Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benım memelerimm cok acıyo yanıyp fena 🥹🥹🥹🥹🥹 döngünün 17 cisindeyim
Aa niyeki acaba benimde çok acıyordu merdiven falan inerken tutasım geliyordu hamile oldugumu öğrendim sonra ama benm regl belirtimdede vardı göğüs hassasiyeti senin normalde nasıl
Gerçek mi bilmiyoruz ama nickler kaldırılcakmış yerine kendi ismimiz gelcekmiş 🤷‍♀️
Aaa amaaa kendimize yeni yermi bulcaz ne istiyolar bizden şurda adımız sanımız yok diye rahat rahat deliriyorduk😂😂😂
Aşkolar Mucizemmm16 Mucizemmm16 @000umutlu000 R raainbow @Safiye19 @fnd_50 @Lale95 @miresl G Gzmyts53 @melek076 M Minicikfzt R Random3 @asunny iyilikperisi92 iyilikperisi92 ve unuttuğum diğer kızlarrrr
Aşkolar benim reglim inanılmaz sancılı geçiyor ya ve aşırı pıhtılı şimdi lavaboya gittim pedime baktım beyazımsı ve kan kırmızımsı bir pıhtı vardı işaret parmağının tırnağı kadar felan çok büyük değil ama büyüktü 😥 çok sancım da var 😔 başınıza geldi ki yada bu konuda bilginiz var mı ya 😔🥺🥺
Kuzum kimyasal gebeliğin belirtilerinde varmı bu acaba hiç bir bilgimde yokki keşke yardımcı olabilsem 🤷🏻‍♀️

Canım bir jinekoloğa sordum pıhtılaşma varmış. Bi o yoktu zaten o da oldu tam oldu coraspin başlasın demiş hamile kalınca da iğneye başlayacakmışım şoklardayım
Aaa kuzum çok geçmiş olsun 🤲🏻🤲🏻 inşallah geçer ya geçen bişey mi pıhtılaşma neden olur ki acaba

Canım kızlarım benim pıhtılaşma sonucum çıktı anlayan var mı?
Heterozigotlar düşük düzey, homozigotlar daha yüksek düzey pıhtılaşma kuzum, ben de hayatım boyunca coraspinle yaşayacağım çünkü ben de damar yetmezliği de var tıkanıklık oluyor damarlarımda hatta birisi ameliyatla komple alındı. Ama gebeliğe ya da doğuma engel bir durum yok tatlım, hamile kaldığımda ben de iğne vuruyorum. Öğrenmen çok iyi oldu en azından önlem alabileceksin artık.

Ben de bazen kocaman pıhtılar düşürürüm, bu rahim duvarının kalınlaşması ve dökülmesi, yani anormal bi durum yok endişelenecek bişey değil kuzum
Ay inşallah canım şuan içim rahatladı inşallah öyledir teşekkür ederim 🌸
Demir eksikliği belirtisi olabilir mi? Öyle duymuştum
Yok canım Demir eksikliği yok bende yani doktorum değerlerin normal demişti 🤷🏻‍♀️

Heterozigotlar düşük düzey, homozigotlar daha yüksek düzey pıhtılaşma kuzum, ben de hayatım boyunca coraspinle yaşayacağım çünkü ben de damar yetmezliği de var tıkanıklık oluyor damarlarımda hatta birisi ameliyatla komple alındı. Ama gebeliğe ya da doğuma engel bir durum yok tatlım, hamile kaldığımda ben de iğne vuruyorum. Öğrenmen çok iyi oldu en azından önlem alabileceksin artık.
Kızlar bende kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyorum. Ama bana öncesinde doktorum test falan yapmadı, üçüz gebelikte sıkıntılar olunca bunda direk başlattı hala kullanıyorum kullanmaya da devam edecekmisim. Neye göre verdi ki acaba bana da sizce? Oğlumda kullanmamıştım

Bu iğne ne kadar süre vuruluyor 1 kere mi yoksa bir rutini var mı?

Kuzum bunu nasıl anladın peki test mi yapıldı bende mi gitsem ya

Yalnız kürtajdan sonra benim sosyal medya doktoru olma yolunda ilerleyen artist doktorum beni yönlendirseydi belki 2. De bunları yaşamayacaktım. Kaldı ki en son değerler minik artarken gittiğimde genetiğe gitmeli miyim dediğimde gerek yok dedi bana pislik.

