Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Salıyom valla kocam isyanlarda hahaha 🤣🤣 benim de hep sünen şeffaf akıntı olurdu 2-3 gün önceden, bu sefer olmadı. Bugün 11.gün dün gece ekşında yatak başlığını kırdığımı söylemedim di mi? 🤣🤣
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Kızım siz jimnastik mi yapiyonuz yoksa Osman aga ve Safiye gibi yağlı güleşmi🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Benim hiç kolay olmadı oğlum bende pko var 2 bucuk sene olsun diye bekledim olmadı artık tedaviye baslıycam dedim haftasına hamıle oldugumu öğrendim sürpriz oldu o yuzden baya kıymetli babası üstüne gül koklamak istemiyo pek kıymetli çocugu bazen kendımı üvey anne gibi hissediyom kocamın aşırı sakinliğinden😂😂
Kız Allah seni güldürdün beni 🤣🤣🤣 genelde zaten boşverdiğinde oluyormuş kuzum ama bi bakarsın yine beklemediğin anda ikinci sürpriz yapar 😘😍 ikinci olsun kocanı o zaman görürüm hepsinin tadı sevgisi farklıdır 😍 bence sen duygu sömürüsü yap 🤣🤣🤣 kıyamaz ister ikinciyi 🤣🤣

Kız Allah seni güldürdün beni 🤣🤣🤣 genelde zaten boşverdiğinde oluyormuş kuzum ama bi bakarsın yine beklemediğin anda ikinci sürpriz yapar 😘😍 ikinci olsun kocanı o zaman görürüm hepsinin tadı sevgisi farklıdır 😍 bence sen duygu sömürüsü yap 🤣🤣🤣 kıyamaz ister ikinciyi 🤣🤣
Hahahaha kız bana gelmıs diyo ki hadi diyo tamam yaptık ikinciyi bi tane zıbın almam yok işte maldan bi gıdım vermem yok onı yapmam niye diyom oğlumun sevgisini paylasmam zehru zıkkım sanki o çocuk dışardan gelcek😂 gene senin çocugun yok adam takmıs halbuki varya doktor oğlan dedıgınde nasıl üzülmüştü kız degıl diye şimdi ölüp bitiyo

Kızlarrrr ben geldim dr dan dedi ki iki tane nur topu gibi yumurtan olmuş 18mm 21mm olmak üzere ❤️❤️❤️ Bugünü boş geçicez yarın birliktelik öbürgün boş geçicez sonraki gün birliktelik bu kadar dedi. 😍 ama bende kaşıntı olduğunu söyledim enfeksiyon varmış ilaç verdi o boş günlerde o ilacı kullanıcam hepsi bu kadar 🙏🙏🙏
Ayy çok sevindiimm😍😍😍 inşallah tutar kuzuumm güzel haberleri alırızz ❤️❤️❤️

Efendim aşkooom😍ben baya yoğundum bugün 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫hala işim bitmedi bi girip bakip çikayim dedim, akşam ekşn dıkşna kadar bayilmasam iyidir🤣🤣🤣
15i okul açiliyo onun koşturmasi,kuafore git-gel yemek,bulaşik,süpürme falan derken
Daha mutfaktan çikamadim🥵
Ayy kolay gelsin aşko valla canımız çıktı be yap yap işler bitmiyo 🙄 bayılma aşko dik durmaya çalış hahhahah bende bugün gündüz dıkşınlandım ama sonrasında kendimi zor kurtardım adam içerinin ayarını bozcak🤣🤣🤣

Back
X