- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #7.981
Hadi bu kadar şaka yeterşaka yaptıydım size yok öyle bişey
R raainbow
Mucizemmm16 @Demgey3
_Umutlu_Pozitif_
![]()
Kız Allah seni ne yapmasın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bu kadar şaka yeterşaka yaptıydım size yok öyle bişey
R raainbow
Mucizemmm16 @Demgey3
_Umutlu_Pozitif_
![]()
Canım hamile kalmakta sıkıntım yok devam ettirmekte sıkıntı var pıhtılaşmadan dolayıCoraspin hamile kalmana yardımcı olucakmış mı peki kuzum
Bende gecen ay cektiridm bu ay adet de sana yrmın ederim çığlık attım yolda bide adet oldum eşime bagırdkm benı benzinci ye yetiştirdi diye o derece hsg den sonra ağrılı gecmesı normalmıs ve pıhıtlı olmaso da korkma kuzum kadınalr da ki akıntı bile iyi ye işaretmişBenim şu an çok pıhtılı ben bu ay hsg çekildim ay inşallah kistim atıliyodur ya benim kistim var çünkü çikolata kisti büyüdü diye korkmuştum bu kadar pıhtılı ve ağrılı regl olunca. Yazdığını görünce bana umut oldu resmen bu sözün ins ise yariyodur bu ağrım sızım
Aa niyeki acaba benimde çok acıyordu merdiven falan inerken tutasım geliyordu hamile oldugumu öğrendim sonra ama benm regl belirtimdede vardı göğüs hassasiyeti senin normalde nasıl
Aaa amaaa kendimize yeni yermi bulcaz ne istiyolar bizden şurda adımız sanımız yok diye rahat rahat deliriyorduk
Kuzum kimyasal gebeliğin belirtilerinde varmı bu acaba hiç bir bilgimde yokki keşke yardımcı olabilsem![]()
AşkolarMucizemmm16
_Umutlu_Pozitif_ R raainbow @Safiye19 @fnd_50 @Lale95 M Mavimiresl @Gzmyts53 @melek076 M Minicikfzt @Random3
Ginnys
iyilikperisi92 ve unuttuğum diğer kızlarrrr
Aşkolar benim reglim inanılmaz sancılı geçiyor ya ve aşırı pıhtılı şimdi lavaboya gittim pedime baktım beyazımsı ve kan kırmızımsı bir pıhtı vardı işaret parmağının tırnağı kadar felan çok büyük değil ama büyüktüçok sancım da var
başınıza geldi ki yada bu konuda bilginiz var mı ya
![]()
Kuzum çok geçmiş olsun. Bunu öğrenmen çok iyi olmuş. Hamile kalmaya karar verdiğin anda coraspin kullanmaya başlaman gerekecek büyük ihtimal. Benim test yapılmadığı halde ilk kürtaj sonrası doktor coraspine başladı bende. Hamile kalıp doğum yapana kadar kullanacaksın dedi. Hala kullanmaya devam ediyorum. Yeni doktorumda kullanmamı istedi riske atmamak için.
