Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ikinci defa oldu neyden kaynaklanır hiç bir fikrim yok 😢

Amin canım 🥺😔

Amin canım hepimize aşırı sarstı beni bu durum ikinci kez olunca bilmedim 😭

❣️

Amin canım ❣️

Sağol kuzum sanada çok geçmiş olsun çok zor bir durum tam heveslenirken kursağımzda kalmasi çok üzücü 😢
Allah razı olsun canim. Allah'ım sabir versin cok zor gunler gecirdim.
mutlulugum bir hafta sürdü bir daha nasil cesaret edecegim bilmiyorum 3 ila 6 ay yasak zaten ilaç verdikleri için Allah'ım sağlıklı gebelik nasip etsin 🤲

Bu ikinci defa oldu neyden kaynaklanır hiç bir fikrim yok 😢

Amin canım 🥺😔

Amin canım hepimize aşırı sarstı beni bu durum ikinci kez olunca bilmedim 😭

❣️

Amin canım ❣️

Sağol kuzum sanada çok geçmiş olsun çok zor bir durum tam heveslenirken kursağımzda kalmasi çok üzücü 😢
Tatlım pıhtılaşmaya bakıldı mı?

ayy canım valla müthiş açıklama yapmışsın hayran kaldım çok teşekkür ederimm :KK200: :KK200: ben anlamıyorum pek :KK43: ne iyi ne kötü demiş doktorda ek takviye alabilirsin ama bu değerlerde iyi aslında demiş. sadece bu sonucu varmış canım başka bi test yapmamışlar
ne demek canım rica ederim :) ben de baka baka artık öğrendim. Morfoloji çok önemli ya neden ona bakmamışlar ki?

ne demek canım rica ederim :) ben de baka baka artık öğrendim. Morfoloji çok önemli ya neden ona bakmamışlar ki?
:KK200: bu testlerde bakmamışlar sanırım kuzum ama eşim diyor ki doktor bir kağıt vermiş orada yazıyordu sanki öyle bişey diyo iş çıkışınca bakıp yazayım canım sana

Yaa kuzum çok üzüldüm 😔😔 kimyasal sanırım kuzum doktora gidebildin mi ?
Yok gidemedim henüz ama telefonda konuşuyoruz 😔
çok geçmiş olsun canım ya ne kadar çok kimyasal duyuyoruz bu aralar hayırlısı olsunn canım benim :KK200: :KK200: :KK200:
😢 Amin canim
Çok üzüldüm canım, sakın karalar bağlama, kendini çok üzme bak ☹️ Kimyasal sonrası sağlıklı gebelik olur diyorlar hep…
Bu benim ikinci kimyasalım ilk gebeligimde herhangi sorun yoktu bu ikincisi neden böyle olmuyor ve habire kimyasal geçiriyorum bilemiyorum.
Tatlım pıhtılaşmaya bakıldı mı?
Bütün testlerin yapıldı bu hafta içinde sonuç gelicek 😢

Aşkolar Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @raainbow miraclebeyb miraclebeyb fnd_50 fnd_50 @Lale95 M Mavimiresl G Gzmyts53 @melek076 @Minicikfzt R Random3 @asunny @iyilikperisi92 ve unuttuğum diğer kızlarrrr
Aşkolar benim reglim inanılmaz sancılı geçiyor ya ve aşırı pıhtılı şimdi lavaboya gittim pedime baktım beyazımsı ve kan kırmızımsı bir pıhtı vardı işaret parmağının tırnağı kadar felan çok büyük değil ama büyüktü 😥 çok sancım da var 😔 başınıza geldi ki yada bu konuda bilginiz var mı ya 😔🥺🥺
Canım kimyasal mı oldu acaba hiç bilemiyorum ki😢

M Mavimiresl kıızz sen memiktomu istiyosunnn😂😂 bak ben 19 yaşmda yaptırmıştım hiç yoktu benm ha masa ha ben😂 çok büyük memiktoda sevmem makul boylarda yaptırdım ama keşke bebekten sonra yaptırsaydm yaptırcaksan bebekten sonra yaptır😍
Kuzum benim dolgun goguslerim dik normal yani dikliği. Ama ben daha dolgun seksi memik istedigimden🙈😅 aslinda göbekliyim biraz tek skntim bu. Bide ben bebek emzirmeyi seven bi hatunum. Kızımı cok emzirdim oglum hic emmedi emzirme sonrasi cok kötü oldu memelerim😅 ama sonra zamanla düzeldi. Suan iyi duruyolar ama kesinlikle dogum sonrasi psikolojime bagli olarak dusunebilirim.

