Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen aşko adet oldum bir haftalık kalmıştı adet olunca bırakmıyoruz kullanmaya devam bırakmak hiç yok elimdekiler bitmen msj attım hocaya popp Öyle adet oldum sipariş vercem bişey ekleyeyim up Ppüğmi diye odüğpa bu bol içerikli büyük eş paketini attı adendo ekleyerek ooğooğoğooğoğığPbu şekilde devam et dedi paketin içinde bütün kullandıklarımız ı advictor azoperm falan hepsini içine eklemiş bi adendo ğoyoktu bitek onuda ben ekledim aldım aşko iki güne geliyor zaten
NE gğzel ya valla
Kızlar hayır olsun inşallah 🤲🏻🌸 rüyamda erken ama bi test yapıyordum kıpkırmızı çift çizgi çıkıyordu saniyesinde mutluluktan uçuyordum kayınvalidemlere eşime falan sürpriz hazırlıyordum çok Işıl Işıl bir rüyaydı ya🤲🏻🤲🏻🤲🏻 iyilikperisi92 iyilikperisi92 @Lale95 Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 R raainbow @mucizeyimben
ana. Anam hayır olsun insss bu dua gerçek olsun sende meme hassasiyeti bar mı kız bende hala devam ediyo 😂😂😂

Zaten bu işlerin sonu öyle 🤣🤣ikimizden biri beyaz gömlek giyecek 🤣🤣🤣
😂😂😂 olmasınn yaa bi bebek haberlerinizi alalım hayırlısıyla sizinde
İçini ferah tut kuzum 😍 bende bugün dr çağırmıştı adetin 11. Günü yurmurtalara bakacak galiba 🥰
Ferah hep iyiyi düşünüyorum bakalm 😍 inşallah öyle olur😍 güzel haberlerle gel kuzum yaa doktor ne dedi söyle mutlaka bizede🥰

Günaydın kızlar,
3 eylülde ovulasyon testi pik gördü bugün üzerinden 10 gün geçti erken gebelik testi yaptım bir heyecanla. Sonuç koca bir hiç🥹
Çay mı demleyeyim oturup ağlayayım mı kararsızım o derece moralim bozuk.
Daha erken midir bir umut var mıdır ya bi'şeyler söyleyin de kendime geleyim depresyona girmeden😏
Hayııırr üzülmek yok belki erken olabilir bat gününü bekle sen ayrıcaa hiç üzülmee eğer negatifsede Rabbim daha güzel zamanda vericektir eminim

NE gğzel ya valla

ana. Anam hayır olsun insss bu dua gerçek olsun sende meme hassasiyeti bar mı kız bende hala devam ediyo 😂😂😂

Aşkoooo koptum 🤣🤣🤣ben sana neler yazmışım o araya abuk sabuk şeyler sıkıştırmış klavye ve ellerim ahahaha yeni uyanmıştım resmen sersemlikten kafayı yicem ahahah 🤣🤣🤣 Yaaaa amin inşallah aşko yok kuzum şuan hassasiyet falan yok 🤣🤣

Kızlar hayır olsun inşallah 🤲🏻🌸 rüyamda erken ama bi test yapıyordum kıpkırmızı çift çizgi çıkıyordu saniyesinde mutluluktan uçuyordum kayınvalidemlere eşime falan sürpriz hazırlıyordum çok Işıl Işıl bir rüyaydı ya🤲🏻🤲🏻🤲🏻 iyilikperisi92 iyilikperisi92 @Lale95 Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 R raainbow @mucizeyimben
Ayyy inanmıyorum ne kdar güzel bir rüyaaa 😍😍 inşallah bir işaret falandır kuzum yaaa ne güzel olur 😍😍😍
Anam dün akşam yapacaz dediler bana demesin kimse Ya ben dayanamıyorum ben merak ediyorum uykularım bölünüyor inanmıyor kimse Halime bak ikinci kez uyudum uyandım he🤣🤣🤣🤣
😂😂😂 cidden demesin böyle olmaz biz nerdeyse eczane kapılarında yatıcaz