ama bunun tedavisi var dimi sonucta. Mesela aspirin falan veriyolardi.Oo bir sürü iş yapmışsın bebeğim yemek olayını da hallettin mi tamamdır bu iş dinlen öyle yaparsın aşko. Ben bütün gün oturdumaz önce koltukta içim geçmiş video dinlerken
10 dk sonra çıkıcam okula kızı almaya
Kimyasal mı gecirdin acaba yaAşkolarMucizemmm16
_Umutlu_Pozitif_ R raainbow @Safiye19 @fnd_50 @Lale95 M Mavimiresl @Gzmyts53 @melek076 M Minicikfzt @Random3
Ginnys
Aşkolar benim reglim inanılmaz sancılı geçiyor ya ve aşırı pıhtılı şimdi lavaboya gittim pedime baktım beyazımsı ve kan kırmızımsı bir pıhtı vardı işaret parmağının tırnağı kadar felan çok büyük değil ama büyüktüçok sancım da var
![]()
İnşallah canım ya bütün gün ağrıdan kivrandım durdum şimdi bu beni en azından psikolojik olarak rahatlattı çok teşekkür ederimBende gecen ay cektiridm bu ay adet de sana yrmın ederim çığlık attım yolda bide adet oldum eşime bagırdkm benı benzinci ye yetiştirdi diye o derece hsg den sonra ağrılı gecmesı normalmıs ve pıhıtlı olmaso da korkma kuzum kadınalr da ki akıntı bile iyi ye işaretmiş
Yavrum 2 tane düşük var bi sebebi olacakti bunun demekki sebebi buymuş. Hadi diyelim kalitesiz sperm kalitesiz yumurta biri, ama ikincisidemi böyle oldu yani. Bi sebebi vardi en azindan buda belli oldu. Bundan sonraki surecinde ne yapacagini biliyosun kuzuCanım bir jinekoloğa sordum pıhtılaşma varmış. Bi o yoktu zaten o da oldu tam oldu coraspin başlasın demiş hamile kalınca da iğneye başlayacakmışım şoklardayım
Çok geçmiş olsun kuzumm hiç bilgim olmadıgı bir durum inşallah sonuç güzellik olur1 kürtajım ve ardından düşüğüm var genetiğe gittim canım sonuç bu şekilde çıktı maalesef
İnşallah sonuç güzel olur o zaman kuzum yaaHsg felan cektırdın mı hsg den sonra da oluyprmus cano korkma bazen iyi bişi miş atılmayan kistler atılıyor derler o küçük K
valla normal de acımaz benım kolay kolaj cok nadirdir reglken felan kuzum
Ne demek canım benım üşütme de dikkat de et harın iyi olursun ins bak görİnşallah canım ya bütün gün ağrıdan kivrandım durdum şimdi bu beni en azından psikolojik olarak rahatlattı çok teşekkür ederim![]()
İns kuzum mfk bakalım bende ılk ay pozitif olacak mıİnşallah sonuç güzel olur o zaman kuzum yaa![]()
Evet canım tedavisi var çok şükür bu gece de uykusuz kalma sebebim belli oldu hadi hayırlısıYavrum 2 tane düşük var bi sebebi olacakti bunun demekki sebebi buymuş. Hadi diyelim kalitesiz sperm kalitesiz yumurta biri, ama ikincisidemi böyle oldu yani. Bi sebebi vardi en azindan buda belli oldu. Bundan sonraki surecinde ne yapacagini biliyosun kuzu
Bir doktora yolladık sonucu coraspin başlasın dedi ve de hamile kalınca iğne başlanacak yazmış. Allah’a havale ediyorum bu sosyal medya doktorumu. Sen nasılsın çiçeğimiz yeğenimiz nasıl?Kuzum çok geçmiş olsun. Bunu öğrenmen çok iyi olmuş. Hamile kalmaya karar verdiğin anda coraspin kullanmaya başlaman gerekecek büyük ihtimal. Benim test yapılmadığı halde ilk kürtaj sonrası doktor coraspine başladı bende. Hamile kalıp doğum yapana kadar kullanacaksın dedi. Hala kullanmaya devam ediyorum. Yeni doktorumda kullanmamı istedi riske atmamak için.
Kimyasal yapıyorsun adet söktürücü masaj yaz YouTube dan bak( ama gebelik olmadığından kan sonucu İle eminsen) o masajı yap iyice temizlensin için sonra yola devamAşkolarMucizemmm16
Ginnys
![]()
Kuzu gecmıs olsunBir doktora yolladık sonucu coraspin başlasın dedi ve de hamile kalınca iğne başlanacak yazmış. Allah’a havale ediyorum bu sosyal medya doktorumu. Sen nasılsın çiçeğimiz yeğenimiz nasıl?