Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mfk hakkında bilgim yok valla en yalan söyliyim 🤷🏻‍♀️ Gecikmezmi normalde hiç
Ya şöyle 30-33 günelerde adet olurdum adet olacağım tarihi yumurtlama akıntımı takip ederek anlarım. Bu ay erken yumurtladım 28. Gün adet gelir diye bekliyordum. İlk kez erken yumurtladım mfk sayesinde. Muhtemelen yarın yani 29. Gün gelecek gibi. Çünkü bugün adet öncesi beyaz akıntım geldi o gelince 1-2 güne kalmaz adetim geliyor.

Yok günde bir alıyorumda gebelere günde 2 öneriyormuş şüphen varsa günde 2 al dicektim aşko bekle bakalım ne olacak inşallah gelmez kırmızılar belki geç döllenme geç yumurtlama tarzı bişey olmuştur 😀☺️
Yumurtlamamı akıntı ve kasık ağrısı takibi yaparak anlıyorum bu ay hatta mfk sayesnde erken yumurtladım. Bugün adet öncesi beyaz akıntım geldi muhtemelen 1-2 güne adet gelir :) hatta yarın gelir bence. Gelse bitse de bari önümüzdeki ekşınlara odaklansam aşko 😂

Ya tabi öyle ama ben kocamı nasıl ikna etcem eğer hamile degılsen yapmak yok artık dedı ıkıncıyı büyüyene kadar bende istiyorum arkadaş gibi olsunlar zaten doğurana kadar 3 yasını geccek oğlum
Kuzum zaten yiyecek ekmeği varsa eşin yok dese de bir şekilde dünyaya gelir 🌸 ama bence çok üzülüyor gibi yap kıyamaz o sana biraz bizde bitiyor kocaları istediğimiz yöne çekmek 😍 tabi çok güzel olur kuzum beraber büyürler ama ne güzel senin bir tane de oğlun varmış 😍

Salıyom valla kocam isyanlarda hahaha 🤣🤣 benim de hep sünen şeffaf akıntı olurdu 2-3 gün önceden, bu sefer olmadı. Bugün 11.gün dün gece ekşında yatak başlığını kırdığımı söylemedim di mi? 🤣🤣
Wuuu aklıma alacakaranlığın yatak kırılma sahnesi geldi 🤣🤣🤣🤣 golllll olsunnnn😍

Kuzum zaten yiyecek ekmeği varsa eşin yok dese de bir şekilde dünyaya gelir 🌸 ama bence çok üzülüyor gibi yap kıyamaz o sana biraz bizde bitiyor kocaları istediğimiz yöne çekmek 😍 tabi çok güzel olur kuzum beraber büyürler ama ne güzel senin bir tane de oğlun varmış 😍
Benim hiç kolay olmadı oğlum bende pko var 2 bucuk sene olsun diye bekledim olmadı artık tedaviye baslıycam dedim haftasına hamıle oldugumu öğrendim sürpriz oldu o yuzden baya kıymetli babası üstüne gül koklamak istemiyo pek kıymetli çocugu bazen kendımı üvey anne gibi hissediyom kocamın aşırı sakinliğinden😂😂

Dr dedi ki söylemeyi unuttum iki yumurta olmuş ya ikiz de olabilir dedi sizce olma şansım var mıdır ne benim be eşimin ailesinde ikiz geçmişi yok da 🙄 olsa ne iyi olur ama 🥰

Back
X