Günaydın kızlar,
3 eylülde ovulasyon testi pik gördü bugün üzerinden 10 gün geçti erken gebelik testi yaptım bir heyecanla. Sonuç koca bir hiç🥹
Çay mı demleyeyim oturup ağlayayım mı kararsızım o derece moralim bozuk.
Daha erken midir bir umut var mıdır ya bi'şeyler söyleyin de kendime geleyim depresyona girmeden😏

Canım dur bakalım her zaman testlerde çıkmayabiliyor sakince batı bekle bakalım Allah büyük bata kadar neler yükselir neler değişir hiç belli olmaz🌸

Ayyyy ne kadar güzel bir rüya 😍😍😍 ne kadar gerçek olmayı hak eden bir rüyaaa 😍❤️ Allahım inşallah bu ay bu heyecanı yaşatır sana bebeğim çok isterim ve kendim gibi sevinirim ❤️❤️❤️

toparlarsın hiiçç uzme tatlı canını,
psıkolojısı cok zor ılk gunler haklısın anlıyorum senı ama inşallah bundan sonra sağlıkla nasıp etsın Allahım..
Tamamen atlatayim insallah toparlicam canim. Esim ve ailemde cok destek oldu sizlerden de cok moral aldım Allah razi olsun hepinizden ❤️🤲

Geçicek geçicek o korkuda daha çok yeni böyle hissetmen normal 😔 gün gelicek burda güzel haberleribi alıcaz senin🙏🙏 amin rabbim herşeyden önce sağlıklı gebelik nasip etsin isteyen herkese 🙏
Amin yavrum cok teşekkür ederim desteklerin icin ❤️🤲 aynen oyle Allah'ım sağlıklı uzun ömürlü bebisler nasip etsin 🍀

Ayyy inanmıyorum ne kdar güzel bir rüyaaa 😍😍 inşallah bir işaret falandır kuzum yaaa ne güzel olur 😍😍😍

😂😂😂 cidden demesin böyle olmaz biz nerdeyse eczane kapılarında yatıcaz

Amin canım inşallah yaa🤲🏻🌸🥰 he valla sabahtır bekliyorum valla sonra bana kızıyorlar işte beni heveslendirmeyin Ya yapcam diyorsanız yapın ya bana günah kız sabah kaçta uyandım bakmak İçin sonra geri yattım bir saat sonra yine kalktım ben meraklı bir insanım aaaa😂😂😂

Ya astroloji dedin de aklıma ne geldi;
Ben de 8 ay astroloji eğitimi aldım geçen yıl.
Hobi olarak kendime bakıyorum arada.
Neyse işte, bu yıl başında yıllık haritama bakmıştım eşime de söyledim hatta.
Nisan ayında gebelik ama kürtaj görünüyordu.
Ve malesef yaşadım bunu hatta nisanda gebeliği öğrenince eşimle bi tedirgin olmadık değil.
Bir de ekim ayında doğumgünüme yakın tarihlerde bu kez sağlıklı devam edecek bir gebelik görünüyordu bakalım belki bu kez de tutar🙏
Yaa inşallah bu seferde doğru çıkar😍
Keşke bende bakabilsem haritama ayy bizimkilerede ucundan bakarmısınn😍😍 ben gebeliğimi yeni öğrendim güzel zamandamı oldu çok merak ediyorum 😂

Amiiin canım benim🤲🏻😘 ah bi olsa kıpkırmızı bile olsa size her açıdan çift dimi diye atarım🤣🤣🥰
Canım benimde rüyam çıktı ama şöyle görmüştüm ben. Eltimle ben hamileydik rüyamda, aradan 2 hafta falan geçti eltimin hamile olduğunu öğrendim onun adına sevindim onun hamileligine yordum rüyayı, 3-4 hafta sonra da kendi hamileliğimi öğrendim. Rüyam çıktı 😅 bu arada ben onu tebrik ettim ama o beni etmedi 🙄 kiskanip yaptığımı mı düşündü acaba 😅 halbuki aylardır uğraşıyorum tesadüf denk geldi 🤣

Back
X