- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #8.601
Kesin hamilesin görceksinKesin hamile degılım görceniz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesin hamilesin görceksinKesin hamile degılım görceniz![]()
Ya ben neden emin olamıyom biliyon mu 6 gün önce yaptıgım neden böyleydi bu bu kadar yok adar bak ilk yaptıgıma
Salıyom valla kocam isyanlarda hahahaAşko sal gitsinvurduğunuz gol olsun bebeğim❤❤
benimde karnımda çok gaz var yumurtlama ne zaman kestiremiyorum ki akıntı vs yok ekşın yapınca anlayamıyorum ekşından kalanlar herhalde diye
kaçıncı günün bugün bebeğim
Aşko sal gitsinvurduğunuz gol olsun bebeğim❤❤
benimde karnımda çok gaz var yumurtlama ne zaman kestiremiyorum ki akıntı vs yok ekşın yapınca anlayamıyorum ekşından kalanlar herhalde diye
kaçıncı günün bugün bebeğim
Salıyom valla kocam isyanlarda hahahabenim de hep sünen şeffaf akıntı olurdu 2-3 gün önceden, bu sefer olmadı. Bugün 11.gün dün gece ekşında yatak başlığını kırdığımı söylemedim di mi?
![]()
Salıyom valla kocam isyanlarda hahahabenim de hep sünen şeffaf akıntı olurdu 2-3 gün önceden, bu sefer olmadı. Bugün 11.gün dün gece ekşında yatak başlığını kırdığımı söylemedim di mi?
![]()
%7 dir o benım eşimin dr öyle hiç korkma fazla bile var%70 diyor canım
Burdayım aşko çok giremedim ya buraya
Ay bende birşeyler görüyorum sankiiiiiKuzum sımdı yaptım olsa cıkardı 2 gün kaldı adetime
Hahahah inşallah canım ya gönlümüzfen gecen o adamdan gizli gizli yapıyom testi net bişey cıkmadan inanmaz banaKesin hamilesin görceksin❤
Hepimiz görüyoruz ama sonuö önemli bok gibi sevindiğimle kalmam inşallahAy bende birşeyler görüyorum sankiiiii![]()
Haklısın kuzum hiç erken gebelik yapmadım aklımada gelmedi aman zaten 2 gün kaldı varsa var yoksa yok kot g..te gitsinCanım kaset test nihayetinde erken gebelik testi değil, normalde adet gecikmesinde net çizgi çıkaran bir testten bahsediyoruz bekle bakalım batı ona göre anlarız şimdi umutlandırmak istemem çizgi var evet ondan eminim ama başıma geldiği için söylüyorum yükselme olmayıp kimyasal olabilir yada tam tersi adet gecikmesi olup kesin bilgiye ulaşırsın o yüzden beklemekten başka çare yok canım inşallah tutunsun bebiş![]()
canim benim regle 4 kala ovulasyon koyulasir hatta adetliyken yaptim yine pozitif di. Adet biterken silikleşiyorBende düşünce adet oluyoruz diye düşünmüştüm fsh yükselip lh düşüyor ve adeeet gibi demekki yanlış biliyorum hala bakmadım ders çalışıyorum bir yandan.bu arada niye böyle düşündüm adet olacak gibiyim testler henüz kızarmadı lh yerlerde sürünüyor burdan gebelik çıkmaz diye düşündüm çünkü gebe olanlarda lh artıyor madem öyleyse adet olsam diye işte gariban duası![]()
Canim bunu tekrarlaYa ben neden emin olamıyom biliyon mu 6 gün önce yaptıgım neden böyleydi bu bu kadar yok adar bak ilk yaptıgıma
Aaaa ama çok yanlış düşünüyorsun iyi düşünelim iyi olsun kuzum olmazsa da kısmet diyip diğer aya bakarız benim de testimde herkes silik çizgi görmüştü sonrasında 6 gün gecikme ile adet oldum insan üzülüyor ama bebiş olursa çok seviniriz olmazsa da kısmet değilmiş deriz kuzum sonrasında tam gaz devam ediyoruz kuzum yılmak yok yola devammmmHepimiz görüyoruz ama sonuö önemli bok gibi sevindiğimle kalmam inşallah![]()
Bugün tekrarladım yok kadar az çizgi zor görünüyo daha ne kadar yapayımCanim bunu tekrarla
Ya tabi öyle ama ben kocamı nasıl ikna etcem eğer hamile degılsen yapmak yok artık dedı ıkıncıyı büyüyene kadar bende istiyorum arkadaş gibi olsunlar zaten doğurana kadar 3 yasını geccek oğlumAaaa ama çok yanlış düşünüyorsun iyi düşünelim iyi olsun kuzum olmazsa da kısmet diyip diğer aya bakarız benim de testimde herkes silik çizgi görmüştü sonrasında 6 gün gecikme ile adet oldum insan üzülüyor ama bebiş olursa çok seviniriz olmazsa da kısmet değilmiş deriz kuzum sonrasında tam gaz devam ediyoruz kuzum yılmak yok yola devammmm![]()
Yarin tekrar yapBugün tekrarladım yok kadar az çizgi zor görünüyo daha ne kadar yapayım![]()