Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Meeemeeeee en sevdiğim estetik noktası arkadaşım yaptırdı seneler evvel sadece toplattı ay şahane oldu ama birde birinde popo gördüm kız o ne öyleeee acaip güzel ben zaten şişkoyum memeler göt baş aldı gidiyor diyetteyim ama kilon iyiyse bence popo yaptır elbise falan acaip iyi duruyor
Aşko memeye zor dayandık 🤣🤣her yerimiz silikon olacak anaaa 🤣🤣

Ben doğumlarımı özel hastanede yaptim kuzum. Normal dogumdan cok korkuyodum yasimda 21 di. Oglum dogum pozisyonuna girmis kafasi catıya sıkışmıs kontrole gittim 38+0 da acil doguma girdim. Oglum dogdugunda kafasinda izle dogdu sonradan gecti o iz.

Kızımda 2 cm aciklik ve suyum gelerek hastaneye gittim sancimda baslamisti. Ssvd yaptirmadi doktorum yine sezeryan oldum. 36+0 da
Olabilir aşko sende başka durum olmuş
Amaburada ne olursa olsun ilk olarak normal deneniyor

Kizlar bisey dicem. M melek076 Mucizemmm16 Mucizemmm16 @Random3 @Demgey3 G Gzmyts53 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @Fang @Lale95 Ginnys Ginnys bitliKedi bitliKedi ve diger kizlar benim yumurtlama sonrasi 3. Gunumde beyaz losyonumsu bi akintim basladi. Ama sari degil beyaz🤷🏼‍♀️ Ayaktayken kasik agrim cok var tabiki ilacin etkiside olabilir. Bide südüklü oldum ben😅😂 cok idrara cikmaya basladim, sivi alimim aşırı olmaz normalde ama bugun bi takip etcem yine sivi alimina göre. Heveslenmek istemiyorum ama bebis olabilirmi ki yaa bat 10
Erken yumurtaldıysan olabilir tabi ki canım fakat sen tekrar yumurtluyor da olabilirsin değerlendir bebeğim boş geçme. Yumurtlama akıntısına da benziyor çünkü

Günaydın kızlar,
3 eylülde ovulasyon testi pik gördü bugün üzerinden 10 gün geçti erken gebelik testi yaptım bir heyecanla. Sonuç koca bir hiç🥹
Çay mı demleyeyim oturup ağlayayım mı kararsızım o derece moralim bozuk.
Daha erken midir bir umut var mıdır ya bi'şeyler söyleyin de kendime geleyim depresyona girmeden😏
Daha erken hala umut var canım hemen pes etme lütfennnnn😍😍😍

Bu ikinci defa oldu neyden kaynaklanır hiç bir fikrim yok 😢

Amin canım 🥺😔

Amin canım hepimize aşırı sarstı beni bu durum ikinci kez olunca bilmedim 😭

❣️

Amin canım ❣️

Sağol kuzum sanada çok geçmiş olsun çok zor bir durum tam heveslenirken kursağımzda kalmasi çok üzücü 😢
Canım çok üzüldüm sen de bir pıhtılaşmaya gidip baktırsan mı acaba?

Kızlarrrr ben geldim dr dan dedi ki iki tane nur topu gibi yumurtan olmuş 18mm 21mm olmak üzere ❤️❤️❤️ Bugünü boş geçicez yarın birliktelik öbürgün boş geçicez sonraki gün birliktelik bu kadar dedi. 😍 ama bende kaşıntı olduğunu söyledim enfeksiyon varmış ilaç verdi o boş günlerde o ilacı kullanıcam hepsi bu kadar 🙏🙏🙏

image.webp

Kızlar mesaiye kaldım maalesef ancak şimdi ovu yapabildim
Döngünün 16. Günündeyim
Sanırım salı günü pik oldu ve diğer gün ovu yaptığımda çatladı
Bu evdeki son ovulasyon testiydi 🤣
Çalışmaya dünden beri ara verdik bugün de olmayacak
Sizce ?
M mucizeOldu Mucizemmm16 Mucizemmm16 M Mavimiresl Ginnys Ginnys @loirly @

Kızlarrrr ben geldim dr dan dedi ki iki tane nur topu gibi yumurtan olmuş 18mm 21mm olmak üzere ❤️❤️❤️ Bugünü boş geçicez yarın birliktelik öbürgün boş geçicez sonraki gün birliktelik bu kadar dedi. 😍 ama bende kaşıntı olduğunu söyledim enfeksiyon varmış ilaç verdi o boş günlerde o ilacı kullanıcam hepsi bu kadar 🙏🙏🙏

Ayyy hadi inşallah attığınız gol olsun🤭 hayırlısıyla tutsun canım benim😍🥰🌸

Benim lh yukselince adet oluyorum adete yakin. Pik oluyor adet olacagim zaman.
Bende düşünce adet oluyoruz diye düşünmüştüm fsh yükselip lh düşüyor ve adeeet gibi demekki yanlış biliyorum hala bakmadım ders çalışıyorum bir yandan.bu arada niye böyle düşündüm adet olacak gibiyim testler henüz kızarmadı lh yerlerde sürünüyor burdan gebelik çıkmaz diye düşündüm çünkü gebe olanlarda lh artıyor madem öyleyse adet olsam diye işte gariban duası 🤣🤣🤣

Back
X