Çok şaşkınım gerçekten kendime iyi bir doktor bulmam lazım bir kaç tane seçip devam edeceğim muhtemelen. Üzüldüm ama çaresiz değil napalım bu da varmış kaderde
Perinatalog takibinde olmanı tavsiye ederim canım 🙏🏻 ama iyi olmuş öğrendiğin, Allah'ın izniyle tekrarlamaz düşük kürtaj vs sağlıklı bi gebelik geçirirsin 🌺

Evet kuzum normalde pıhtılı çok olmaz benim ki sadece küçücük küçücük bir iki tane olur pıhtı ama bu kadar büyük olmazdı ya 😥 sana da geçmiş olsun kuzum hsg mi çekildin 🥺 bu sancı çok zormuş ya

Kuzum nadir pıhtılı olur ama olduğunda da boyutu çok küçük olur bu kadar büyük hiç olmamıştı 🥺
Olabilir kuzum 😕 ama eğer öyleyse kimyasaldan sonra gebelik daha kolay olurmuş 😍😍

Aşkolar Mucizemmm16 Mucizemmm16 @000umutlu000 R raainbow @Safiye19 @fnd_50 @Lale95 @miresl G Gzmyts53 @melek076 M Minicikfzt R Random3 @asunny iyilikperisi92 iyilikperisi92 ve unuttuğum diğer kızlarrrr
Aşkolar benim reglim inanılmaz sancılı geçiyor ya ve aşırı pıhtılı şimdi lavaboya gittim pedime baktım beyazımsı ve kan kırmızımsı bir pıhtı vardı işaret parmağının tırnağı kadar felan çok büyük değil ama büyüktü 😥 çok sancım da var 😔 başınıza geldi ki yada bu konuda bilginiz var mı ya 😔🥺🥺
Hsg felan cektırdın mı hsg den sonra da oluyprmus cano korkma bazen iyi bişi miş atılmayan kistler atılıyor derler o küçük K
Aa niyeki acaba benimde çok acıyordu merdiven falan inerken tutasım geliyordu hamile oldugumu öğrendim sonra ama benm regl belirtimdede vardı göğüs hassasiyeti senin normalde nasıl

Aaa amaaa kendimize yeni yermi bulcaz ne istiyolar bizden şurda adımız sanımız yok diye rahat rahat deliriyorduk😂😂😂

Kuzum kimyasal gebeliğin belirtilerinde varmı bu acaba hiç bir bilgimde yokki keşke yardımcı olabilsem 🤷🏻‍♀️
valla normal de acımaz benım kolay kolaj cok nadirdir reglken felan kuzum

Evet kuzum normalde pıhtılı çok olmaz benim ki sadece küçücük küçücük bir iki tane olur pıhtı ama bu kadar büyük olmazdı ya 😥 sana da geçmiş olsun kuzum hsg mi çekildin 🥺 bu sancı çok zormuş ya

Kuzum nadir pıhtılı olur ama olduğunda da boyutu çok küçük olur bu kadar büyük hiç olmamıştı 🥺
Teşekkür ederim canım evet bu ay çekildim galiba onunla ilgili bu ağrı ya da kistim büyüdü ondan bilmiyorum ama cidden çok ağrılı oldu bu ay reglim. Kimyasal da aslında hamiş kalabildiğini gösteren bişey bence kimyasala çok üzülmemek lazım bir iki ay sonra hamile kalan çok kişi varmış

Hsg felan cektırdın mı hsg den sonra da oluyprmus cano korkma bazen iyi bişi miş atılmayan kistler atılıyor derler o küçük K

valla normal de acımaz benım kolay kolaj cok nadirdir reglken felan kuzum
Benim şu an çok pıhtılı ben bu ay hsg çekildim ay inşallah kistim atıliyodur ya benim kistim var çünkü çikolata kisti büyüdü diye korkmuştum bu kadar pıhtılı ve ağrılı regl olunca. Yazdığını görünce bana umut oldu resmen bu sözün ins ise yariyodur bu ağrım sızım

Back
X