Yok gidemedim henüz ama telefonda konuşuyoruz 😔

😢 Amin canim

Bu benim ikinci kimyasalım ilk gebeligimde herhangi sorun yoktu bu ikincisi neden böyle olmuyor ve habire kimyasal geçiriyorum bilemiyorum.

Bütün testlerin yapıldı bu hafta içinde sonuç gelicek 😢
Canim noldu. Bide benimde aklima pıhtılaşma olabilirmi diye geldi

Niye iki sezeryan aşko
Türkiye’de bu çok gözüme batıyor burada da çok konuda okuyorum
İşte yok benek karında kaka yaptı sezeryan
Veya kordon dolandı sezeryan
Mesela diyelim normal yoldan olmadı eyvallah da sanki orada özellikle devlet hastanesinde doğumda kötü davranıyorlarmış uğraşmak istemiyorlar sanki
Ben doğumlarımı özel hastanede yaptim kuzum. Normal dogumdan cok korkuyodum yasimda 21 di. Oglum dogum pozisyonuna girmis kafasi catıya sıkışmıs kontrole gittim 38+0 da acil doguma girdim. Oglum dogdugunda kafasinda izle dogdu sonradan gecti o iz.

Kızımda 2 cm aciklik ve suyum gelerek hastaneye gittim sancimda baslamisti. Ssvd yaptirmadi doktorum yine sezeryan oldum. 36+0 da

Kızlar bende bugün bir baş ağrısı başladı ki sormayın sanırım regli gelecek önümüzde ki herhangi bir gün bugün ki testi atmadım çünkü güzel değildi.acaip uyudum haşa bıraksan uyurum o denli sersemim 😅 neyse kısmet değilmiş diyor yolumuza bakıyoruz lh da iyicene düştü heralde işte regli olacam ondan bilmiyorum ama araştırıyorum burada kendi kendini. Doktoru olmak zorundasın o nedenle öğreniyorum.hepinizi
Benim lh yukselince adet oluyorum adete yakin. Pik oluyor adet olacagim zaman.

Ya astroloji dedin de aklıma ne geldi;
Ben de 8 ay astroloji eğitimi aldım geçen yıl.
Hobi olarak kendime bakıyorum arada.
Neyse işte, bu yıl başında yıllık haritama bakmıştım eşime de söyledim hatta.
Nisan ayında gebelik ama kürtaj görünüyordu.
Ve malesef yaşadım bunu hatta nisanda gebeliği öğrenince eşimle bi tedirgin olmadık değil.
Bir de ekim ayında doğumgünüme yakın tarihlerde bu kez sağlıklı devam edecek bir gebelik görünüyordu bakalım belki bu kez de tutar🙏
Beni de yorumlar mısınnnnn nasıl oluyor 🙈

Ayy kuzum benimde anlamlandıramadıgım beyaz akıntım vardı ve otururken değilde ağrım ayaga kalknca oluyordu bide ben nasir tuvalete gidersm hatta tuvaletini dışarda tutan bi manyagm ben asla tutamaz oldm ve sık idrara çıkmaya başladım ama bu belirtileri hep hamile oldugumu öğrendikten sonra farkettim olabilr yani😍 inşallah öyledir🥰 ama değilsede üzülmüyoruz zaten demi🥳
Yok canim hic üzülmüyorum. Arkadasimin yeğeni bu ay korunmayi birakti bana test atmis bu pozitif mi diye test pozitif ilk aydan kalmis😂 testte silik pozitif kaset test ama pozitif belli baya hayirli olsun dedim degerini bilsin😂😂

Eklentiler

• E0A27CE5-2A7D-40F0-8B4B-A271BF6A61E2.webp
    E0A27CE5-2A7D-40F0-8B4B-A271BF6A61E2.webp
    6 KB · Görüntüleme: 47
ayy canım valla müthiş açıklama yapmışsın hayran kaldım çok teşekkür ederimm :KK200: :KK200: ben anlamıyorum pek :( ne iyi ne kötü demiş doktorda ek takviye alabilirsin ama bu değerlerde iyi aslında demiş. sadece bu sonucu varmış canım başka bi test yapmamışlar
Yapar benim best kankam M MiuLego 😘

Bende yıllardır öyleyim canım, bana oğlumun hamileligini zehir ettiler sinir krizleri gecirirdim kaskatı kalırdım sinirden, Allah korudu yavrumu. Ama eşim beni ve oğlumu tercih etti ve şehir değiştirdik çok şükür artık uzaktalar hayatımıza da müdahale edemiyorlar. Eşim görüşüyor görüşsün birşey diyemem ailesidir ama bende eşim konuşunca çok nadir konuşuyorum o kadar, ötesi yok
Muhattap olma hassas donemdesin zaten.

Back
X