂😂😂 yalanci sey seni😂😂
Ahahahhaha sesli güldüm 🤣🤣🤣🤣

Amannn alıştık artik negatif lere cokta koymuyo eskisi gibi😂😂 hele bu yalancilara daha bi alistim. Prodoctor yadacomfort ta cikiyor ya hemen diyorum hadi ordan s..tir😂😂😂 yalanci sey seni😂😂
Anladim canim🤣🤣🤣🤣🤣amaan sen demiş boş verr negatife öyle aliştikki pozitife şüphe eder olduk

Evet canim, olay uzun ben kısa olarak yazdım
Yemin etdim zaten 😅 bu gün yaşadığım korku bana yetdide artdı, tanımadığım biyer suç hata diye dolanip durdular ortalikda kalbim duracak gibiydi
Geçmiş olsun canım bir daha tekrarlamaz inşallah kötü bir durum ama allahtan daha kötüsü olmamış 😘❤️
Yaziklar olsunnnn yaziklar olsuuun Demgey3 Demgey3 sana yaziklar olsuuun 😂😂😂 iyimi kanka.
Ahahahahah kız pazartesi dedim daha ne diyim anaaa 🤣🤣🤣

Mucizemmm16 Mucizemmm16 Lale95 Lale95 Demgey3 Demgey3 M melek076 @000umutlu000 ve diger arkdaslarim benim kız. Benim testlerimi acmisti. Birtane lh birtane hcg vardi bende lh kontrol edecekken ilk hcg ye damlattim hatta sonra bagirdim kız bu testleri karistirdin bak ziyan oldu testimde cisimde dedim ama bikac damla çiş vardi lh icin lh a döktüm 2-3 damla neyse orasini gectim aceleyle hallettim lh size cektim attim buda banyoda duruyordu hic biseyde yoktu 3 bucuk gibi yapmistim 4e geliyodu simdi cikana bakin😂😂😂 yumurtlama gününü bilmesek kancaz😂😂 yalanci cizgi resmen kuruma cizgisi
Ay çok güldüm yaaa 🤣🤣🤣🤣🤣 özellikle çişim ziyan oldu lafına 🤣🤣🤣 ah bu testler ya gerçekten hayallerimizle oynuyor böyle bir kuruma çizgisi olmamalı bile ya

Bu mesajın her kelimesine saatlerce gülebilirim ya 🤣🤣🤣🤣🤣 hadi ordan özellikle beni benden aldı aşko 🤣🤣🤣🤣

Mucizemmm16 Mucizemmm16 Lale95 Lale95 Demgey3 Demgey3 M melek076 @000umutlu000 ve diger arkdaslarim benim kız. Benim testlerimi acmisti. Birtane lh birtane hcg vardi bende lh kontrol edecekken ilk hcg ye damlattim hatta sonra bagirdim kız bu testleri karistirdin bak ziyan oldu testimde cisimde dedim ama bikac damla çiş vardi lh icin lh a döktüm 2-3 damla neyse orasini gectim aceleyle hallettim lh size cektim attim buda banyoda duruyordu hic biseyde yoktu 3 bucuk gibi yapmistim 4e geliyodu simdi cikana bakin😂😂😂 yumurtlama gününü bilmesek kancaz😂😂 yalanci cizgi resmen kuruma cizgisi
Anaaaa resmen gebesin teste göre aşko aman Allahım 😅😅😅 su damlat aşko gitcek mi bakalım markası ne bebeğim testin 🙄

Ziyan oldu çişim 🤣🤣🤣🤣

Back
X